Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

5-stjernet storbyferie ved Adriaterhavet

 • Storbyferie
 • Split
Pris fra kr. 7.329,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sol og strand i Split: Tilbring 5 eller 7 overnatninger på 5-stjernet hotel inkl. morgenmad med mulighed for opgradering til halvpension, fly tur-retur fra København eller Hamborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Skal årets solferie stå på storby, strand og storslået natur? Så sæt kursen mod Adriaterhavet og den kroatiske by Split. Her venter jer 5 eller 7 overnatninger bestående af charmerende gader, smuk arkitektur, alverdens skønne oplevelser og ikke mindst en perlerække af strande. I bor på det 5-stjernede Hotel Park Split, hvor I hver dag kan nyde godt af den inkluderede morgenmad, så I er klar til enten en spændende dag i byen eller en afslappende dag ved poolen eller på den nærliggende strand. Glæd jer til årets solferie i skønne Split!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Park Split*****
 • Morgenmad (kan opgraderes til halvpension i forbindelse med bookingen)
 • Adgang til udendørs pool (april-november)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Split
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Velkommen til Split!

Ved Adriaterhavets kyst finder I den kroatiske havneby Split, der udover sin fantastiske placering ved kysten imponerer med fantastisk arkitektur. Her kan I for eksempel opleve resterne af et kæmpemæssigt palads, som i sin tid tilhørte Kejser Diocletian, som tilbragte de sidste 9 år har sit liv her tilbage i det 3. århundrede f.v.t. I dag står paladset endnu stolt højt over tagene i den gamle bydel og minder om en tid for mange århundreder siden. Men Split er mere end blot en by fyldt med levn fra fortiden. I dag er byens perle den fantastiske strandpromenade, hvor folk samles fra nær og fjern for at slappe af under den varme kroatiske sol. Slå jer ned på en af de mange strandcaféer og -restauranter, få jer en kølig drink og beundr det turkisblå hav, der skinner om kap med solen. Velkommen til Split!

Hotel Park Split

 • Hotel
 • Split, Kroatien
Hotel

Dette 5-stjernede hotel blev bygget i 1921 og renoveret i 2015. Hotellet er beliggende i hjertet af Split lige ved siden af stranden Bačvice, som er særlig populær hos både de lokale og turister. På hotellet finder I også en udendørs pool og en bar, mens I kan nyde godt af kroatiske specialiteter i restauranten. I wellness-området finder I et privat spabad, sauna og et fitness-rum (mod betaling).

 • +-2
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres 30 m² store dobbeltværelse er indrettet med aircondition, fladskærms-TV, radio, telefon, minibar og en værdiboks. I har desuden et privat badeværelse med bruser, hårtørrer, hjemmesko, badekåbe, gratis toiletartikler og et toilet. Fra værelset har I udsigt over byen.

Vi anbefaler

 • Trænger I til en pause fra stranden? Så læg vejen forbi Sustipan Park. Gør vejen dertil til en smuk gåtur ved at følge havnepromenaden, hvor I kan nyde udsigten over havet, indtil I når til den sydlige del af havnen, hvor I finder den grønne oase.
 • Skal I være lidt aktive på jeres ferie, kan I prøve en omgang Picigin. Dette er et holdspil, som er meget traditionelt på strandene langs Adriaterhavet, og I vil med garanti se flere spille dette under jeres besøg.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er cirka 60 minutter

Wellness-område

Wellness-området er åbent dagligt fra kl. 08.00 til kl. 21.00
Adgang til fitness-rum og saltgrotte er gratis

Pool

Poolen er åben hver dag fra april til november fra kl. 08.00 til kl. 07.00

Sted

Jeres hotel ligger i hjertet af Split 1 minuts gang fra stranden, 1 km fra Diocletians Palads og kun 700 m fra færge-, tog- og busterminalen. Lufthavnen er 23 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice