Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Efterårssol ved Costa de Barcelona

 • Solferie
 • 5 eller 10 overnatninger
Pris fra kr. 3.769,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd sommeren i strandbyen Santa Susanna ved Costa de Barcelona i Spanien: 5, 7 eller 10 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Florida Park inkl. helpension, transport mellem lufthavnen og hotellet samt fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

Nyd en skøn ferie ved spanske Costa de Barcelona. Her kan I glemme hverdagen og nyde hinandens selskab. I kan dase ved swimmingpoolen med en iskold drink og en god bog, eller I kan hoppe i de blå bølger ved stranden Santa Susanna og nyde solens stråler på det varme sand. Der er også rig mulig for at tage på opdagelse i områdets hyggelige kystbyer eller tage på dagstur til Barcelona. I bor på det 4-stjernede Hotel Florida Park, hvor I også kan nyde morgenmad, frokost og aftensmad i hotellets restaurant. Så pak solcremen og jeres gode feriehumør. God tur til Spanien!

Inklusive
 • 5, 7 eller 10 overnatninger i økonomi værelse (maks. 3 voksne) eller standard dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Hotel Florida Park****
 • Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • Udendørs swimmingpool
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Barcelona
 • Håndbagage
Oplevelser ved Costa de Barcelona

Velkommen til det spanske strandparadis Costa de Barcelona! Her er der masser af muligheder for at nyde livet under varme, spanske himmelstrøg. Jeres hotel ligger få minutters gang fra havet og stranden ved den hyggelige by Santa Susanna, så det er nemt at hoppe en tur i bølgerne. I Santa Susanne finder I hyggelige markeder, museer, og i løbet af året er der flere kulturelle begivenheder.
Der er også rig mulighed for at gå på opdagelse i områdets skønne natur og hyggelige byer. Langs Costa de Barcelona og Costa Brava finder I forskellige strande som Cala de Sant Francesc og Playa de Santa Ana, og i byen Blanes, ca. 12 km fra hotellet, kan I besøge hyggelige pladser og smukke kirker. I udkanten af byen kan I besøge den fantastiske botaniske have Jardí Botànic Marimurtra. Haven har mere end 3000 forskellige blomster og planter, en tropisk have og mere end 7000 kaktus-arter fra hele verden, og blandt havens små stier og søer får I en fantastisk udsigt over Costa Brava-bugten. Har I lyst til en dag med shopping, kunst og kultur, kan I f.eks. tage på tur til Barcelona, der ligger omkring 60 km fra hotellet. God ferie!

Hotel Florida Park

 • Hotel
 • Barcelona, Spanien
Outside+pool

Det 4-stjernede Hotel Florida Park ligger i dejlige omgivelser blot 200 meter fra havet. Hotellet har egen restaurant, hvor I spiser jeres måltider. Hotellet har ligeledes en stor udendørs swimmingpool, hvor I kan tage en slapper i solen eller nyde en iskold drink i skyggen.

 • +7
Læs mere
Standard Room

Økonomi værelse

3 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset et TV, en telefon, aircondition og en altan.

Standard double room

Standard dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer og altan. Derudover har værelset et TV, en telefon og aircondition. Standard dobbeltværelset har ligeledes en værdiboks.

Få styr på det spanske
 • Godmorgen - Buenos dias
 • Hej, jeg hedder Ulla - Hola, me llamo Ulla
 • Mange tak - Muchas gracias
 • Vi kommer fra Danmark - Somos de Dinamarca
 • Hvor ligger hotellet - Dónde está el hotel
 • Vi tager til stranden - Vamos a la playa
 • Jeg vil gerne bede om en øl - Una cerveza por favor
 • Taler du engelsk? - Hablas Inglés?
Vejret på Costa de Barcelona

Laveste og højeste temperaturer på Costa de Barcelona:

Januar: 3°C - 12°C
Februar: 4°C - 13°C
Marts: 5°C - 15°C
April: 7°C - 16°C
Maj: 11°C - 19°C
Juni: 15°C - 24°C
Juli: 18°C - 27°C
August: 18°C - 27°C
September: 16°C - 24°C
Oktober: 11°C - 20°C
November: 7°C - 16°C
December: 4°C - 13°C

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1 € per person over 17 år per dag
 • Mulighed for at tilkøbe wellness-behandlinger på hotellet (kan være en god ide at booke på forhånd)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Økonomi-værelse: Min. 1 og maks. 3 voksne
Standard dobbeltværelse: Min. 1 og maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-11 år: 50% rabat på hotelværelset

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi mod gebyr på økonomi-værelse
Gratis WiFi på standard dobbeltværelse

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 10 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Helpension

Halvpension består af morgenmad, frokost og aftensmad, der serveres i form at buffet i hotellets restaurant

Morgenmad fra kl. 07.30 til kl. 10.00
Frokost fra kl. 13.30 til kl. 15.00
Aftensmad fra kl. 19.00 til kl. 21.30

Swimmingpool

Den udendørs swimmingpool er åben hele året fra kl. 09.00 til kl. 19.00

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Køretiden til hotellet er ca. 2 timer

Sted

Hotel Florida Park ligger i den lille by Santa Susana ved Costa de Barcelona. Der er ca. 70 km til lufthavnen i Barcelona.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice