• Med indkvartering

Afslapning og wellness i Slesvig-Holsten

Wellness 2 eller 3 overnatninger Malente

kr. 936,09 -40%
per person fra kr. 569,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 18 gange

Kun halvanden time fra den dansk-tyske grænse: 3, 4 eller 5 dejlige dage på Ferien Hotel Bad Malente, inklusive halvpension, massage og 10% rabat på wellness-behandlinger

Frisk luft, smukke omgivelser og duften af natur – velkommen til Slesvig-Holsten! Her finder I det perfekte udgangspunkt for en aktiv ferie, uanset om I er til vandre- eller cykelture. Hvis I derimod hellere har lyst til forkælelse og afslapning, så finder I det også her. Hvad siger I f.eks. til halvpension, massage og adgang til sauna og swimmingpool? På Ferien Hotel Bad Malente får I det hele, så glæd jer til 3, 4 eller 5 dage med lige præcis dét, som hjertet begærer!

Inklusive
  • 2, 3 eller 4 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år) på Ferien Hotel Bad Malente***
  • Halvpension
  • 15 minutters massage eller 1 times aromabad
  • 10% rabat på wellness-behandlinger
  • Velkomstdrink
  • Adgang til sauna og swimmingpool
Bad Malente i Nordtyskland

Bad Malente er en kurby smukt beliggende mellem Nordsøen og Østersøen. Byen er omgivet af Slesvig-Holstens største naturparker med søer og skove. Her har I alle muligheder for at holde en aktiv ferie, for naturen byder på alt fra vandsport og cykling til vandreture og stavgang. Midt i denne smukke natur, vil I finde ro og fordybelse til at lade energien op, præcis som en god ferie bør gøre.

Ferien Hotel Bad Malente

(10 anmeldelser)
Hotel Malente, Tyskland
Hotel facade

Jeres hotel tilbyder et komfortabelt ophold i rolige omgivelser. Hver dag får I serveret morgenmadsbuffet og middag i hotellets restaurant med vinterhave. Perfekt afslapning finder I i den opvarmede swimmingpool, og på anmodning kan I efterfølgende også benytte saunaen.

Læs mere
feet

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er udstyret med TV, telefon, radio og WiFi. Værelset er desuden indrettet med en altan eller terrasse samt eget badeværelse med toilet, bruse- eller karbad og føntørrer.

Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er komfortable og individuelt indrettet. De er alle udstyret med TV, telefon, radio og WiFi. I har desuden en altan eller terrasse samt eget badeværelse med toilet, bruse- eller karbad og føntørrer.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner travdo hotels & resorts GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med travdo hotels & resorts GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-17 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-11 år: 50% rabat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 5 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Sted

Jeres hotel ligger i naturskønne omgivelser kun 130 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Fra København er der cirka 250 kilometer, hvis I tager færgen fra Rødby.