• Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse til Sri Lanka og Maldiverne

Rundrejse 14 overnatninger Sri Lanka, Maldiverne

per person fra kr. 18.609,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 9 gange

Rundrejse til Sri Lanka og Maldiverne: 12 overnatninger på 7 hoteller inkl. morgenmad hver dag og halvpension på Maldiverne, 12 udflugter, al transport og fly-tur retur fra København

Drømmer I om at udforske ukendte stier og eksotiske kulturer? Så er denne rundrejse svaret på jeres drømme. I flyver fra København til de 2 bjergtagende destinationer Sri Lanka og Maldiverne, som vil tage jer med storm i 13 eventyrlige dage. I får 12 udflugter med i opholdet, så I kan få indsigt i landenes fauna, flora, fascinerende historie og mangfoldige kultur. Lad jer overraske af Sri Lankas spændende køkken, teplantager og forhistoriske templer samt af Maldivernes paradisiske ølandskab og krystalklare hav. Der er sørget for logistikken, så tag skridtet og udlev drømmerejsen!

Inklusive
 • 12 overnatninger i enkelt-, dobbelt- eller 3-personersværelse med morgenmad:
 • 1 overnatninger på Club Palm Bay (eller tilsvarende) i Marawila/Wattala i Sri Lanka
 • 2 overnatninger på Thilanka Resort & Spa i Sigiryana/Habarana (eller tilsvarende) i Sri Lanka
 • 2 overnatninger på Serene Grand (ellertilsvarende) i Kandy i Sri Lanka
 • 1 overnatning på Olympus Plaza Hotel (eller tilsvarende) i Haputhale/Bandarawela i Sri Lanka
 • 1 overnatning på Athgira River Camping (eller tilsvarende) i Udawalwe i Sri Lanka
 • 1 overnatning på Fisherman's Bay (eller tilsvarende) i Wellgama i Sri Lanka
 • 4 overnatninger inkl. halvpension på Paradise Island Resort & Spa***** (eller tilsvarende) i Wellgama på Maldiverne
 • Udflugter:
 • Byrundtur i Negombo
 • Stentemplet i Dambulla-grotterne
 • Besøg til traditionel fiskerlandsby og ayurvedisk landsby
 • Sightseeing i Kandy
 • Madlavningskursus i srilankansk frokost
 • Kulturelt show
 • Togbillet fra Kandy til Haputhale
 • Besøg hos teproducent
 • Meditationssession
 • Safari i jeep i Udawalawe Nationalpark
 • Besøg hos rehabiliteringscenter for elefantunger
 • Byrundtur i Galle
 • Engelsktalende guide fra dag 1-9
 • Al transport på rundrejsen
 • Håndbagage og indchecket bagage
 • Fly fra København til Colombo
 • Fly retur til København fra Male
 • Indenrigsfly fra Colombo til Male
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Måltider der ikke er nævnt i tilbuddet
Tilvalg
 • Udflugt til Løvestenen i Sigiriya
 • Cykeltur i kongebyen Polonnaruwa
 • Udflugt til The Temple of the Sacred Tooth Relic
 1. Dag 1: Negombo

  I dag ankommer I til Sri Lanka, eller 'Det indiske oceans perle', som landet også kaldes. I lander i Negombo på vestkysten af ​​øen og bliver ført til jeres første hotel, hvor I kan slappe af efter den lange rejse. Resten af ​​dagen kan I gøre præcis, hvad I føler for. Nyd den smukke udsigt over det Indiske Ocean fra stranden eller smag på nogle lækre retter fra det srilankanske køkken på en af de nærliggende lokale restauranter: Valget er helt op til jer, men sørg for at tage en dyb indånding og se jer omkring, for på denne aften indledes jeres magiske rundrejse. Ankommer I tidligt fra lufthavnen, kan I vælge at tage på jeres inkluderede byrundtur i Negombo i dag. Har I et senere fly, gemmes byrundturen til morgendagen (dag 2). Byrundturen fører jer til Negombos vigtigste attraktioner såsom fiskemarkedet, der fortæller historien om den lille fiskerbys udvikling.

  Bandaranaike International Colombo Airport -> Club Palm Bay 42.0 km

  hotel

  Hotel Club Palm Bayeller tilsvarende

  Hotel Marawila, Sri Lanka

  Hotel Club Palm Bay ligger i idylliske, grønne omgivelser ved søen Aanankalliya. Her er en stor pool, og har I lyst til at plaske i bølgerne, ligger stranden i gåafstand herfra. I restauranten serveres der både lokale og internationale retter, og I kan finde forfriskninger i de 2 barer. I kan holde jer i gang i fitnesscenteret eller på squash- og tennisbanerne.

  Jeres værelse er indrettet med en dobbeltseng, værdiboks, TV og privat badeværelse med regnbruser og toilet.

  Læs mere
 2. Dag 2 & 3: Sigiriya & Habarana

  På jeres rundrejses dag 2 forlader I Negombo og fortsætter mod fastlandet. I dag vil turen føre jer til stentemplet i Dambulla-grotterne, bedre kendt som Det Gyldne Tempel i Tampula. Her får I lov til at udforske den UNESCO-mærkede skønhed, som byder på et væld af flotte stenstatuer og -figurer fra det 1. århundrede f.v.t., som blev rejst af datidens konge. Senere konger tilføjede mere end 150 Buddha-statuer, og således kan I følge udviklingen af srilankansk kunst. Templet er et imponerende netværk af 5 grotter, og I kan glæde jer til at beundre de majestætiske statuer og farverige malerier af Buddha og de hinduistiske guder Vishnu (gud for opretholdelse, helbredelse) og Ganesha (visdommens, intelligensens og undervisningens gud).

  Templet er et af Sri Lankas vigtigste seværdigheder og del af Sri Lankas 'kulturelle trekant' som I kommer til at se mere til på jeres eventyrrejse. Den kulturelle trekant omfatter følgende følgende UNESCO-mærkede destinationer grundet deres vægtige kulturelle, arkitektoniske og historiske betydning for landet: Dambulla-templet, Kandy, Polonaruwa, Anuradhapura, Sigiriya, Nuwara Eliya og teplantagerne i Ella.

  Efter en god nats søvn med drømme om hinduistiske guder og forgyldte templer, vågner I op til jeres rundrejses 3. dag, hvor I efter en omgang morgenmad på hotellet enten bruger dagen på at udforske Sigiriya på egen hånd eller deltager i en valgfri udflugt.

  Vælger I at tilkøbe en udflugt, så er det i dag, at I enten skal:

  - På cykeltur i kongebyen Polonnaruwa, hvor I får mulighed for at lære ruinerne i den gamle royale by at kende fra cykelsadlen. Cykelturen starter kl. 12.30 og varer ca. 4 til 5 timer. Glæd jer til synet af de velbevarede ruiner fra paladser, pavilloner, parker og klostre - og til at se et af Sri Lankas mesterværker – en siddende Buddha, der er skåret i ét stykke fra en granitvæg.

  - Løvestenen i Sigiriya, en af Sri Lankas mest populære seværdigheder: De spektakulære ruiner af en stenfæstning, der ligger på toppen af klippen Lion Rock, inviterer til fascination med sine smukke freskoer, fredelige haver med damme og åløb og oldgamle statuer. Udflugten starter omkring kl. 08.30 og varer ca. 3 til 4 timer.

  Club Palm Bay -> Thilanka Resort And Spa 134.5 km

  hotel

  Thilanka Resort & Spaeller tilsvarende

  Hotel Dambulla, Sri Lanka

  Thilanka Resort & Spa ligger 5 minutters gang fra Dambulla Cave Temple og ca. 30 minutter i bil fra Sigiriya Rock. Omgivet af natur venter jer her et roligt ophold på det elegante hotel med udendørs pool, spa og restaurant. I kan tilkøbe massagebehandlinger, yogatimer og dampbad i spaen, og så er der masser af muligheder for at deltage i aktiviteter, om I er til vandreture, fiskeri, tennis, volleyball eller cykling. Hotelkøkkenet serverer talrige lokale og internationale retter dagen lang, og der er sunde, økologiske alternativer til dem, der ønsker det. I baren kan I få kolde cocktails til de lune sommeraftner. Værelserne er dekoreret med farverige vægmalerier, der er altan med udsigt, og så er værelset udstyret med DVD-afspiller, værdiboks, eget badeværelse med badekar samt kaffe- og tefaciliteter.

  Læs mere
 3. Dag 4 & 5: Kandy

  På dag 4 er det tid til at drage videre, for i dag venter flere spændende oplevelser. I står op til morgenmad på hotellet, hvorefter I tjekker ud og kører til en fiskerlandsby nær hotellet. Besøget i den traditionelle fiskerby giver jer en god fornemmelse af det lokale srilankanske landliv. Herefter skal I sejle i katamaeranbåd i landsbyens tilstødende sø, hvor I kan spotte eksotiske fugle- og plantearter. Men I er ikke færdige endnu, for I skal også på tur i en traditionel kvægdrevet vogn gennem det fortryllende landskab af rismarker og frodige vidder.

  Efter en indtryksmættet eftermiddag med sightseeing går turen videre mod Kandy, som ligger i hjertet af Sri Lanka. Kandy, en betagende by omringet af grønne oaser og vand. Kandy var den sidste hovedstad i den srilankanske kongerige, indtil landet i 1815 kom under britisk herredømme. I dag er Kandy landets næststørste by samt et populært feriemål. Byen blander på fineste vis den traditionelle srilankanske charme med moderne, sprudlende storbyliv, som I selv kommer til at opleve med en lærerig byvandring.

  Undervejs gør I holdt i en ayurvedisk landsby, Mathale. Tidligere var Sri Lanka verdensberømt for sine krydderier, som I genkender fra det nationale srilankanske køkken. Ceylon-te blev opdaget i det 16. århundrede af portugisiske rejsende, og en omfattende handel og eksport af kanel, te og krydderier blev sat i gang. Flere af de berømte srilankanske krydderier er traditionelle ingredienser i ayurvediske retter, som I kan smage her i landsbyen.

  På dag 5 vågner I op efter en god nats hvil efter gårsdagens mange indtryk. Efter morgenmaden skal I på markedet og købe ind til jeres frokost, som I selv skal tilberede. Denne dag har et mindre tætpakket program end gårsdagens, så I får et velfortjent roligt øjeblik til at indfange stemningen af Kandy, smage verdensberømte tesorter, lokale delikatesser og gå ture i de naturskønne omgivelser blandt bløde bakker og rismarker. Om aftenen skal I se et kulturelt show.

  Har I lyst til mere sightseeing på 5. dag, kan I tilkøbe en udflugt til det buddhistiske tempel "The Temple of the Sacred Tooth Relic", hvor sagnet går på, at den, der har Buddhas tand, hersker over riget. Templet huser nemlig ifølge legenden tanden af ​​Buddha Siddhartha Gautama. Seværdigheden er ikke kun vigtig for Kandy, men for hele Sri Lanka, for templet betragtes som et helligt sted for buddhister. Husk at bære tøj, der dækker knæ og skuldre, når I besøger templet. Udflugten tager mellem 1 og 2 timer.

  Thilanka Resort And Spa -> Serene Grand Hotel 70.6 km

  hotel

  Serene Grand Hotel

  Hotel Kandy, Sri Lanka

  Det flotte Serene Grand Hotel ligger i naturskønne omgivelser i Kandy. Hotellet råder over en swimmingpool, en bar og en restaurant der serverer retter fra det lokale og det internationale køkken.

  Jeres lyse værelse er moderne indrettet med TV, minibar, telefon og privat badeværelse med bruser.

  Læs mere
 4. Dag 6: Teplantage & togtur til Haputale

  På dag 6 går turen til de omkringliggende teplantager samt jeres inkluderede tur til en teproducent. Sri Lanka er især kendt for sin Ceylon-te, og på jeres besøg lærer I alt om denne berømte sort. I møder de lokale teplukkere, som vil fortælle jer om det traditionelle hverv. Efter en masse information og fortryllende dufte, er det tid til næste store oplevelse: Togturen fra Nanu Oya til Haputale.

  I kører på 2. klasse, så I skal ikke forvente, at det er luksus. Prøv at få en plads ved vinduet, hvorfra I kan beundre det smukke landskab, som I kører forbi! En togrejse gennem Sri Lanka er en unik oplevelse og en af turens absolutte højdepunkter. Jeres kringlede spor snor sig gennem fantastiske, frodige landskaber, eksotiske plantager og majestætiske bjerge og bløde bakker. Turen varer omkring 2 timer, men tiden flyver med så smukke billeder glidende forbi jer. I bliver hentet ved endestationen og kørt til jeres hotel, hvor I tjekker ind og orienterer jer i jeres nye omgivelser i Haputale.

  Serene Grand Hotel -> Olympus Plaza Hotel 119.3 km

  Olympus Plaza Hoteleller tilsvarende

  Hotel Haputale, Sri Lanka

  I bor på Olympus Plaza Hotel, som er elegant indrettet og råder over spillerum (mod gebyr), fitnessrum, 3D-biograf (mod gebyr) samt en lækker restaurant og bar. Jeres værelse har fladskærms-TV, gratis WiFi, telefon, kaffe- og tefaciliteter og badeværelse med bruser. Hvis dette hotel er booket, bliver I indkvarteret på et hotel af samme standard i Bandarawela.

  Læs mere
 5. Dag 7: Meditation & Udawalawe nationalpark

  Dag 7 er en helt særlig dag, for i dag kører I til en mindre landsby i nærheden, hvor I skal besøge et munketempel. Dette besøg er unikt, for i dag skal I give jer i kast med den ældgamle kunst, meditation. I bliver mødt af srilankanske munke, som I udviser respekt ved at bære lyse (helst hvide) heldækkende klæder.

  Efter en spirituel og givende meditationssession skal I videre til nationalparken Udawalawe og fylde jeres åbne sind med naturskønhed. Parken har siden 1972 haft nationalpark-status og er primært kendt for sine elefanter. I kommer selv til at opleve de fascinerende, blide kæmper samt vildsvin, hjorte og vandbøfler på jeepsafari i parken. Er I heldige, får I måske også øje på sjakaler, leoparder og flere kattedyr. Men dagens glæder slutter ikke her, for efter safarien skal I på visit hos Eth Athuru Sevana, et center for forladte elefanter. Centret blev grundlagt i 1995 og tager sig af babyelefanter, som er blevet forladt af flokken. Centret passer elefanterne, til de er store nok til at klare sig selv. Babyelefanter kan være meget kærlige og nysgerrige, så der er god grund til at glæde sig til dette spændende besøg.

  Olympus Plaza Hotel -> Athgira River Camp 92.9 km

  night

  Athgira River Campeller tilsvarende

  Hotel Ratnapura, Sri Lanka

  Athgira River Camp har udsigt over Rakwana-elven og inviterer til ophold i rustikke hytter med egen terrasse i frodige omgivelser. Resortet ligger kun 3 km fra Elephant Transit Home, 7 km fra Udawalawe nationalpark og 20 km fra Waulpane Limestone Cave. Restauranten serverer lokale og internationale retter, og det er her, I nyder jeres inkluderede morgenmadsbuffet. Hotellet har et lege- og aktivitetsrum, og den venlige reception er behjælpelig med turistinformation, tøjvask, valutaveksling og bestilling af massage. Værelserne har loftsfane, klædeskab, eget badeværelse samt toiletartikler og badetøfler.

  Læs mere
 6. Dag 8: Galle Fort

  På jeres rundrejses dag 8 skal I til Galle. Galle er en gammel fæstningsby, hvor portugiserne landede i 1505. Senere blev byen overtaget af hollænderne, og indflydelsen af de hollandske søfarende kan stadig ses i byen den dag i dag. I bliver taget med rundt i denne fascinerende havneby, hvor I kan beundre det imponerende fort, se den flotte Skt. Maria-kirke og et af øens vigtigste templer til Shiva, samt se det famøse Amangalle Hotel. Galles bybillede byder på en henrivende blanding af historie og arkitekter, og Holland har spillet en stor rolle i byens udvikling siden byen, siden portugiserne mistede magten over byen i 1640 til hollænderne, hvilket ses på de hollandske gadenavne.

  Athgira River Camp -> Fishermans Bay Hotel 98.3 km

  room

  Fisherman's Bayeller tilsvarende

  Hotel Sri Lanka, Sri Lanka

  I overnatter ved Fisherman's Bay Hotel i Weligama, som ligger få minutters gang fra stranden. Hotellet har en restaurant, hvor I kan få srilankanske retter. Der er gratis WiFi på hele hotellet, og så har I adgang til bygningens smukke have med terrasse.

  Læs mere
 7. Dag 9 - 13: Maldiverne

  Efter en uges rundrejse i Sri Lanka er det tid til 4 dages komplet afslapning på paradisøen Maldiverne. I bliver fløjet til Male, Maldivernes hovedstad på øen Kaafu Atoll. Maldiverne, som holder titlen som Asiens mindste land, er en øgruppe bestående 1.190 bittesmå tropeøer. Brug en dag på at snorkle og udforske det rige dyreliv under vandoverfladen, eller forkæl hinanden med en tur i hotelspaen. Et andet slags eventyr kan findes ved nattefiskeri, vindblæste bådture eller en omgang windsurfing. Men husk nu også bare at læne jer tilbage, nyde solen og være på tropeferie. Maldiverne er den ideelle afslutning på jeres eventyrlige rundrejse, hvor I har fået set Sri Lankas højdepunkter, fortabt jer i landets storslåede flora og fauna samt nydt en luksuriøs solferie på drømmedestinationen Maldiverne.

  På rundrejsens dag 12 er det tid til at pakke kufferterne, før I bliver hentet og kørt til lufthavnen og flyver tilbage til Danmark. I kommer hjem med ubeskrivelige minder, opladte batterier, en sjæl i balance og en kamerarulle spækket med postkortlignende fotos.

  Fishermans Bay Hotel -> Paradise Island Resort & Spa

  double room

  Paradise Island Resort & Spaeller tilsvarende

  Hotel Kaafu Atoll, Maldiverne

  Velkommen til paradis! Under opholdet på Maldiverne overnatter I på dette fine hotel nær det Indiske Ocean. Hotellet har udendørs pool og restaurant, hvor I kan nyde en cocktail og den pragtfulde udsigt. Der er gratis WiFi og træningscenter, og en skøn spa, hvor I kan tilkøbe massage- og skønhedsbehandlinger. Om aftnen kan I nyde solnedgangen med en smagfuld cocktail i den stemningsfulde bar.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby (0-1 år)
3-personersværelse: Maks. 3 personer

Solorejsende

Det er muligt at booke enkeltværelser

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Rundrejsen egner sig desværre ikke til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi mod betaling på de fleste hoteller. Bemærk venligst, at hastighed og kvalitet kan være svingende

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension er inkluderet i opholdet på Maldiverne. Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad.

Morgenmad er inkluderet på alle hoteller i Sri Lanka

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe a maks. 40 deltagere. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Sri Lanka kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A, tyfus samt malaria, som kan forebygges i form af piller. De officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer kan fåes hos egen læge og/eller findes på Statens Serums Instituts hjemmeside, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Sri Lanka, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Når I ankommer til Sri Lanka, bliver I hentet af jeres chauffør, som vil holde et skilt, hvorpå der enten står TravelBird eller jeres navne

Samlet rejsetid

I har 8 overnatninger i Sri Lanka og 4 overnatninger på Maldiverne. Herudover har I 1 eller 2 overnatninger på flyet tur-retur. Den samlede rejsetid er altså 13 eller 14 overnatninger (14 eller 15 dage)

Valuta

I Sri Lanka betales der med Sri Lankanske Rupi (LKR). På Maldivene betales der med Maldivisk rufiyaa (MVR)

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse