Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Wellness og halvpension i Tyrols bjerge

 • Miniferie
kr. 4.260,- -40%
Pris fra kr. 2.569,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Naturferie i maleriske tyrolske Lechtal: Tilbring 6 eller 8 dage på Styrolerhof Hotel & Wirtshaus med halvpension, plads til familien, rabatkortet Lechtal Activ Card, pool og sauna

Den idylliske kommune Steeg i Lechtal er et rent mekka af udendørsaktiviteter for hele familien. Her kan I vandre uforstyrret i den storslåede naturpark Lechtal, besøge Geierwally udendørsscene for dramatiske forestillinger eller svømme i de mange nærliggende friluftsbade og svømmehaller - som I får rabat eller gratis adgang til med jeres Lechtal Activ Card. I er indlogeret på det hyggelige Styrolerhof Hotel & Wirtshaus, hvor I bliver forkælet med halvpension og fri adgang til hotellets wellnessområde med sauna, pool og infrarød kabine samt et solarium. Dette ophold er for jer, som ønsker at kombinere naturferie med selvforkælelse og sol på næsen - og her er der plads til hele familien, så tag endelig børnene med på en skøn ferie fyldt med kvalitetstid og velvære.

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-16 år) eller familieværelse (min. 2 og maks. 4 voksne) på Styrolerhof Hotel & Wirtshaus***
 • Halvpension
 • Lechtal Activ Card (gyldig indtil 15.10.2017)
 • Fri afbenyttelse af wellnessområde med sauna, infrarød kabine, solarium og pool
 • Gratis parkering
Steeg i Lechtal

Kommunen Steeg i Lechtal-dalen består af flere landsbyer og er med sin placering i 1.122 meters højde et vidunderligt udgangspunkt for en ferie, der rummer udendørsaktiviteter, rekreativ ro og panoramisk skønhed. I finder utallige fortryllende vandreruter, der snor sig i det majestætiske bjerglandskab, og så har I den brusende Lech-flod som følgesvend, hvis I vælger at følge flodstierne. Nyd landskabet til fods eller på cykel, og sug til jer af skønheden i naturparken Lechtal. Er I til fart over feltet, kan I give jer i kast med paragliding fra toppen af Alperne, eller suse afsted i en riverraftingbåd. Men her er plads til hele familien, for området er fyldt med spændende aktiviteter til alle aldersgrupper.

Styrolerhof Hotel & Wirtshaus

 • Hotel
 • Reutte District, Østrig
Hotel © Hotel Styrolerhof

Det hyggelige Styrolerhof Hotel er det perfekte sted at flygte fra hverdagen og komme helt ned i gear. Midt mellem bjerge og grønne vidder ligger det hyggelige hotel i 1.122 meters højde i klassisk tyrolsk bygningsstil. I har fri adgang til hotellets wellnessområde, hvor I kan nyde godt af pool, infrarød kabine, solarium og sauna, og i hotelrestauranten nyder I jeres inkluderede måltider. Glæd jer til at opleve vaskeægte tyrolsk gæstfrihed hos det venlige personale. Hotellet råder over hele 200 m² land og har en god beliggenhed for udendørsmennesker og vandreentusiaster samt en fantastisk udsigt over det imponerende østrigske naturlandskab.

 • +-2
Læs mere
Room 2 © Hotel Styrolerhof

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres hyggelige dobbeltværelse er indrettet i typisk tyrolsk stil med altan eller terrasse. Værelset råder over en dobbeltseng og en sovesofa, en værdiboks, telefon samt eget badeværelse med bruser.

Room 1 © Hotel Styrolerhof

Familieværelse

4 voksne per værelse

Jeres rummelige familieværelse er 38 m² stort og delt over to værelser. I har eget badeværelse og et toilet i hvert værelse. Værelset råder over to dobbeltsenge, en telefon og en værdiboks.

Lechtal Activ Card

Jeres Lechtal Aktiv Card er gyldigt fra opholdets 2. dag til opholdets sidste dag. Kortet giver jer masser af fordele, som I kan læse om her:

 • I kan komme rundt i hele naturparken med bussen Wanderbus
 • I kan vandre i bjergene gratis eller til nedsat pris
 • I får rabat på udendørs og indendørs pools i området
 • I kan deltage gratis eller mod nedsat pris i forskellige fritidsaktiviteter i området
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,30 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner STYROLERHOF Hotel & Wirtshaus. Du indgår derfor direkte aftale med STYROLERHOF Hotel & Wirtshaus. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-16 år
Familieværelse: Min. 3 og maks. 4 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-15 år: 25% rabat
Personer over 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Dette tilbud kan ikke bookes til mindre end 2 rejsende

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe kæledyr mod gebyr (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Sted

Styrolerhof Hotel & Wirtshaus ligger i det tyrolske bjerglandskab 1.122 meter over havoverfladen i naturskønne Lechtal. Der er ca. 170 km til München i Tyskland og ca. 225 km til Bolzano i Italien.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice