Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Afslapning og wellness i Slesvig-Holsten

 • Wellness
 • Malente
kr. 936,09 -40%
Pris fra kr. 569,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kun halvanden time fra den dansk-tyske grænse: 3, 4 eller 5 dejlige dage på Ferien Hotel Bad Malente, inklusive halvpension, massage og 10% rabat på wellness-behandlinger

Frisk luft, smukke omgivelser og duften af natur – velkommen til Slesvig-Holsten! Her finder I det perfekte udgangspunkt for en aktiv ferie, uanset om I er til vandre- eller cykelture. Hvis I derimod hellere har lyst til forkælelse og afslapning, så finder I det også her. Hvad siger I f.eks. til halvpension, massage og adgang til sauna og swimmingpool? På Ferien Hotel Bad Malente får I det hele, så glæd jer til 3, 4 eller 5 dage med lige præcis dét, som hjertet begærer!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år) på Ferien Hotel Bad Malente***
 • Halvpension
 • 15 minutters massage eller 1 times aromabad
 • 10% rabat på wellness-behandlinger
 • Velkomstdrink
 • Adgang til sauna og swimmingpool
Bad Malente i Nordtyskland

Bad Malente er en kurby smukt beliggende mellem Nordsøen og Østersøen. Byen er omgivet af Slesvig-Holstens største naturparker med søer og skove. Her har I alle muligheder for at holde en aktiv ferie, for naturen byder på alt fra vandsport og cykling til vandreture og stavgang. Midt i denne smukke natur, vil I finde ro og fordybelse til at lade energien op, præcis som en god ferie bør gøre.

Ferien Hotel Bad Malente

 • Hotel
 • Malente, Tyskland
Hotel facade

Jeres hotel tilbyder et komfortabelt ophold i rolige omgivelser. Hver dag får I serveret morgenmadsbuffet og middag i hotellets restaurant med vinterhave. Perfekt afslapning finder I i den opvarmede swimmingpool, og på anmodning kan I efterfølgende også benytte saunaen.

 • +-4
Læs mere
feet

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er udstyret med TV, telefon, radio og WiFi. Værelset er desuden indrettet med en altan eller terrasse samt eget badeværelse med toilet, bruse- eller karbad og føntørrer.

Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er komfortable og individuelt indrettet. De er alle udstyret med TV, telefon, radio og WiFi. I har desuden en altan eller terrasse samt eget badeværelse med toilet, bruse- eller karbad og føntørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner travdo hotels & resorts GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med travdo hotels & resorts GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-17 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-11 år: 50% rabat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 5 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Sted

Jeres hotel ligger i naturskønne omgivelser kun 130 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Fra København er der cirka 250 kilometer, hvis I tager færgen fra Rødby.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice