Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sol, strand og by ved Alicante

 • Solferie
 • Benidorm
Pris fra kr. 2.749,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Glæd jer til solferie i Alicante: 7 eller 9 overnatninger på hotel 300 meter fra stranden, helpension og fly tur-retur fra København, Billund og Aalborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Den valencianske kystby Benidorm ligger direkte ud til middelhavet, og det er intet under, at det er en af Spaniens mest populære feriemål. Strandene er nogle af Europas bedste, og sammen med den spanske sol er den gode stemning og den afslappede ferietid sikret. I bor blot 300 meter fra havet, og på hotellet forkæles I med helpension og swimmingpool. Og I får naturligvis også inkluderet transporten mellem lufthavnen og hotellet. Sagt på en anden måde: Trænger I til en god, gammeldags daseferie, er Alicante den perfekte destination til jer!

Inklusive
 • 7 eller 9 overnatninger i dobbeltværelse på Blue Sea Calas Marina***
 • Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Alicante
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Benidorm i Alicante

Benidorm ligger i Alicante på kyststrækningen Costa Blanca. Engang var det blot en lille fiskerby, men i dag er det et yderst populært feriemål. Den autentiske charme er dog stadig at finde i den gamle bydel i Altea og på de små, lokale beværtninger, hvor I kan smage på de regionale delikatesser. På kysten er der rig mulighed for at nyde en ferie med daseri i solen, svømmeture og gåture på strandpromenaden, og skal der købes souvenirs eller shoppes byder byen også på et væld af butikker med alt fra dyrt mærketøj og lokalt håndværk til billige plastikmagneter. Vil I på udflugt kan I tage til storbyen Alicante 40 km derfra eller de imponerende klipper og udsigtpunkter i naturområdet Parque Natural de Serra Gelada.

Calas Marina Benidorm

 • Hotel
 • Benidorm, Spanien
Room

Jeres hotel ligger blot 300 m fra stranden i Benidorm og ca. 3 km fra den gamle bydel. Hotellet byder på en udendørs swimmingpool og børnebassin, en døgnåben reception, bar og en restaurant, hvor de inkluderede måltider serveres.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er simpelt indrettet og udstyret med altan, TV og air-condition. Værelset har privat badeværelse med gratis toiletartikler.

Calas Marina Benidorm

 • Hotel
 • Benidorm, Spanien
Room

Jeres hotel ligger blot 300 m fra stranden i Benidorm og ca. 3 km fra den gamle bydel. Hotellet byder på en udendørs swimmingpool og børnebassin, en døgnåben reception, bar og en restaurant, hvor de inkluderede måltider serveres.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er simpelt indrettet og udstyret med altan, TV og air-condition. Værelset har privat badeværelse med gratis toiletartikler.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år: 100% rabat på hotelopholdet
Børn 3-12 år: 50% rabat på hotelopholdet
Børn 13-17 tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

Hotellet tilbyder ikke parkering

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser.

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på 1 time

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Blue Sea Calas Marina ligger blot 300 meter fra stranden i Benidorm, og den gamle bydel er godt 3 km derfra. Alicante Lufthavn ligger ca. 55 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice