Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Piemonte: 4-stjernet hotel med pool

 • Miniferie
 • Romano Canavese
Pris fra kr. 1.599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Italiensk herregårdsferie i Piemonte: Tilbring 2, 5 eller 7 overnatninger på 4-stjernede Hotel Relais Villa Matilde ved foden af Alperne kun 40 km fra Torino inkl. morgenmad eller halvpension, adgang til pool og spa samt fly fra København

Hold herregårdsferie ved foden af Alperne! På den historiske gård Villa Matilde fra 1800-tallet bor I i romantiske omgivelser med adgang til pool, sauna, tyrkisk bad, fitnessrum og tennisbane. Nyd godt af jeres superior dobbeltværelse på det 4-stjernede hotel og vælg selv, om I vil opgradere til halvpension. Med kun 40 km til kulturstaden Torino, er det oplagt med en dagstur eller to til den pulserende storby. Fly afsted på en vidunderlig ferie i Norditalien, hvor skønhed, storby og selvforkælelse går hånd i hånd!

Inklusive
 • 2, 5 eller 7 overnatninger i superior dobbeltværelse (maks. 3 voksne + 1 barn 0-17 år) på Hotel Relais Villa Matilde****
 • Morgenmad (mulighed for at opgradere til halvpension)
 • Fri afbenyttelse af udendørs pool fra maj til september
 • Fri afbenyttelse af fitnessrum, sauna, tyrkisk bad og tennisbane
 • Fly tur-retur fra København til Torino
 • Håndbagage
Romano Canavese i Piemonte

Velkommen til Piemonte-regionen, berømt for sit uovertrufne køkken, hvide trøfler, smagfulde Barolo-vin og maleriske landskab. Glæd jer til at hvile blikket på bløde, frodige bakker og middelalderbygninger i regionens småbyer. I befinder jer i et vinland, som kalder på udforskning, og regionens hovedstad Torino byder på en betydelig kunstnerisk og arkitektonisk arv. Byen var den første hovedstad i Italien, hvilket mærkes på den summende, historiske stemning, der lægger sig over det charmerende gadebillede. Tag på opdagelse i byen Romano Canavese, hvor I kan besøge bytårnet fra det 14. århundrede, som i dag fungerer som kirke med en tilhørende park. I bør også aflægge ruinerne af Ricetto-borgen et visit, hvis historie daterer tilbage til det 13. århundrede og kaster glans over byen med sit barokke udtryk.

Hotel Relais Villa Matilde

 • Hotel
 • Romano Canavese, Italien
Villa Matilde

Hotel Relais Villa Matilde er et charmerende hotel, som emmer af italiensk 1800-tals romantik. Væggene er dekoreret med gamle spejle og malerier, og der er både pejs og egen restaurant til at skabe en hjemlig stemning. I har adgang til hotellets udendørs pool, som er åben mellem maj og september, og så kan I frit benytte jer af både fitnessrum, sauna og tyrkisk bad samt tilkøbe massagebehandlinger. Hotellet har desuden tennisbane, som I også er velkomne til at bruge.

 • +10
Læs mere
Superior room

Superior dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres superior værelse er elegant og klassisk indrettet med fokus på moderne komfort. Værelset er 32 m² stort og udstyret med aircondition, telefon, satellit-TV, værdiboks, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med hårtørrer samt badekåber- og tøfler.

Smag på Piemonte!

 • Ostesmagning i Eporediese: Byen der producerer alle slags oste - fra blød til hård. Gå ikke glip af en bid Gorgonzola, Grana Padamo, Maccagno eller Toma fra Biella.
 • Arborio: En af de mest populære rissorter til tilberedelsen af risotto er Arborio-ris. Byen ligger blot 60 km fra jeres hotel og byder på et interessant landskab af fugtige sletter og sumplandskab - ideelt til risdyrkning.
 • Gianduiotto: Glæd jer til at smage den herlige varme drik, som blev opfundet i Torino bestående af den bløde hasselnødschokolade gianduia, espresso og sødmælk. Gianduia-chokoladen er i sig selv også en mundfuld værd, og den kommer oftest i guldindpakning og minder om en blanding af nutella, nougat og mælkechokolade.
 • Bicciolani: En biscotto lavet med de fyldige krydderier nelliker, kanel og muskat. Kiksen stammer fra Vercelli kun 60 kilometer fra jeres hotel, som er kendt for sin berømte Piazza Cavour og imponerende bibliotek.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Superior dobbeltværelse: Maks. 3 voksne og 1 barn (0-17 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Gratis
En 3. person fra 13 år får rabat på hotelopholdet afhængigt af alder og opholdets længde

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering foran hotellet (afhængigt af tilgængelighed). Parkering i hotellets garage koster 25 € per nat og betales på stedet (afhængigt af tilgængelighed)

Udendørs pool

Hotellets udendørs pool er åben fra maj til september hver dag mellem kl. 10.00 og kl. 19.30

Halvpension

Det er i forbindelse med booking muligt at opgradere til halvpension. Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen

For at komme fra Torino lufthavn skal I gå knap 5 minutter til Caselle Aeroporto, hvor I tager tog SFMA 48 mod Torino Dora.
I stiger af på Madonna di Campagna og går i ca. 2 minutter for at nå busstoppestedet Fermata 3414 - Madonna Campagna.
Herfra tager I bus 2 mod Ponchielli til stoppestedet Fermata 80, Derna Sud og går 1 minut til busstoppestedet Fermata 79 - Derna Sud. Herfra tager I bus 3133 til Ivrea (Movicentro) til stoppestedet Fermata 12073 - Romano.
Herfra går I 750 meter til hotellet eller tager en taxa fra staionen.

Sted

Hotellet ligger ca. 41 kilometer nord for Torino og cirka 45 km fra Torino lufthavn (se rutevejledning i tilbuddet) i Piemonte-regionen i Norditalien.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice