Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Bo i hjertet af vidunderlige Porto

 • Storbyferie
 • Porto
Pris fra kr. 2.879,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev farverige Porto: Tilbring 3 eller 4 overnatninger på Hotel Aliados inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller Hamborg samt transport mellem hotellet og lufthavnen

Portugals andenstørste by byder på historie, kultur og et køkken i verdensklasse! I flyver hertil fra København eller Hamborg, og I tilbringer 3 eller 4 overnatninger på det centralt beliggende Hotel Aliados, hvor I får serveret morgenmad hver morgen. Spadser gennem den farvestrålende bymidte, lad jer imponere af den betagende arkitektur og nyd et godt glas portvin – I kan godt begynde at glæde jer!

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse, dobbeltværelse med to enkeltsenge eller 3-personersværelse på Hotel Aliados***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Porto
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
Pragtfulde Porto

Porto er kendt for sin farverige, historiske bymidte, for sit fænomenale køkken og selvfølgelig for sin portvin. De livlige pladser med kulørte facader og menneskemylder munder ud i krogede gader, hvor I finder finurlige butikker og hyggelige vinbarer. Kirkespir og -tårne pryder bybilledet side om side med de spændende museer, og her er rig mulighed for at smage på de portugisiske delikatesser. Her i en af Europas ældste byer får I et indblik i en svunden tid, så benyt lejligheden til at udforske Portos smalle brostensbelagte gader, hvor I vil støde på smuk arkitektur, små butikker, stemningsfulde caféer og imponerende kirker. Besøg eksempelvis den historiske boghandel Livraria Lello, der daterer sig tilbage til 1906, eller den ekstravagant indrettede Café Majestic, som tager jer tilbage til De Brølende Tyvere.

Hotel Aliados

 • Hotel
 • Porto, Portugal
streetview

Jeres hotel ligger i hjertet af Porto og i gåafstand til både metro og sporvogn, så I nemt og hurtigt kommer rundt i byen. Der serveres en morgenbuffet i hotellets restaurant hver dag, og det venlige personale hjælper jer gerne med forslag til spændende seværdigheder og gode restauranter og caféer i området. I har desuden kun 800 meter til den flotte Douro-flod, hvor I kan se de fine både drive forbi om dagen og lysene funkle på vandet om aftenen.

 • +-2
Læs mere
doubleroom

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres 19 m² store dobbeltværelse er udstyret med en dobbeltseng, aircondition, TV, radio, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

triple room

3-personersværelse

3 voksne per værelse

Det 26 m² store 3-personersværelse er udstyret med en dobbeltseng og en enkeltseng, aircondition, TV, radio, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

doubleroom twin

Dobbeltværelse med to enkeltsenge

2 voksne per værelse

Jeres 19 m² store dobbeltværelse er udstyret med to enkeltsenge, aircondition, TV, radio, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Café Christina: Denne hyggelige café har serveret en udsøgt kaffe siden 1804, og efter I har nydt en cimbalino, kan I besøge det livlige madmarked, Mercado do Bolhão, som ligger lige overfor.
 • Vila Nova de Gaia: Lidt udenfor Porto finder I den sprudlende havnefront i byen Vila Nova de Gaia. Her har portvinsproducenterne opbevaret deres fine varer siden midten af 1800-tallet, og der tilbydes et væld af rundvisninger og prøvesmagninger i de mange portvinkældre.
 • Restaurante Traça: Vil I prøve det klassiske, portugisiske køkken, så kan vi anbefale Restaurant Traça. Prøv fx de portvinsbraisserede svinekæber, fyldte paprika med vildsvinekød eller blæksprutte med bagte kartofler sammen med en af de lækre vine fra Douro-dalen.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
Dobbeltværelse med to enkeltsenge: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-14 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Køretiden mellem lufthavnen og hotellet er 40 minutter. Der kan forekomme ventetid

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger centralt i Porto og i gåafstand til både metro og sporvogn. Porto lufthavn ligger cirka 19 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice