Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Med familien på vildmarksferie i Sverige

 • Miniferie
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 469,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd den svenske natur: 4, 5 eller 8 dage i hytte på Vildmarkscentret ved Klarälven i Värmland inkl. leje af kano. 3. til 5. person bor gratis

Trænger I at komme væk fra hverdagens stress og jag? Vil I være et med naturen på jeres næste ferie? Så tag familien eller vennerne med til det svenske Värmland, hvor I kan opleve den skandinaviske natur, når den er allerbedst! Her tilbringer I 4, 5 eller 8 dage i egen hytte midt i naturen på Vildmarkscentret Sysslebäck. Fang aftensmaden i den ørred-rige Klarälven, sejl i kano på den maleriske sø og gå på utallige vandreture i Värmlands dybe skove. Velkommen til den svenske vildmark!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i 4- eller 5-personers hytte på Sysslebäck Stugby & Fiskecamping
 • Leje af kano eller lille båd ved søen (afhængigt af tilgængelighed)
 • Kort over vandreruter
 • 20% rabat på kanotur på floden, let water rafting og minigolf.
Tilvalg
 • Slutrengøring: 550 SEK (betales på destinationen)
 • Sengelinned
Velkommen til Sveriges Värmland

Sysslebäck ligger midt i den svenske vildmark og byder på et væld af muligheder for at udforske den uberørte natur, fiske i den ørred-rige Klarälven, sejle i kano, vandre i de dybe skove og meget mere. Tag for eksempel på vandretur, hvor I kan være heldige at spotte en vild elg eller bæver. I kan også få 20% rabat på en guidet kanotur langs de smukke søbredder, og hvis I er vild med fart og spænding, kan I tage på water rafting på Klarälven. Gå også på jagt efter tyttebær i skoven eller nyd naturen på hesteryg. I nærheden af Sysslebäck ligger desuden Värmlands højeste bjerg, Granbergstoppen, hvor en panoramisk udsigt ud over det smukke landskab venter jer, hvis I når helt til tops. Har I børnene med, kan I også besøge den nærliggende vandpark i Sunne. Slut dagen af ved den berømte fiskesø, hvor I kan fange ørred, gedde, aborre og sild til aftensmaden – så bliver det da ikke mere frisk!

Sysslebäck Stugby & Fiskecamping

 • Bungalow
 • Torsby, Sverige
Outside

Nyd en aktiv ferie med komfortabel indkvartering midt i naturen. Sysslebäck Stugby & Fiskecamping er det perfekte sted at slappe af efter en lang dag udendørs. På Sysslebäck Stygby & Fiskecamping har I adgang til reception med kiosk og café, grillhus, indendørs swimmingpool med sauna som kan benyttes mod betaling, tennisbane og petanquebane. Derudover er dette område ideelt til fiskeri, og der tilbydes forskellige slags guidede ture til de omkringliggende søer. Benyt også lejligheden til at udforske området fra vandsiden ved at leje en kano eller måske var det værd at prøve en tur på hesteryg i de skønne skove.

 • +-2
Læs mere
Klarälvsbyn 4

4-personers hytte i Klarälvsbyn

4 voksne per hytte

Jeres hyggelige hytte til fire personer er indrettet med 4 senge, hvoraf en er en køjeseng, fuldt udstyret tekøkken og stue med TV. I nogle af hytterne har I en pejs i stuen. På det private badeværelse finder I et brusebad og et toilet. I har gratis WiF i hytten.

Klarälvsbyn 5

5-personers hytte i Klarälvsbyn

5 voksne per hytte

Denne hyggelige 5-personers på 50 m² er indrettet med fem senge, et fuldt udstyret tekøkken med opvaskemaskine samt en stue med en sofagruppe, pejs, TV og spisebord. På det private badeværelse har I en bruser og et toilet. I har gratis WiF i hytten.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Sengelinned (kan tilkøbes og betales i forbindelse med booking)
 • Slutrengøring: 550 SEK (kan tilvælges i bookingflowet og betales i forbindelse med check-ind på Vildmarkscentret)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Sysslebäck Stugby & Fiskecamping. Du indgår derfor direkte aftale med Sysslebäck Stugby & Fiskecamping. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per hytte

Hyttekapacitet

4-personershytte: Maks. 4 voksne
5-personershytte: Maks. 5 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per hytte:
3. til 5. person bor gratis i hytten

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker en hytte, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hytterne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Maks. 2 kæledyr kan medbringes ved grundig rengøring

Internet

Gratis WiFi i hytterne

Parkering

Hytte i Klarälvsbyn: Gratis parkering udenfor hytten

Flere hytter

I bookingprocessen er det muligt at booke flere hytter ad gangen, såfremt det er samme hyttetype (afhængigt af tilgængelighed)

Indchecking

Vildmarkcentret består af Sysslebäck Stugby og Klarälvsbyn som er omkring 8 km fra hinanden. Check-ind sker på Sysslebäck Stugby, hvor I vil få vejledning til at finde jeres hytter

Slutrengøring

Slutrengøring (550 SEK) kan tilvælges i bookingflowet og betales i forbindelse med check-ind på Vildmarkscentret

Sted

Feriebyen ligger lige ved Klarälven i Värmland Sysslebäck, Sverige. Fra København er der godt 700 km. Vælger I at flyve, er de to nærmeste lufthavne Torsby (80 km) og Hagfors (100 km).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice