Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

12 km sandstrande på Costa Blanca

 • Solferie
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Campomar
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.319,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo 50 meter fra stranden i spanske Alicante: Nyd 7 eller 10 overnatninger på Hotel Playas de Guardamar inkl. all-inclusive og fly fra København, Aalborg eller Billund samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Flyv med til skønne Alicante, hvor I kan suge til jer af solens varmende stråler og nyde, at højsæsonen for sommergæster er forbi. I bor i den lille badeby Guardamar del Segura, vælger selv, om I tilbringer 7 eller 10 overnatninger ved stranden, og så er all-inclusive med i prisen. Her venter jer nogle skønne dage med fine sandstrande, smuk natur og masser af kvalitetstid sammen. Glæd jer til en dejlig ferie, hvor der er sørget for fly, transport og forplejning - og så er strand og pool selvfølgelig også del af pakken!

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 4 personer) på Hotel Playas de Guardamar***
 • All-inclusive (morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og drikkevarer)
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Alicante
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Håndbagage
Guardamar del Segura

Den hyggelige, lille badeby Guardamar del Segura lokker med ca. 12 km lækre, fine sandstrande på Costa Blanca. Jeres hotel ligger i fredelige omgivelser lidt udenfor byen, og I kommer ind til centrum med bus eller taxi herfra. Byen byder på et livligt marked hver onsdag morgen, et par museer, en hyggelig gågade samt en havn. Området omkring byen er præget af smuk natur, og skal ferien bruges på andet end daseri på stranden, kan I med fordel udforske kystbyerne eller følge floden Segura på cykel. Mod nord ligger naturområdet Dunes de la Marina, og mod syd finder I saltsøen Laguna Salada de Torrevieja, der begge er et besøg værd. I kan også prøve kræfter med forskellige former for vandsport såsom windsurfing, vandski, dykning og sejlads.

Hotel Playas de Guardamar

 • Hotel
 • Campomar, Spanien
Pool from above

Under jeres ophold i Guardamar del Segura bor I på det moderne Hotel Playas de Guardamar. Herfra kan I gå de 50 meter direkte ned til stranden og de flotte sandklitter. Hotellet har også et poolområde, hvor I kan tage jer en forfriskende dukkert eller slappe af med en drink og en god bog. Alle måltider, der serveres på hotellet, serveres i buffetform i hotellets restaurant. I har også en indendørs pool. Der er desuden 4 barer, hvoraf 3 (nær poolområdet) kun er åbne i sommersæsonen. Hver dag tilbyder hotellet et udvalg af sjove aktiviteter og underholdning.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

4 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse har plads til op til 4 personer. Værelset er udstyret med aircondition, TV, telefon, værdiboks (mod gebyr) og privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Alle værelser har havudsigt.

All-inclusive

All-inclusive begynder fra kl. 12.00 på ankomstdagen, og gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Aftensmad
 • Snacks mellem måltiderne (sandwiches, kager, oliven, m.m.)
 • Drikkevarer ad libitum (sodavand, kaffe, te, vand, mælk, juice, fadøl, vin, udvalgte likører, cocktails og spiritus af lokale mærker)
Vejret i Guardamar

Laveste og højeste temperaturer i Guardamar

Januar: 6°C - 16°C
Februar: 7°C - 17°C
Marts: 8°C - 19°C
April: 10°C - 20°C
Maj: 13°C - 23°C
Juni: 16°C - 27°C
Juli: 19°C - 30°C
August: 20°C - 31°C
September: 18°C - 28°C
Oktober: 14°C - 24°C
November: 10°C - 20°C
December: 7°C - 17°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 4 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-1 år overnatter gratis på hotellet
Børn 2-11 år: 1. barn overnatter gratis på hotellet, 2. barn får 50% rabat
En 3. og 4. person fra 12 år får 35% rabat på hotelværelset

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Parkering

Parkering ved hotellet koster 3,90 € per døgn

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der opstå ventetid. Køreturen tager ca. 30 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger 50 meter fra stranden i den lille by Guardamar del Segura. Herfra kan I tage en bus eller en taxi ca. 4 km ind til Guardamar. Fra lufthavnen er der ca. 40 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice