Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Cykelferie med hoteller langs Donau

Rundrejse 5 overnatninger Østrig, Tyskland

per person fra kr. 2.439,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Cykelferie langs Donau: 6 eller 7 dage inkl. indkvartering på hoteller med morgenmad, transport af bagage, leje af cykeltasker samt bådtur i Passau

Glæd jer til en cykelferie langs smukke Donau! Fra sadlen kan I virkelig beundre de fantastiske omgivelser, holde pause netop der hvor I har lyst og nyde hinandens selskab. I cykler langs Donau fra Passau i Tyskland til Wien i Østrig i 6 eller 7 dage, med stop i Kramesau, Linz, Spitz og Wien. Den pragtfulde flod Donau har i århundreder forbundet nogle af Europas vigtigste byer, og det omkringliggende landskab er et syn, man sent vil glemme. Rigtig god cykelferie!

Inklusive
 • Cykelferie ved Donau med 5 eller 6 overnatninger i enkelt eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 2 børn 0-15 år) på hoteller
 • Morgenmad
 • 1 overnatning på hotel i Passau
 • 1 overnatning på hotel i Kramesau/Schlögen
 • 1 overnatning på hotel i Linz
 • 1 overnatning på hotel i Spitz
 • 1 eller 2 overnatninger på hotel i Wien
 • Transport af bagage (1 stk. per person af maks. 20 kg)
 • Togbillet mellem Linz og Grein (inkl. cykel)
 • Transport mellem Greifenstein og Wien (ekskl. cykel)
 • Cykeltasker
 • Informationsmateriale med kort og beskrivelse af turen
 • 45 minutters bådtur i Passau
 • Gratis parkering i Passau
Tilvalg
 • Leje af cykel
 • 4x 3-retters middag
 1. Dag 1: Ankomst til Passau

  Velkommen til det sydlige Tyskland, hvor floderne Donau, Inn og Ilz løber sammen — her ligger den smukke by Passau, som er første stop på jeres rejse. Dette er startstedet for jeres cykeltur og her får i udleveret lejecykler, hvis ikke I har jeres egne med. Gå en tur gennem det maleriske historiske centrum, og besøg den imponerende katedral. Kunstelskere kan gå på opdagelse i byens mange gallerier. I Passau kan I også nyde en bådtur på floderne og beundre de smukke omgivelser fra vandet. Nyd en god nats søvn på hotellet og hop på cyklen efter jeres morgenmad, så går turen mod Kramesau.

  Terass

  Dormero Hotel Passaueller tilsvarende

  Hotel Passau, Tyskland

  Dormero Hotel Passau ligger centralt i Passau blot få meter fra Donau. Hotellet er indrettet i en moderne stil med en bar og en restaurant. I finder også et fitness-område og en sauna som hotellets gæster frit kan benytte.
  Jeres værelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset et TV, en telefon samt en værdiboks.

  Læs mere
 2. Dag 2: Passau – Kramesau/Schlögen (ca. 35/45 km på cykel)

  Varm benmusklerne op, find solbrillerne frem og spænd hjelmen — for nu begynder jeres cykeltur langs smukke Donau. Nyd de fantastiske omgivelser og før I ved af det, har I krydset den tysk-østrigske grænse. På dagens rute vil I komme forbi Engelszell, en by der mere end fortjener et besøg og det perfekte sted at holde en pause. Her finder I Stift Engelszell, som er Trappistordenes eneste kloster i Østrig. Tårnet på den historiske bygning er ikke mindre end 76 meter høj, og selvfølgelig kan I også smage på stedets bryggede øl. Efter lidt kultur, historie og en velfortjent frokost er det tilbage op jernhesten med kursen mod Kramesau eller Schlögen.

  DORMERO Hotel Passau -> Gasthof-Pension Luger - Radurlaub am Donauradweg 35.4 km

  Gasthof-Pension Luger eller tilsvarende

  Hotel Rohrbach District, Østrig

  Det familiedrevne Gasthof-Pension Luger ligger i skønne omgivelser i Wesenufer, på den nordlige bred af Donau mellem Passau og Linz. Her finder I en restaurant samt et spa-område med sauna og infrarød kabine).
  Jeres dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset et TV.

  Læs mere
 3. Dag 3: Kramesau/Schlögen - Linz (ca. 55/65 km på cykel)

  Så er det tilbage på cyklen — en ny dag med spændende oplevelser venter! Se hvordan landskabet ændrer sig, som I nærmer jer destination Linz. Glæd jer til at opleve Linz der i 2009 var udnævnt til Europas kulturhovedstad. En gåtur gennem den gamle by introducerer jer for de smukke renæssancebygninger, men byen er også kendt for sin moderne kunst. I kan gå på opdagelse i byens smukke katedraler og besøge det lille bjerg Pöstlingberg, hvor I vil få en imponerende udsigt over byen.

  Gasthof-Pension Luger - Radurlaub am Donauradweg -> Hotel Schillerpark 51.4 km

  hotel

  Steigenberger Hotel Linzeller tilsvarende

  Hotel Linz, Østrig

  Steigenberger Hotel Linz ligger i dejlige omgivelser ned til Donau og med udsigt til bjergene i området. I når byens historiske centrum på omkring 30 minutter til fods. Hotellet har 176 værelser samt en bar og en restaurant.
  Jeres værelse er indrettet med TV og minibar (mod betaling). Derudover har værelset et privat badeværelse.

  Læs mere
 4. Dag 4: Linz - Spitz (ca. 58 km på cykel)

  Den første del af dagens etape foregår i tog, indtil I ankommer til middelalderbyen Grein. Tag jer tid til at gå på opdagelse i denne smukke historiske by. Her finder I blandt andet slottet Schloss Greinburg og det ældste teater i hele Østrig. Så er det tid til at komme tilbage på pedalerne! Turen i dag fører jer til Strudengau-regionen. Her kommer I forbi klippeskråninger og idylliske vinmarker. I kan holde pause i en af de mange maleriske landsbyer og smage på de lokale druer. I kommer også forbi Melk, der er berømt for byens fantastisk smukke kloster. Her kan I gå gennem de imponerende marmor-haller og besøge det pompøse bibliotek. Dagens rute slutter i Spitz eller Mitterarnsdorf, hvor I overnatter.

  Hotel Schillerpark -> Gasthof zur Wachau 115.5 km

  hotel

  Gasthof zur Wachaueller tilsvarende

  Hotel Krems-Land District, Østrig

  Det familiedrevne hotel Gasthof zur Wachau ligger i smukke omgivelser ved Wachau. Her finder I en restaurant samt et wellness-område med sauna.
  Jeres værelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset et TV, telefon, radio samt en værdiboks.

  Læs mere
 5. Dag 5 & 6: Spitz - Greifenstein/Wien (ca. 68 km på cykel)

  Måske begynder I så småt at mærke de mange kilometer i benene? Bare rolig, målstregen er næsten i syne! I cykler gennem den historiske by Krems, inden I ankommer til Greifenstein ca. 23 km udenfor centrum a Wien. I Greifenstein leverer I cyklerne tilbage (hvis I har lejet cykler). Herefter tager I toget ind til Wien — og I kan godt glæde jer til at opleve denne smukke by. I kan besøge byens smukke pladser, beundre et at de utallige museer samt slentre ned af Ringstrasse-boulevarden. Gå i de store komponisters fodspor og lad jer forføre af den fantastiske stemning i Østrigs hovedstad. Hvis I ønsker at tilbringe lidt ekstra tid i denne herlige by, kan I booke en tur på 6 overnatninger og tilbringe 2 overnatninger her.

  Efter en ferie fyldt med spændene oplevelser, kultur og fantastisk natur går turen fra Wien tilbage til Passau, hvor jeres bil venter.

  Gasthof zur Wachau -> Hotel NH Danube City 93.2 km

  hotel

  Hotel NH Danube Cityeller tilsvarende

  Hotel Wien, Østrig

  Det 4-stjernede Hotel NH Danube City er indrettet i en moderne stil med restaurant og bar. Hotellet ligger få meter fra FN-bygningen i Wien, tæt på parker og en metrostation, der tager jer ind til centrum af Wien på 10 minutter.
  Jeres værelse er indrettet moderne med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset te- og kaffefaciliteter, aircondition og værdiboks.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Cykel (I kan leje cykler eller medbringe jeres egne)
 • Transport fra Wien til Passau
 • Muligvis færgeoverfart (omkring 3 € per person)
 • Cykelbillet til toget mellem Greifenstein og Wien: 2,40 € (hvis I har jeres egne cykler med)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 2 børn 0-15 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 0-11 år: 50% rabat på hotellet
Børn i alderen 12-15 år: 20% rabat på hotellet
Børn fra 16 rå tæller som voksne og betaler fuld pris

Cykeltur med børn

Børn er meget velkomne, men husk at dit barn skal kunne cykle mellem 35 og 68 km per dag. Det er muligt at leje en børnecykel (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Ferien er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi på hotellerne

Cykel

I kan selv medbringe jeres cykler eller leje en cykel på stedet

Rute

I cykler langs Donau fra Passau i Tyskland til Wien i Østrig med stop i Kramesau, Linz, Spitz og Wien. I modtager yderligere information om rejsen og hoteller samt et kort over ruten inden afrejse

Aftensmad

I bookingprocessen er det muligt at tilvælge 4x 3-retters middage