Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbytur med sejltur på Seinen i Paris

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Paris
Pris fra kr. 3.699,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 2 eller 3 overnatninger i fantastiske Paris inkl. morgenmad, sejltur på Seinen samt fly tur-retur fra København eller Billund

Paris — denne fantastiske by er skøn på alle årstider med sin charme, idylliske boulevarder og hyggelige fortovscaféer. I kan gå på opdagelse i byens mange butikker, verdensberømte museer og monumenter samt nyde godt af landets vidunderlige gastronomi og lækre vine. I bor på det centrale hotel Pavillon Nation, hvor I får serveret morgenmad hver morgen, før den står på eventyr i Paris. Så find jeres indre livsnydere frem og glæd jer til at opleve Paris!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Pavillon Nation***
 • Morgenmad
 • Billet til sejltur på Seinen
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Paris
 • Håndbagage
Paris

Den franske hovedstad er en by, der altid fortjener et besøg. Ikke kun på grund af de verdenskendte seværdigheder som Eiffeltårnet og Triumfbuen, for blot at nævne nogle få, men i lige så høj grad for verdens bedste køkken, for romantikken og for at give hverdagen et skud fransk elegance.

Her i Paris er der altid et sted at tage hen og en bid at smage. Når I ikke nyder Montmartres creperier, cabareter og store seværdigheder, kan I f.eks. besøge det tidligere kunsterkvarter Montparnasse, som er fyldt med autentisk parisisk charme. I kan også tage på kirkegården Père Lachaise, hvor man både finder ro og tidligere tiders store berømtheder. I bør også smage på Paris med et glas koldt hvidvin og en macaron på en af de utallige fortovscafeer, og når mørket falder på, så kalder de dybrøde vine og en mør Boeuf Bourguignon. Bon appetit!

Pavillon Nation

 • Hotel
 • Paris, Frankrig
lobby

Jeres hotel ligger nær den travle Place de la Nation og ​​Bois de Vincennes, der er en kæmpe park i engelsk stil. Den nærmeste metrostation ligger kun 450 meter væk. Herfra kan I nemt nå til byens hovedattraktioner. Hotellet er stilrent indrettet og har 43 værelser. I den hyggelige morgenmadsrestaurant får I serveret morgenmad hver dag, før den står på eventyr i byen.

Læs mere
Chambre - Hôtel Pavillon Nation

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er udstyret med fladskærms-TV, gratis WiFi, minibar (mod betaling) samt eget badeværelse. Værelset er lydisoleret, og vinduerne er med termoruder.

Sejltur på Seinen

En perfekt dag i den franske hovedstad indebærer en sejltur på Seinen — og en sådan sejltur er netop inkluderet i dette tilbud. Mærk en helt unik atmosfære, mens I betragter nogle af byens mest berømte monumenter langsomt glide forbi. I vil få mere information samt billetter til dette ved ankomst til hotellet. I kan selv vælge tidspunktet for jeres sejltur (afhængigt af tilgængelighed).

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2,20 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sejltur på Seinen

I vil få mere info samt billetter til dette ved ankomst til hotellet. I kan selv vælge tidspunktet for jeres sejltur (afhængigt af tilgængelighed).

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i Place de la Nation i nærheden af zoologisk have og Bois de Vincennes, mens den nærmeste metrostation Nation er cirka 450 meter væk. Flyver I til Charles de Gaulle, kan I komme hertil ved at tage et tog til enten Gare du Nord eller Châtelet, hvorfra der er forbindelser til Nation, hvor jeres hotel ligger. Fra Orly lufthavn kan I tage en Orlybus til Denfert-Rochereau, hvorfra der går en metro til Nation.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice