Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i hjertet af New York

 • Storbyferie
 • New York
Pris fra kr. 11.049,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev The Big Apple: 4, 5 eller 7 overnatninger på det centrale hotel The Gallivant Times Square på Manhattan i New York inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København og Billund

"The Empire State", "The Big Apple", "Byen, der aldrig sover" — New York City har mange navne, men ikke nær så mange, som alle de storbyoplevelser, der venter jer i denne magiske metropol! Manhattan er en imponerende smeltedigel af kultur, historie og et nærmest uendeligt antal restauranter og butikker, men alligevel er bydelens boulevarder farverige og hyggelige. På jeres ophold ser I Times Squares mange neonlys og smukke Central Park, inden I besøger verdens mest berømte museer og slentrer ad de ikoniske avenues, som så mange berømtheder gennem tiderne har gjort det før jer. I bor tilmed i midten af det hele på Hotel The Gallivant Times Square, hvor morgenmaden er inkluderet.

Inklusive
 • 4, 5 eller 7 overnatninger (beskrives som 5, 6 eller 8 overnatninger i kalenderen) i dobbeltværelse på The Gallivant Times Square***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til New York
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Turistskat
New York

I har uden tvivl set New York utallige gange på film og i TV, hørt folk tale om de mange seværdigheder og de tusindvis af blændende lys. Og nu er det tid til at I selv skal opleve det hele! I vil straks fornemme denne metropols heftige storhed, når I slentrer ned ad Times Square, udforsker de utallige museer, ser udsigten fra en af byens skyskrabere eller besøger de mange verdensberømte og højtelskede seværdigheder. Gå i Audrey Hepburns fodspor, og se på smykker hos Tiffany's, smag cosmopolitans ligesom Sarah Jessica Parker, eller giv Wall Street-tyren et klap. Turen er ikke fuldendt før I har skuet over byen fra toppen af Frihedsgudinden på Ellis Island — eller fået en cupcake på Magnolia Bakery, hvis smag kan få englene til at synge!

The Gallivant Times Square

 • Hotel
 • New York, USA
Rum

Med en placering lige ved Broadway, Times Square, 650 meter fra Rockefeller Center og 3 minutter fra metrostationen 49th Street bliver det vist ikke mere centralt i New York. Med et ophold på The Gallivant Times Square har I med andre ord hele downtown Manhattan lige udenfor døren! Dette moderne hotel har 2 restauranter, hvor I kan vælge mellem vietnamesisk på Saigon 48 og japansk på Restaurant Aoki. Snup en drink i baren og nyd den i den moderne oplyste lounge, inden I indtager New Yorks natteliv. Hotellets reception har åben 24 timer i døgnet, hvor I tilmed kan købe billetter til byens seværdigheder. Der er gratis WiFi på hele hotellet.

 • +-2
Læs mere
Rum 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bliver indkvarteret på et af hotellets lyse og stilfulde dobbeltværelser, som er udstyret med en komfortabel dobbeltseng, fladskærms-TV og privat badeværelse med bruser eller badekar, gratis toiletartikler og hårtørrer.

Vi anbefaler

Følg vores bedste rejsetips og få det bedste ud af jeres storbyferie til The Big Apple!

 • Gå ikke glip af at se New York fra toppen af Rockefeller Center: Top of the Rock er en udsigtsplatform i 70-etagers højde, som ligger blot 650 meter fra jeres hotel.
 • Oplev det legendariske Metropolitan Museum of Art eller "The Met", som museet kaldes i folkemunde. The Met ligger lige ved Central Park og er et af verdens mest besøgte kunstmuseer.
 • Når I nu bor på Manhattan og endda lige på hjørnet af gaden, bør I ikke snyde jer selv for at opleve et teaterstykke på Broadway. Her er både klassikere som "Les Miserables" og "Wicked", samt eksperimentelle shows som f.eks. teatertilpasningen af disneyklassikeren "Aladdin".
 • Får I lyst til noget til den søde tand, skal I lægge vejen forbi bageriet Amy's Bread, som er placeret i Hell's Kitchen på 627 Ninth Avenue, blot 600 meter fra jeres hotel. Her møder I en hjemlig atmosfære kombineret med himmelsk duft, når I snupper en af Amys cherry cream scones!
 • Kryds Brooklyn Bridge på gåben ved solnedgangstid, og I vil opleve en fuldstændig fantastisk udsigt over Manhattan og Hudson River.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så får du en rabat på 125 DKK per nat for hotelværelset

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Rejsevisum (ESTA)

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside. Derudover skal jeres pas være gyldigt i minimum 6 måneder efter afrejsedato

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Sted

Jeres moderne hotel er placeret i centrum af Manhattan i New York mellem 48th Street og Broadway, 3 minutter fra metrostationen 46th Street. John F Kennedy International Airport ligger 16 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice