Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Toscana & Umbrien med vinsmagninger

 • Rundrejse
 • overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 5.829,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Smag på Italien med en kulinarisk rundrejse i Toscana og Umbrien: Tilbring 6 overnatninger på 2 forskellige hoteller i de italienske regioner inkl. lejebil, morgenmad og 3 smagninger. I flyver fra København!

Leonardo da Vinci fandt sit hjem og sin inspiration i Toscana. Grønne vinstokke, varme solstråler gennem bløde skyer og maleriske oliventræer skaber et panorama af skønhed for lejebilens vinduer. Kom med på en uforglemmelig rejse gennem nogle af de smukkeste områder i Italien: Toscana og Umbrien. Opdag Chianti, bliv fortryllet af den uforlignelige naturskønhed, sæt tænderne i hjemmebagte cantuccini; den elskede toscanske mandelkiks, og nyd de berømte regionale vine. Med 2 vinsmagninger og 1 delikatessesmagning med på rejsen, får I virkelig smag for regionerne!

Inklusive
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på Albergo Le Colline*** i San Gimignano, Toscana
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på Podere Le Olle*** i Montegabbione, Umbrien
 • Morgenmad
 • Vinsmagning af 3 vine i Cantinetta San Jacopo i Castello Vicchiomaggio i Chianti
 • Vinsmagning af 3 vine på vingård i San Gimignano
 • Smagning af kager fra Siena (panforte, cantuccini etc.)
 • Fly tur-retur fra København til Rom
 • Håndbagage
 • Lejebil
 • Parkering
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat på Albergo Le Colline: 2 € per person per nat
 • Turistskat på Podere Le Olle: 1 € per person per nat
 1. Dag 1 - 3: San Gimignano i Toscana

  I starter jeres tur i maleriske Toscana, hvor I tilbringer 3 nætter på Hotel Le Colline i byen San Gimignano. Tag jer god tid til at beundre det historiske centrum, hvis unikke middelalderlige arkitektur har placeret regionen på UNESCO's verdensarvsliste. Kommer I udenfor byområdet, bliver I hurtigt mødt med det ikoniske toscanske landskab, der er overdækket med olivenlunde, citrontræer og vinmarker. Ønsker I at se flere historiske byer? Så kan I med fordel besøge Firenze eller Siena, der begge ligger ca. en times kørsel fra jeres hotel.

  Inkluderet i dette ophold er 2 vinsmagninger og en smagning af Sienas lokale delikatesser som cantuccini og panforte i centrum af Siena (43 km fra Albergo Le Colline). I skal smage vine i slottet Castello Vicchiomaggio i Chianti (42 km fra Albergo Le Colline) og på en vingård i landsbyen San Gimignano. Se frem til at stifte nærmere bekendtskab med dyrkningen og produktionen af regionens vine og kager.

  Pisa S. Giusto Airport -> Hotel le Colline 79.0 km

  Pool Hotel Le Colline - San Gimignano

  Albergo Le Colline

  • Hotel
  • Province of Siena, Italien
  Pool Hotel Le Colline - San Gimignano

  Albergo Le Colline ligger smukt placeret i det toscanske landskab, kun en kilometer fra San Gimignanos centrum. Glæd jer til at slappe af i den dejlige have, hvor der også er udendørs swimmingpool. Hotellet har desuden en bar, en morgenmadsstue og en restaurant, der serverer toscanske retter og lokal vin.
  Værelser: Alle hotellets værelser har aircondition, TV og minibar, og nogle af værelserne har altan med udsigt til haven. Alle værelser har eget badeværelse med bruser.

  Læs mere
 2. Dag 4 - 7: Montegabbione i Umbrien

  Efter nogle oplevelsesrige dage i Toscana skal I køre i ca. 2 timers tid for at komme frem til jeres hotel Podere Le Olle i Montegabbione i Umbrien. På grund af regionens centrale beliggenhed, er Umbrien nok den region, der er blevet mindst påvirket af udefrakommende kulturer. Det vil sige, at I i Umbrien virkelig kan opleve det ægte og autentiske Italien.

  Bløde dale, olivenlunde, vinmarker og solsikker tegner et frodigt landskab for jeres nysgerrige blik. I en radius af 100 km finder I århundredgamle landsbyer med hver sin egen historie, tradition og udseende. Jeres destination Montegabbione er en middelalderlig landsby ca. 600 meter oppe i bjergene i denne smukke region. Besøg den imponerende middelalderbymur, det berømte slot og Madonna delle Grazie kirken fra 1625, hvor I kan nyde synet af den imponerende fresko af Madonna del Latte. Og så byder byen naturligvis også på et overdådigt køkken spækket med regionale lækkerier. Fra Montegabbione kan I tage en dagstur til Orvieto (42 km fra Montegabbione), som er bygget på en vulkan og kan nås med kabelbane, i bil eller til fods. Fra toppen har I en uforlignelig udsigt over det umbriske landskab, som I absolut bør opleve, nu I er på disse kanter.

  På rundrejsens 7. dag er det desværre tid til at sætte kurs mod landets hovedstad, Bella Roma, aflevere lejebilen og hoppe på flyet hjem til Danmark.

  Hotel le Colline -> Podere Le Olle 137.1 km

  Podere Le Olle in Montegabbione 4

  Podere Le Olle

  • Hotel
  • Province of Terni, Italien
  Podere Le Olle in Montegabbione 4

  Jeres historiske hotel Podere Le Olle fra det 19. århundrede ligger 4,5 km fra Montegabbiones centrum. Hotellet har en udendørs pool og en morgenmadsrestaurant, hvor I nyder jeres inkluderede morgenmad. Fra haven har I rig mulighed for at nyde ferien og få et hvil i solen. Hotelværelserne er enkelt indrettede og har eget badeværelse med bruser og toilet. I har desuden en smuk udsigt over haven fra jeres værelse.

  Læs mere
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind

Fra kl. 14.00 på hotel Albergo Le Colline
Kl. 14.00-19.00 på hotel Podere Le Olle

Check-ud

Til kl. 10.00 på begge hoteller

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnede til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Albergo Le Colline: Gratis WiFi på hotellet
Podere Le Olle: Gratis WiFi i hotellets fællesarealer

Parkering

Gratis parkering ved begge hoteller

Pool

Poolen på begge hoteller er åbne mellem maj og medio oktober (afhængigt af vejrforhold)

Smagninger

3 smagninger er inkluderet i opholdet i San Gimignano i Toscana:

1 vinsmagning foregår i landsbyen San Gimignano.
1 vinsmagning foregår på Castello Vicchiomaggio i Chianti (42 km fra Albergo Le Colline).
1 smagning af SIenas egnstraditionelle kager vil finde sted i hjertet af Siena (43 km fra Albergo Le Colline).

I får tilsendt informationer om smagningerne sammen med rejsedokumenterne inden afrejse.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice