Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Budapest med vinsmagning på Donau

 • Storbyferie
 • Budapest
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 7.649,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Betagende Budapest: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Medosz Hotel inkl. bådtur med vinsmagning, morgenmad og fly fra København, Billund eller Aalborg

Tag med til Østeuropas smukkeste hovedstad: Budapest! Denne skønne storby er på én gang fuld af historie og moderne byliv og byder på et væld af lækre restauranter, lange shoppinggader, hyggelige fortovscaféer og hippe barer. Budapest er et sandt overflødighedshorn af seværdigheder og oplevelser, og det er endda til små priser! Fly, ophold på et centralt hotel og endda en bådtur på Donau med vinsmagning er altsammen inkluderet, så mon ikke I nok skal få smag for Ungarns hovedstad.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-6 år) på Medosz Hotel***
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Budapest
 • 2-timers bådtur med vinsmagning
 • Håndbagage
 • Morgenmad
Budapest

Budapest er klassisk musik, wellness, smuk arkitektur, shopping og meget andet. Byen kaldes sågar for Østeuropas Paris! Byen er inddelt i forskellige kvarterer, som hver har sin charme og sine attraktioner. Den tydeligste opdeling af byen er, hvor Donau-floden deler byen i to: Buda og Pest. Buda er den vestlige del af byen, hvor man finder det smukke slot Budavári Palota samt en labyrint af hyggelige små gader og pladser. Den østlige del af byen, Pest, er det aktive centrum med shoppinggader, restauranter og størstedelen af byens 80 museer. Øen Margitsziget befinder sig midt i Donau-floden og har vejforbindelse til begge sider af byen. Øen er populær blandt løbere og andre friluftsentusiaster for sine store naturområder. Her kan I også besøge den japanske have eller vandtårnet fra 1911, som tilbyder en flot udsigt over floden og byen.

Medosz Hotel

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
lobby

Medosz Hotel har en central placering i gåafstand fra shoppinggader og flere af byens seværdigheder som Operahuset og Skt. Stefans Basilika, der ligger hhv. 500 meter og 1 km derfra. Nærmeste metrostation, Oktogon, har I kun 100 meter til, så I kommer også nemt rundt til andre dele af byen. På hotellet serveres der morgenmad hver morgen, og i den døgnåbne reception kan I blandt andet bestille billetter til teaterforestillinger og museer.

 • +-4
Læs mere
Twin Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er indrettet med telefon, TV, værdiboks, gratis WiFi samt et badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

Bådtur med vinsmagning

På jeres opholds 2. dag skal I om aftenen på en 2 timer lang bådtur. Her får I Donaus smukke seværdigheder at se fra vandsiden samtidig med, at I får lov at smage på 7 ungarske vine fra nogle af landets mest velkendte økologiske vinproducenter deriblandt Tier Tokaj og Szajki. Indimellem I smager på vinene serveres der scones, så der er masser af forkælelse af smagsløgene i vente. Undervejs kan I nyde den skønne udsigt til Parlamentet, Kædebroen, Buda-slottet, Fiskerbastionen og andre af Donaus berømte attraktioner.

Turen starter kl. 19.00, men I bedes sørge for at være ved mødestedet kl. 18.30. I modtager nærmere information om, hvor turen afgår fra sammen med jeres rejsedokumenter.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-6 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 7 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

I kan medbringe jeres egen babyseng eller gratis låne en på hotellet. Kontakt venligst vores kunderservice.

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Elevator

Hotellet har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Medosz Hotel har en central placering og ligger blot 100 meter fra nærmeste metrostation, Oktogon. Fra lufthavnen kan I nå hotellet på omkring 1 time med offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice