Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Hollandsk ferie- og forlystelsespark

 • Forlystelsespark
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Slagharen
Pris fra kr. 1.639,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kilden i maven og sjov for hele familien! Tag med på 3 dage i Hollands herligste forlystelsespark, Slagharen. I kan se frem til masser af sjove timer i forlystelsesparken med rutsjebaner, underholdningsshows, fart og eventyr for alle! Prisen er per tipi

Sæt kryds i kalenderen og gør jer klar til et eventyr for hele familien! I Holland venter den herlige forlystelsespark Slagharen, som byder på både vilde forlystelser og sjove underholdningsshows. Her kan I grave efter guld i Det Vilde Vesten, besøge det farverige Mexico eller sejle i ubåd på Nautilus Ekspeditionen. I ferieparken findes der sjov og eventyr for alle børn og barnlige sjæle. I bor i parkens Wigwam Deluxe-tipier, hvor I har plads til hele familien. I 2017 kan I også glæde jer til at prøve den nyåbnede rutsjebane Gold Rush!

Inklusive
 • 2 overnatninger i Wigwam Deluxe-tipi (til maks. 2 voksne og 4 børn 0-17 år) i Feriepark Slagharen
 • Adgang til ferieparkens forlystelser
 • Adgang til shows og underholdning
 • Leje af sengelinned
Feriepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen er et mekka af børnevenlige aktiviteter, spændende forlystelser og sjov og spas for hele familien! I har fri adgang til forlystelsesparken, som har over 40 forlystelser, og hvor I også kan opleve teater og flotte parader. Gå fra det vilde vesten til Mexico og grav efter guld i Yellowstone. Besøg også Jules Verne Adventureland, hvor I kan tage på den spektakulære Expedition Nautilus. Eller hvad med at se en spændende 4D-film eller sig hej til Randy og Rosie, når de laver deres show. Forlystelsesparken har også adskillige restauranter og snackbarer som Mountain Lodge, Crazy Horse og Sitting Bull Saloon, hvor I kan lade op til endnu flere timers aktiviteter. Der venter jer masser af sjov i Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

- I maj 2018 fylder forlystelsesparken 55 år, så her er der skruet ekstra op for festlighederne. Tillykke til altid sjove Attractie- & Vakantiepark Slagharen! -

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

 • Bungalow
 • Slagharen, Holland
Attractie- en vakantiepark Slagharen - Park

Slagharen er en eventyrlig temabaseret ferie- og forlystelsespark, der byder på masser af sjov for både store og små. Ved ankomst får I udleveret adgangsgivende armbånd til forlystelsesparken. Her kan I nyde mere end 30 spændende forlystelser, vandrutsjebaner, shows og parader, og her er både børnevenlige aktiviteter og forlystelser, der kan få pulsen op hos familiens vovehalse. Forlystelsesparken har hele 18 forskellige restauranter og snackbarer såsom Mountain Lodge, Crazy Horse og Sitting Bull Saloon.

 • +6
Læs mere
Attractie- en vakantiepark Slagharen - Wigwam Deluxe Outside

Wigwam Deluxe-tipi

2 voksne per telt

Bo som en ægte indfødt amerikaner i ferieparkens
Wigwam Deluxe-tipier med forlystelsesparken kun et stenkast væk. Hver Wigwam Deluxe-tipi er designet som et møbleret bungalow-telt og er udstyret med køkken,
fladskærms-TV og eget badeværelse med toilet
og håndvask. Den unikke tipi har plads til hele familien (maks. 2 voksne og 4 børn), og på den udendørs grill kan I tilberede familiens aftensmad.

Vandlandet Aqua Mexicana

Ay caramba! Oplev mexikansk atmosfære under palmer og vandfald med et besøg i vandlandet Aqua Mexicana. Med hele 5 bassiner, 10 vandrutsjebaner og op til flere vandlegepladser både indendørs og udendørs er dette tematiserede vandland et sandt paradis for enhver vandhund. Her kan børnene boltre sig i timevis, mens mor og far slapper af med en drink og en snack. Ved ophold i Wigwam Deluxe, kan entré til vandlandet tilkøbes ved ankomst for 8 € per person per dag.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Adgang til parkens vandland
 • Turistskat: 6 € per hytte per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Du indgår derfor direkte aftale med Attractie- & Vakantiepark Slagharen. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per tipi

Kapacitet

Wigwam Deluxe-tipi: Maks. 2 voksne og 4 børn 0-17 år

Tilgængelighed

Ferieparken er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi tilgængeligt på markerede områder i ferieparken, dog ikke i tipierne

Parkering

1 parkeringsplads per tipi

Flere tipier

I bookingprocessen er det muligt at booke flere tipier ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Attractie- & Vakantiepark Slagharen ligger i midten af Holland, tæt på grænsen til Tyskland og ca. 150 km fra Amsterdam. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 450 kilometer til ferieparken.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice