Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Rundrejse i Umbrien med lejebil

Rundrejse 7 overnatninger Italien

per person fra kr. 3.799,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på rundrejse i italienske Umbrien: 7 overnatninger på to 4-stjernede hoteller inkl. morgenmad, 2x middag samt olie- og vinsmagning. Med i dette tilbud er også en lejebil og fly fra København eller Billund

Velkommen til italienske Umbrien! Her soler de grønne vinmarker sig, solsikkerne blomstrer, og i de maleriske landsbyer kokkereres der med ægte italiensk kærlighed. Regionen er muligvis ikke lige så kendt som Toscana, men det gør den ikke mindre skøn. Her kan I nyde livet med hinanden, gå på opdagelse i områdets smukke natur samt smage på de lækre specialiteter — og med jeres lejebil kommer I nemt omkring. I bor på 4-stjernede hoteller, hvor I også kan nyde jeres morgenmad, inden I tager på opdagelse. Glæd jer til ægte livsnyderi i Italien!

Inklusive
 • Rundrejse i Umbrien med 7 overnatninger:
 • 3 overnatninger på Il Poggio degli Olivi:
 • Morgenmad
 • 1x middag på ankomstdagen
 • 1 x olivenoliesmagning med lidt traditionel pølse + 1 glas vin
 • 4 overnatninger på Borgo San Faustino:
 • 1x 3-retters middag
 • 1x vinsmagning
 • Swimmingpool ved hotellerne (Åben fra omkring 15/5-15/9)
 • Parkering ved hotellerne (afhængigt af tilgængelighed)
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Rom
 • Håndbagage
 • Lejebil (VW-Polo eller tilsvarende)
 1. Dag 1 - 3: Velkommen til smukke Umbrien

  Italien er en elsket feriedestination, og det skyldes i høj grad charmen, gæstfriheden, den spændende historie og den uimodståelige gastronomi, der trives i bedste velgående blandt vinmarker, olivenlunde og masser af solskinstimer

  Turens første stop er Il Poggio degli Olivi ved Bettona, hvor I tilbringer de næste 3 nætter. Her kan I gå på opdagelse i områdets smukke natur, smage på lokale specialiteter og tage på besøg i de italienske byer — og med jeres lejebil kommer I nemt omkring.
  Umbriens hovedby, Perugia, ligger ca. 25 km fra hotellet. Denne smukke by med en over 2.000 år lang historie er især kendt for sin rige kunsteriske og kulturelle arv, blandt andet den gotiske katedral San Lorenzo. Her kan I besøge byens historiske centrum, I kan spise en gelato på en af de mange pladser og beundre det smukke marmorspringvand Fontana Maggiore.

  Den historiske by Assisi er et must på enhver tur til Umbrien. Byen ligger knap 16 km fra hotellet og er den perfekte destination til en dagsudflugt. Byen er især kendt for den hellige Frans af Assisi, der har grundlagt Franciskanerordenen. Her kan I besøge kirken Basilica di San Francesco, se udgravningerne af det romerske forum og tage på opdagelse i middelalderborgen Rocca Maggiore.

  På dag 4 går turen videre mod Borgo San Faustino ved Morrano di Terni.

  Roma Ciampino Airport -> Il Poggio degli Olivi 180.2 km

  Exterior

  Il Poggio degli Olivi

  Hotel Province of Perugia, Italien

  Dette feriekompleks, som er omgivet af olivenlunde og vinmarker, har en smuk beliggenhed midt i naturen og råder over forskellige typer værelser og ferielejligheder. På ejendommen finder I en swimmingpool, en tennisbane og to restauranter, der serverer lækre italienske retter tilberedt med lokale råvarer. Il Poggio degli Olivi producerer sin egen jomfruolivenolie, som I får lov til at prøve en af dagene under jeres ophold!

  Læs mere
 2. Dag 4 - 8: Ægte italiensk livsnyderi

  På dag 4 kører I i jeres lejebil mod Borgo San Faustino ved Morrano di Terni, hvor I skal tilbringe de næste 4 overnatninger. Nyd køreturen i Umbrien der fører jer gennem bølgende bakkelandskaber, olivenlunde, solsikkemarker og vingårde. De mange charmerende landsbyer fortæller hver deres historie om traditioner, der har eksisteret her i århundreder.

  Der venter jer masser af skønne oplevelser omkring Morrano di Terni. I kan for eksempel tage på opdagelse i de omkringliggende skove som Riserva Naturale Monte Rufeno eller Parco di Monte Peglia e Selva di Meana. Disse områder byder på en helt fantastisk natur med bjerge, vandfald, flora og fauna samt vidunderlige udsigter over landskabet.

  I kan også besøge de omkringliggende byer, hvor I kan smage på lokale produkter og nyde lokalproducerede vine, mens I observerer de lokale i færd med deres dagligdag. Byen Orvieto troner frem fra klippeafsatsen, der skyder op i landskabet. Her kan I besøge byens katedral, der blev bygget helt tilbage i 1290.

  Efter nogle dejlige dage i Umbrien med masser af livsnyderi, dejlige oplevelser og lækre italienske specialiteter går turen nu hjemad igen - forhåbenligt med fornyet energi og masser af skønne minder!

  Il Poggio degli Olivi -> Borgo San Faustino 58.3 km

  Exterior

  Borgo San Faustino

  Hotel Province of Terni, Italien

  Det 4-stjernede Borgo San Faustino ligger i skønne omgivelser med udsigt over det italienske landskab. Hotellet har en restaurant, hvor I kan spise jeres morgenmad samt et wellnessområde.
  Jeres dobbeltværelse er indrettet med TV, minibar (mod betaling) aircondition samt et badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1 € per person per dag på Hotel Borgo San Faustino
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelserne (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne (dog kun i fællesområdet på hotel Il Poggio degli Olivi)

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse