Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

Magisk storbyferie midt i Marrakech

 • Storbyferie
 • 7 overnatninger
 • Marrakech
Pris fra kr. 5.409,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Opdag eventyrlige Marrakech og bo i hjertet af den pulserende storby: 3, 4, 5 eller 7 overnatninger på hotel La Ferme Medina med morgenmad og fly fra København

Flyv afsted til sol og eventyr i Marrakech! Den marokkanske storby er et unikt smeltedigel af farverige markeder, krydderier, vævede tæpper og fortryllende arkitektur pakket ind i en eksotisk atmosfære af ældgammel mystik. I bor på det centrale hotel La Ferme Medina, hvor I efter en tætpakket dag med sightseeing kan nyde en kop sød, sort te i rolige omgivelser i ly for den pulserende storby. Glæd jer til en oplevelsesrig ferie med gåture gennem basarerne, masser af sightseeing og minder for livet!

Inklusive
 • 3, 4, 5 eller 7 overnatninger i dobbelt- eller 3-personersværelse på La Ferme Medina
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København til Marrakech
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Ballonflyvning + kamelridning
 • Guidet tur til Marrakechs monumenter
 • Guidet tur i de botaniske haver
 • Udflugt til Ouzoud vandfaldene
 • Ridetur på kamel
 • Udflugt på quadbike i Sahara
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
Tryllebindende Marrakech

Ved foden af Atlasbjergene finder I Marokkos tredjestørste by, som er landets summende hjerte. Shop amok i medianens mange boder fyldt med farverig keramik, velduftende krydderier, gyldne lanterner og meget mere. Gå på opdagelse i byens majestætiske paladser. Sip til et glas myntete, mens I iagttager menneskemængden. Fald i svime over den imponerende udsigt over Atlasbjergene fra en luftballon. Rid igennem Sahara ørkenen på kamelryg. Duft til blomsterne i de smukke Majorelle-haver, der ejes af Yves Saint Laurent, eller eller besøg den store plads Djemaa El-Fnaa, som om aftenen forvandles til et livligt samlingspunkt propfyldt med alverdens boder. Marrakech er intet mindre end tryllebindende, og man kunne bruge en livstid på at udforske byens mange skjulte skatte!

La Ferme Medina

 • Hotel
 • Marrakech, Marokko
room 2

Dette lille hotel i Medina i Marrakech har en charmerende atmosfære, og indretningen er lys og traditionel marokkansk. Hotellet bruger materialer af træ til at skabe en autentisk marokkansk atmosfære, og den simple stil lægger op til afslapning og ro. I kan spise jeres morgenmad og få en kop te, mens I nyder solen i gårdhaven, og får I lyst til at spise aftensmad på hotellet, tilbyder restauranten marokkanske retter.

 • +-2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor i et af hotellets 5 hyggelige dobbeltværelser. Hvert værelse har en dobbeltseng og eget badeværelse med badekar og bruser. Dobbeltværelset er udstyret med aircondition, gratis WiFi, tv, minibar og værdiboks.

room 2

3-personersværelse

3 voksne per værelse

Jeres 3-personersværelse har 3 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng. I har eget badeværelse med bad og bruser samt aircondition, TV, gratis WiFi og værdiboks. Derudover er værelset udstyret med minibar og TV.

Valgfrie udflugter

 • Ballonflyvning + kamelridning: Start dagen med en frisk kop kaffe og lidt sødt til ganen efterfulgt af jeres livs oplevelse, nemlig en tur i luftballon. I cirka 45 minutter svæver I over det marokkanske landskab, mens I nyder den smukke udsigt over Atlasbjergene. Efter flyveturen står det på en traditionel berbisk morgenmad bestående af majsbrød, frugt, pandekager og mynte te, før I skal ride igennem det marokkanske landskab på kamelryg. Bemærk at ballonflyvningen er afhængig af vejret. På dage med dårligt vejr har I mulighed for at ændre til en anden dag eller få fuld refundering. Varighed: Hel dag inkl. morgenmad og transport.
 • Guidet tur til Marrakechs monumenter (min. 2 personer): Tag på guidet tur til Marrakechs smukkeste paladser og monumenter. På jeres tur vil I besøge Bahia Palace, Tower of Koutoubia, Saadian gravene og Tiskiwin museet. Varighed: Halv dag (formiddag) inkl. transport. Bemærk venligst, at entré til nogle af stederne på turen er ekskl.
 • Guidet tur i de botaniske haver (min. 2 personer): Oplev de botaniske skatte i Marrakech og besøg haverne Majorelle, Menara og Agdal, hvor I er omgivet af frodige frugtplantager, kaktusser og olivenlunde. Formiddagen sluttes af med en tur i hestevogn. Varighed: Halvdag (formiddag) inkl. tur i hestevogn og entré til haverne.
 • Udflugt til Ouzoud vandfaldene: Cirka 160 km fra Marrakech finder I de imponerende Ouzoud vandfald. Gå en tur langs vandfaldende, tag et hvil på de nærliggende klipper og nyd den fantastiske udsigt. Varighed: Hel dag inkl. transport i gruppe op til 12 personer.
 • Ridetur på kamel: Oplev det marokkanske landskab fra kamelens bløde ryg og sug til jer af skønheden fra de traditionelle landsbyer, den lokale kultur og de svajende palmelunde.
 • Udflugt på quadbike i Sahara: Kør over klitterne i quadbike! I er afsted i en halv dag, hvor I får et rigtigt ørkeneventyr og oplever beundringsværdige palmelunde og traditionelle berberlandsbyer, udtørrede flodlejer og vulkanske landskaber. Inkl. te hos lokal familie, professionel vejlending i quadbiking og transport. Varighed: Halv dag.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2,50 € per person per nat
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilkøbes i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (0-3 år)
3-personersværelse: Maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 4 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet mod betaling

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Tranport mellem lufthavnen til hotellet

Det er muligt at tilkøbe transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet i forbindelse med booking

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Marokko visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Valgfrie udflugter

I kan tilkøbe en række valgfrie udflugter, der foregår under jeres ophold i Marrakech. I modtager al praktisk information vedrørende udflugter ved ankomst til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i centrum af Marrakech ca. 700 meter fra Museum des Amis de Marrakech og under 10 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice