Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Med lejebil rundt i Portugal

 • Rundrejse
 • overnatninger
 • Portugal
Pris fra kr. 5.629,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Afsted på oplevelse i Portugal: 9 overnatninger på fire forskellige hoteller i Porto, Foz do Arelho, Figueira da Foz og Lissabon inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Gør jer klar til en tur rundt i skønne Portugal! I flyver til Lissabon, og her holder en lejebil klar til at transportere jer rundt til både Porto, Foz do Arelho og Figueira da Foz, før I slutter af i hovedstaden. Undervejs kan I glæde jer til at opleve den portugisiske imødekommenhed, portvinen og de charmerende byer, hvor man nogle gange føler, at man er blevet transporteret tilbage i tiden. Kør rundt med de gule sporvogne i Lissabons stejle gader, lyt til fado-musik, gå tur langs kanalerne og øv jer på de portugisiske gloser. Smag på det lokale køkken og den nationale stolthed "vinho do porto", og nyd friheden ved at have egen bil til rådighed.

Inklusive
 • 9 overnatninger i dobbeltværelse på 4 forskellige hoteller:
 • 2 overnatninger på iStay Hotel Porto Centro** i Porto
 • 2 overnatninger på Hotel Água d'Alma*** i Foz do Arelho
 • 3 overnatninger på Universal Boutique Hotel**** i Figueira da Foz
 • 2 overnatninger på Travel Park Hotel*** i Lissabon
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Lissabon
 • Håndbagage
 • Lejebil (Peugeot 107 eller tilsvarende)
 1. Dag 1 & 2: Porto

  Når I lander i Lissabon, henter I jeres lejebil, og så er det ellers bare afsted på eventyr! Jeres første køretur går nordpå mod portvinsbyen Porto, der uden tvivl er en af Europas ældste og mest charmerende byer. Her får I et indblik i en svunden tid, når I går langs de brostensbelagte gader og blandt smuk arkitektur, små butikker, imponerende kirker og stemningsfulde caféer. Husk også, at portvinen stammer fra Porto, så der er gode muligheder for at få et par lækre souvenirs i form af "vinho do porto" med hjem.

  restaurant

  iStay Hotel Porto Centro

  441 Anmeldelser
  • Hotel
  • Porto, Portugal
  restaurant

  iStay Hotel Porto Centro er indrettet i lyse farver og ligger tæt på flere af Portos interessante seværdigheder, bl.a. Palácio da Bolsa og São Bento-togstation. Kun 10 minutters gang fra hotellet har I gode forbindelser med offentlig transport. I nærheden finder I endvidere en vifte af spændende restauranter og beværtninger. Hotellets reception har døgnåbent, og der serveres morgenmad hver morgen.

  Læs mere
  • +2
 2. Dag 3 & 4: Foz do Arelho

  Efter en masse portvin og oplevelser i Porto går turen i dag til Foz de Arelho, hvor I skal tilbringe 2 overnatninger. Foz do Arelho ligger ca. 230 km syd for Porto. Stedet er et skønt strandparadis, der endnu ikke er blevet overfyldt af turister. Her kan I slappe af ved stranden, se de lokale fiskere arbejde og spotte rejsende, der er kommet til området for at windsurfe. I kan gå på opdagelse i områdets lækre restauranter og besøge Lagoa de Obidos, der er den største saltvands-lagune i Portugal. I kan også besøge den charmerende middelalderby Óbidos, ca. 15 km fra jeres hotel. Her kan I udforske labyrinten af gader og beundre byens arkitektur. I kan besøge byens gamle slot, der i dag er blevet indrettet som luksus hotel, eller I kan slentre ned af Rua Direita, der især er kendt for sine mange chokolade- og likørbutikker.

  Bar

  Hotel Água d'Alma

  51 Anmeldelser
  • Hotel
  • Foz do Arelho, Portugal
  Bar

  Hotel Água d'Alma ligger i byen Foz do Arelho ved søen Lagoa de Obidos. Hotellet er indrettet i en lys og moderne stil med en terrasse, en bar og en morgenmadsrestaurant.

  Læs mere
  • +4
 3. Dag 5 - 7: Figueira da Foz

  På dag 5 går turen videre til Figueira da Foz.
  Sol og strand er nogle af de faste indbyggere i Figueira da Foz, som I besøger efter Foz do Arelho. I denne kystby, der ligger lige ved Mondego-flodens udmunding, flokkes strandgængere og surfere til om sommeren, men uanset hvilken tid på året I er her, kan I glæde jer til at slappe af ved den brede strand, og til at spise god mad på nogle af de mange restauranter. Besøg Serra da Boa Viagem, hvor der fra udsigtspunktet Miradouro da Vela er en fremragende udsigt over området.

  hotel

  Universal Boutique Hotel

  17 Anmeldelser
  • Hotel
  • Figueira da Foz, Portugal
  hotel

  Det 4-stjernede Universal Boutique Hotel ligger i Figueira da Foz. Hotellet er indrettet i en moderne stil med 29 værelser indrettet i forskellige temaer. Derudover finder I en bar samt en morgenmadsrestaurant på hotellet.

  Læs mere
  • +3
 4. Dag 8 - 10: Lissabon

  I slutter af med et par dage i Lissabon, Portugals smukke hovedstad. Byen ligger helt ud til kysten og er kendetegnet ved sine smalle, bakkede gader med massevis af trapper, farverige og mosaikprægede husmure og ikke mindst en utrolig hyggelig atmosfære. Smag på den traditionelle kirsebærlikør ginjinha, som portugiserne stolt har brygget siden 1700-tallet, tag en tur til den gamle borg Castelo de São Jorge, der ligger højt over byen og byder på en smuk udsigt over hovedstaden, og tag sporvognen gennem byen til historiske Belém. Her må I endelig ikke snyde jer selv for at besøge Antiga Confeitaria de Belem, for det er efter sigende det eneste sted i verden, hvor I kan sætte tænderne i den ægte udgave af den portugisiske favorit Pastéis de Belém, der er små, søde cremekager.

  terrace

  Hotel Travel Park Lisbon

  449 Anmeldelser
  • Hotel
  • Lissabon, Portugal
  terrace

  Hotel Travel Park Lisboa ligger kun 100 meter fra metrostationen Anjos, og fra hotellet er der ca. 750 m ind til centrum af Lissabon. Hotellet er indrettet i varme farver med stengulve og masser af detaljer. I hotelrestauranten serveres der morgenmad, og I finder også en stor udendørs terrasse, hvor I kan sidde enten i solen eller i skyggen af de store parasoller. I hotellets art deco-inspirerede bar kan I købe både drinks og snacks.

  Læs mere
  • +4
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat i Lissabon: 1 € per person per nat
 • Benzin
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Min. og maks. 2 voksne per værelse

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på alle hoteller. På nogle hoteller er adgangen begrænset til fællesområderne

Parkering

iStay Hotel Porto Centro: 8 € per dag
Hotel Água d'Alma: Gratis
Universal Boutique Hotel: Det er ikke muligt at parkere ved hotellet
Travel Park Hotel: 10 € per dag (kontakt venligst hotellet for at reservere plads)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice