Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet
 • Med oplevelse

Centralt hotel og bådtur i Lissabon

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 overnatninger
 • Lissabon
Pris fra kr. 2.719,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg stemningsfulde Lissabon: 3 eller 4 overnatninger på Hotel Dom Carlos Park inkl. morgenmad, guidet bådtur samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

Flyv med til Portugals smukke hovedstad, Lissabon, og tilbring 3 eller 4 overnatninger i denne sprudlende storby! Her kan I besøge de spændende museer, snuse rundt på de livlige markeder, og så skal I selvfølgelig også smage på alt, hvad det portugisiske køkken tilbyder. Inkluderet i dette tilbud er også en guidet bådtur, så I kan beundre byen fra vandet. I bor på Hotel Dom Carlos Park, hvor I kan nyde jeres morgenmad, inden I tager på opdagelse. Så sæt kryds i kalenderen, Lissabon venter på jer!

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne + 1 baby 0-3 år) på Hotel Dom Carlos Park***
 • Morgenmad
 • Bådtur med lokal guide inkl. snacks og vin
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Lissabon
 • Håndbagage
Lissabon

Den portugisiske hovedstad har oplevet meget gennem historien. Byen blev besat af maurerne og berberne i det 8. århundrede, og det satte sine spor på byens arkitektur og kultur, som stadig kan ses den dag i dag. Det var også herfra, at Vasco da Gama satte sejl mod Indien i 1497 og dermed bragte byen på verdenskortet. I begyndelsen af det 19. århundrede blev byen belejret af Napoleons styrker. Nu til dags er byen en sprudlende storby med et rigt kulturliv, et fantastisk køkken og store shoppinggader, hvor I kan finde alt, hvad hjertet begærer. Besøg et af de mange museer, og nyd en lækker skaldyrsret og et glas portvin. Fuldend jeres ophold med en gåtur i et af byens mest historiske kvarterer, Belém, der er hjem til det UNESCO-listede Jeronimos-kloster og Belem tårn! Belem er også kendt for de søde, små kager, der er elsket i hele verden: pasteis de nata. Her kan I opleve en fantastisk blanding af Lissabons historie, kultur og lækre mad!

Dom Carlos Park

 • Hotel
 • Lissabon, Portugal
Chairs

Hotel Dom Carlos Park, der blev renoveret i 2017, tilbyder 76 værelser. Hotellet er indrettet i en moderne stil med en lounge og en restaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad. Hotellet ligger centralt i byen, blot 200 meter fra pladsen Marques de Pombal.

 • +3
Læs mere
Double room II

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset aircondition, værdiboks, TV, minibar (mod betaling) samt en telefon.

Double room I

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Dette enkeltværelse er ca 12 m² stort og har aircondition, værdiboks, TV, telefon og minibar (mod betaling). Derudover har værelset eget badeværelse med hårtørrer

Historisk bådtur fra Lissabon

På feriens dag 2 kan I glæde jer til en bådtur med lokal guide:

 • På denne bådtur i klassisk træbåd, kan I opleve, hvor godt Lissabon tager sig ud fra vandet. Bådturen tager jer rundt til nogle af Lissabons vigtigste og smukkeste monumenter - så som museet for arkitektur, Jeronimos-klosteret, Belem-tårnet og museet for moderne kunst
 • Jeres lokale guide vil fortælle jer om, hvad I ser undervejs
 • I skal bare slappe af og nyde udsigten
 • Inkluderet i turen er også snacks og vin
 • Afgangstidspunkt: kl. 07.00
 • Turens varighed: Ca. 2 timer
 • Mødested: Halcyon I ved 'Doca do Espanhol' tæt ved Confeitaria Nacional

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Tips til Lissabon

- Mosteiro dos Jerónimos: Et besøg til Lissabon er ikke komplet uden at have set dette imponerende kloster, der blev bygget til ære for Vasco da Gama, der fandt søruten til Indien i 1498. I Belém-kvarteret kan I desuden se det flotte Belém-tårn, tage på museum og spise frokost på en af de hyggelige caféer.
- Mercado da Ribeira: Besøg byens foodie-paradis i denne flotte markedshal. Her kan I købe lokale delikatesser som Madeira-vine, tørrede pølser eller gedeost, prøve de lækre "pasteles de nata" eller få jer en snack ved en af de mange madboder.
- Pensão Amor: Skal byen males rød, kan I passende starte jeres aften i denne vovede bar, der ligger i et tidligere bordel. Stedet er udsmykket med gamle fotografier, plakater og bløde velourpuder, og baren tilbyder lækre drinks og peruvianske specialiteter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turristskat: 1 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Maks. 1 person per Enkeltværelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i aldreren 3-12 år får rabat på hotellet (afhænger af dato)
En 3. person får rabat på hotellet (afhænger af dato)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Dom Carlos Park ligger centralt i byen blot 200 meter fra pladsen Marques de Pombal og ca. 7 kilometer fra lufthavnen i Lissabon.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice