• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Budapest med vinsmagning på Donau

 • Storbyferie
 • 2 overnatninger
 • Budapest
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 7.649,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 23 gange

Betagende Budapest: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Medosz Hotel inkl. bådtur med vinsmagning, morgenmad og fly fra København, Billund eller Aalborg

Tag med til Østeuropas smukkeste hovedstad: Budapest! Denne skønne storby er på én gang fuld af historie og moderne byliv og byder på et væld af lækre restauranter, lange shoppinggader, hyggelige fortovscaféer og hippe barer. Budapest er et sandt overflødighedshorn af seværdigheder og oplevelser, og det er endda til små priser! Fly, ophold på et centralt hotel og endda en bådtur på Donau med vinsmagning er altsammen inkluderet, så mon ikke I nok skal få smag for Ungarns hovedstad.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-6 år) på Medosz Hotel***
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Budapest
 • 2-timers bådtur med vinsmagning
 • Håndbagage
 • Morgenmad
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Storbyferie i Budapest

Ungarns hovedstad, Budapest, byder på noget for enhver smag – smukke bygninger, spændende historie, moderne arkitektur, gode shoppingmuligheder og et pulserende natteliv. Byen er delt op af Donau-floden, med bydelen Buda på den ene side og Pest på den anden side, og en sejltur på Donau er således en fantastisk oplevelse. Læg vejen forbi den gamle bydel i Buda, og nyd en skøn udsigt over byen og Donau fra det imponerende bygningsværk Fiskerbastionen. Gå langs den berømte boulevard Andrássy út, som ligger blot 150 meter fra jeres hotel, og hvor I kan opleve mange flotte bygninger, museer og summende caféer. I ender ved Heltepladsen, der blev skabt som markering af Budapests 1000-års jubilæum, hvorfra I kan fortsætte ind i byparken. Glem endelig ikke at smage på en autentisk gullasch, pølseretten leczo eller den flamberede pandekage palacsinta. Mums!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Medosz Hotel

28 Anmeldelser
 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
lobby

Medosz Hotel har en central placering i gåafstand fra shoppinggader og flere af byens seværdigheder som Operahuset og Skt. Stefans Basilika, der ligger hhv. 500 meter og 1 km derfra. Nærmeste metrostation, Oktogon, har I kun 100 meter til, så I kommer også nemt rundt til andre dele af byen. På hotellet serveres der morgenmad hver morgen, og i den døgnåbne reception kan I blandt andet bestille billetter til teaterforestillinger og museer.

Læs mere
Twin Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er indrettet med telefon, TV, værdiboks, gratis WiFi samt et badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

Bådtur med vinsmagning

På jeres opholds 2. dag skal I om aftenen på en 2 timer lang bådtur. Her får I Donaus smukke seværdigheder at se fra vandsiden samtidig med, at I får lov at smage på 7 ungarske vine fra nogle af landets mest velkendte økologiske vinproducenter deriblandt Tier Tokaj og Szajki. Indimellem I smager på vinene serveres der scones, så der er masser af forkælelse af smagsløgene i vente. Undervejs kan I nyde den skønne udsigt til Parlamentet, Kædebroen, Buda-slottet, Fiskerbastionen og andre af Donaus berømte attraktioner.

Turen starter kl. 19.00, men I bedes sørge for at være ved mødestedet kl. 18.30. I modtager nærmere information om, hvor turen afgår fra sammen med jeres rejsedokumenter.

Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-6 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 7 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

I kan medbringe jeres egen babyseng eller gratis låne en på hotellet. Kontakt venligst vores kunderservice.

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Elevator

Hotellet har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Medosz Hotel har en central placering og ligger blot 100 meter fra nærmeste metrostation, Oktogon. Fra lufthavnen kan I nå hotellet på omkring 1 time med offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice