• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Storbyferie i Bukarest

Storbyferie 3 eller 4 overnatninger Bukarest

per person fra kr. 1.809,-
baseret på 2 personer

Oplev Rumæniens spændende hovedstad: 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Central by Zeus International centralt i Bukarest inkl. morgenmad, transport mellem lufthavnen og hotellet samt fly tur-retur fra København eller Malmø

Vil I gerne på storbyferie, men er nysgerrige efter at prøve noget andet end Paris og London? Så tag med til Bukarest! Rumæniens hovedstad er livlig, fascinerende og klart et besøg værd. Her kan I opdage en anderledes kultur og en spændende historie. Tag en slentretur langs de brede boulevarder, besøg storslåede kirker og spændende museer og slap af med en kop kaffe på en hyggelig caféer. I tilbringer 3 eller 4 overnatninger på centralt 4-stjernet hotel og flyver fra Malmø.

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år) på Hotel Central by Zeus International****
 • Fly tur-retur fra København eller Malmø til Bukarest
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
På opdagelse i Bukarest

Rumæniens hovedstad, Bukarest, er en blomstrende storby, som tilbyder en imponerende blanding af historie, kunst, arkitektur — både moderne og traditionelt, og er ganske enkelt en overset perle blandt Europas hovedstæder. Se byzantiske kirker og prægtige bygninger fra det tidligere kommunistiske styre, beundr art deco-villaer langs brede boulevarder, mens I smager rumænsk Mămăligă og får en helstøbt oplevelse af det bedste, Rumænien har at byde på!

Hotel Central by Zeus International

Hotel Bukarest, Rumænien
Hotel

Det moderne, 4-stjernede Hotel Central by Zeus International har en helt ideel placering i hjertet af Bukarest med kun 5 minutter til den gamle bydel, tæt på alle byens største seværdigheder. Hotellet har desuden egen bar, og I spiser jeres morgenmad fra hotellets buffet hver morgen, så I er klar til en dejlig dag i Bukarests gader.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er moderne indrettet med alt, hvad I har brug for til et behageligt ophold i storbyen. Værelserne er udstyrede med en komfortabel dobbeltseng, fladskærms-TV, aircondition, værdiboks, minibar, gratis WiFi samt eget badeværelse med bruser eller badekar samt badekåbe og tøfler.

Vi anbefaler

 • Gå på opdagelse i Bukarests gamle bydel, hvor I finder massevis af hyggelige caféer, gallerier, det gamle bibliotek, smukke gamle bygninger og brostensbelagte gader. Snup en bid mad på Bukarests ældste restaurant, den elegante Carturesti Caru 'cu Bere, som direkte oversat betyder "Ølvognen".
 • Bukarests parlamentsbygning er intet mindre end verdens andenstørste administrative bygning, kun overgået af Pentagon i USA. Konstruktionen af Parlamentspaladset blev sat i værk af Rumæniens kommunistiske leder Nicolae Ceausescu og er derfor et kontroversielt historisk monument fra den tid.
 • Trænger I til et roligt øjeblik fra den brusende storby, skal I slå vejen forbi Herastrau-parken. I selve parken er et lille tivoli og en idyllisk sø.
Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 personer og maks. 2 voksne + 1 barn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 7-12 år: Får rabat på hotelopholdet
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 4-stjernede hotel er placeret i hjertet af Bukarest tæt ved byens største seværdigheder og bare 5 minutter fra den gamle bydel. Hotellet ligger cirka 19 kilometer fra Henri Coandă International Lufthavn.