Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet
 • Med oplevelse

Porto med heldagsudflugt til Douro-dalen

 • Storbyferie
 • Porto
Pris fra kr. 4.179,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gå på oplevelse i smukke porto: 4 overnatninger på iStay Hotel Porto Centro inkl. morgenmad, en heldagsudflugt til Douro-dalen, fly tur-retur fra København eller Hamborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Rejs med til portvinens hjemsted og glæd jer til både at gå på opdagelse i den charmerende havneby Porto og til at opleve den smukke Douro-dal, hvor I får et unikt indblik i Portugals vinproduktion — og I får selvfølgelig også lov til at smage på de skønne druer. Porto er en charmerende by med brostensbelagte gader, den glitrende Douro-flod og masser af hyggelige restauranter. Derudover skaber portugisernes gæstfrihed og afslappede stil en hyggelig atmosfære i byen. I bor på iStay Hotel Porto Centro, hvor I kan nyde jeres morgenmad, inden I begiver jer ud på opdagelse. Glæd jer til ægte livsnyderi i Portugal!

Inklusive
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år) på iStay Hotel Porto Centro**
 • Morgenmad
 • Heldagsudflugt med vinsmagning i Douro-dalen inkl. frokost (dag 2 eller 3)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly tur-retur fra København til Porto
 • Håndbagage
På opdagelse i Porto

I Porto kan I glæde jer til at udforske en af Europas ældste og mest charmerende byer. I får et indblik i en svunden tid, når I går langs de brostensbelagte gader og blandt den smukke arkitektur, de små butikker, imponerende kirker og stemningsfulde caféer. Byen er bl.a. hjemsted for Livraria Lello, en af de ældste boghandlere i hele verden, og mens I er i Portugal, bør I smage på den portugiske specialitet bacalhau og på de søde cremekager pastéis de nata. Vigtigst af alt er dog nok den lokale stolthed — vinho do porto. Den søde protvin bliver nemlig fremstillet i Douro-regionen.

iStay Hotel Porto Centro

 • Hotel
 • Porto, Portugal
Elevators

iStay Hotel Porto Centro er indrettet i lyse farver og ligger tæt på flere af Portos interessante seværdigheder, bl.a. Palácio da Bolsa og São Bento-togstation. Kun 10 minutters gang fra hotellet har I gode forbindelser med offentlig transport. I nærheden finder I endvidere en vifte af spændende restauranter og beværtninger. Hotellets reception har døgnåbent, og der serveres morgenmad hver morgen.

 • +2
Læs mere
enkeltværelse

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Dette enkeltværelse er simpelt indrettet med TV, aircondition og internet. Derudover har værelset en enkeltseng og privat badeværelse.

Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse, der er udstyret med en dobbeltseng, aircondition, telefon, TV og gratis WiFi. Mange af værelserne har udsigt over byens historiske centrum, og alle værelser har eget badeværelse med toilet og bad.

Dagsudflugt: Douro-dalen med vinssmagning og frokost

På turens dag 2 eller 3 kan I glæde jer til en udflugt til den smukke Douro-dal, hvor I får lov til at opleve Portugals fascinerende vin-traditioner, og I kan gode se frem til at smage på nogle af de lokalproducerede vine.
- Turen begynder fra jeres hotel ca. kl. 8.30 og varer omkring 10 timer.
- Turen går i bus mod Douro-dalen med jeres engelsktalende guide.
- Glæd jer til at opleve de fantastiske landskaber og idylliske vinmarker. Første stop på turen er vingården Quinta do Tedo, hvor noget af regionens bedste portvin bliver produceret — og I får selvfølgelig lov til at smage.
- Herefter går turen mod Pinhão, hvor I via en bådtur oplever dalen fra vandet.
- Efter bådturen spiser I frokost på en lokal restaurant.
- Sidste stop på turen er vingården Quinta do Bomfim. Her får I et indblik i arbejdet på vingården, og I slutter selvfølgelig af med at smage på stedets vine.
- Turen slutter omkring 18.30 hvor I vil blive sat af ved jeres hotel.

TravelBirds tips til Porto

- Nyd et godt måltid mad på Resturant Guarany, hvor maden kan skylles ned med eller efterfølges af nogle af de mange, potente portvine, restauranten har på lager. Smag f.eks. på den legendariske Barca Velha 2000 eller en af de mange forskellige tawny-varianter.

- Porto vrimler med vinkældere, som man kan besøge, og hvor I kan smage på herlighederne. Ét af disse steder er Croft, der blev grundlagt for mere end 300 år siden og i dag ejes af efterkommere af to forskellige portvins-familier. Croft-kælderen er åben hver dag, og for 3 € kan I komme på rundtur og smage på 3 Croft-vine.

- Selvom I ikke bor her, er hotellet The Yeatman Oporto en oplevelse. Hele hotellet er dedikeret til vin og vinproduktion, og hotellet samarbejder med over 50 vinproducenter, der hver har navngivet og indrettet de forskellige værelser og skiftes til at være vært for hotellets ugentlige vinsmagninger og vinmiddage. Middagene finder sted hver torsdag og giver gæsterne en større forståelse for vinene og for, hvordan de passer til maden.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 15 DKK per person over 12 år per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 00:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 8 € per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretid til hotellet er ca. 40 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

iStay Hotel Porto Centro ligger i Portos historiske centrum kun 500 m fra den ikoniske bro, Dom Luis. I nærheden er der gode forbindelser med offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice