Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Udforsk Rhodos i lejebil

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Grækenland
Pris fra kr. 8.639,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sus gennem Rhodos' smukke landskaber: 7, 10 eller 14 nætter på 2 forskellige hoteller inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra Hamborg

Det dybblå Ægæiske Hav, landsbyer med idylliske kridhvide huse og duftende skove fulde af cypresser. Lyder det som en herlig ferie? Så tag med på roadtrip på Rhodos, og glæd jer til at kunne udforske den græske øfavorits maleriske landeveje og skjulte afkroge. I har nemlig lejebil til rådighed under hele opholdet, og med 7, 10 eller 14 overnatninger fordelt på 2 hoteller i byerne Rhodos og Lindos bliver der rig mulighed for at kombinere ture til stranden med kulturelle udflugter.

Inklusive
 • Rundrejse med 7, 10 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer):
 • 3, 5 eller 7 overnatninger på Amphitryon Boutique Hotel**** (eller tilsvarende) i Rhodos
 • 4, 5 eller 7 overnatninger på Sunrise Hotel**** (eller tilsvarende) i Lindos
 • Fly tur-retur fra Hamborg til Rhodos
 • Lejebil (Renault Twingo eller tilsvarende)
 • Morgenmad (mulighed for at opgradere til halvpension i bookingprocessen)
 • Gratis parkering ved begge hoteller
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Opgrader lejebil
 1. Dag 1 - 3: Antikke Rhodos

  I lander i Rhodos Lufthavn, hvor I også afhenter jeres lejebil, og så går turen mod byen Rhodos, der er første stop på jeres græske roadtrip. Denne autentiske by er over 2400 år gammel og er især kendt for ridderne, der boede her i middelalderen. Byen består af to dele, som er adskilt af den gamle bymur. Inden for murene findes det flotte historiske centrum, hvor I kan gå en tur langs de romantiske, snoede gader, beundre riddernes storslåede slot og nyde bylivet med en dejlig drink på en af ​​tavernerne.

  Selvfølgelig skal I også nyde godt af solen, havet og stranden i løbet af ferien! I kan slappe af på Rhodos' strand i nærheden af ​​hotellet (ca. 850 meter) eller tage bilen og køre ud på eventyr. Udforsk de skjulte bugter og de små landsbyer, og nyd de smukke landskaber, der ruller forbi. Har I lyst til en svømmetur, kan I besøge de hyggelige strande Tasos eller Kalithea, hvor de lokale ynder at holde til.

  Vælger I 10 overnatninger, har I yderligere 2 nætter i byen Rhodos, og vælger I 14 overnatninger, har I 4 ekstra nætter her.

  Rhodes International Airport -> Amphitryon Boutique Hotel 14.7 km

  Room

  Amphitryon Boutique Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Rhodos, Grækenland
  Room

  Amphitryon Boutique Hotel er et glimrende udgangspunkt for en dag på stranden, en tur til byen Rhodos' gamle bydel eller en dagstur rundt til de maleriske landsbyer, der findes i nærområdet. Hotellet har en restaurant og udendørs swimmingpool, hvor I kan slappe af med en forfriskende cocktail. Værelserne er indrettet med et fladskærms-TV, aircondition, minibar samt badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 4 - 8: Den hvide by Lindos

  Det er tid til at sætte kursen mod Lindos. På turen hertil suser I forbi den smukke natur og hyggelige landsbyer, og hvorfor ikke gøre holdt og nyde frokosten ved havet eller besøge en fiskerlandsby på vejen?

  Lindos er også kendt som den hvide by grundet de smukke, hvidkalkede huse, der pryder bybilledet. Byen ligger i en stor bugt, hvor det klare blå hav changerer, og den er hjemsted for smukke strande, smalle brostensbelagte gader, hyggelige butikker og taverner. Lindos er også kendetegnet ved det mægtige Akropolis, der ligger på en bakke med en betagende udsigt over havet. Akropolis er et imponerende syn både på afstand og på tæt hold, hvor I kan beundre ruinerne af en borg og templet Athena Lindia.

  Efter 4 nætter fulde med solfyldte oplevelser er det tid til at køre tilbage til Rhodos Lufthavn. Undervejs kan I en sidste gang nyde udsigten til de traditionelle huse og det fantastiske blå hav. I afleverer lejebilen, og med en fin solkulør og skønne ferieminder foreviget på kameraet hopper I på flyet og vinker farvel til Rhodos.

  Har I bestilt 10 eller 14 overnatninger, har I hhv. 1 eller 3 nætter mere i Lindos.

  Amphitryon Boutique Hotel -> Sunrise Hotel 51.9 km

  Hotel

  Sunrise Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Pefki, Grækenland
  Hotel

  Sunrise Hotel ligger lige ud til Pefki-stranden omkring 10 minutters kørsel fra Lindos. Hotellet har en swimmingpool, hvor I kan snuppe jer en kølende dukkert. Der er direkte adgang til stranden, tennisbane og basketballbane, og så er der en døgnåben reception med et venligt personale, som står klar til at hjælpe jer med information om udflugter i nærområdet.
  Jeres dobbeltværelse har TV, telefon, aircondition, minibar og eget badeværelse med hårtørrer. Der er altan i alle værelser.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellerne
Børn fra 2 år eller en 3. voksen får rabat på hotelopholdet. Rabatten afhænger af afrejsedato

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelserne og lejebilen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på Hotel Amphitryo i Rhodos
WiFi mod betaling på Sunrise Hotel i Lindos

Parkering

Gratis parkering ved begge hoteller

Forplejning

I dette tilbud kan I vælge mellem morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer)

Billeje

Personen, der booker opholdet, bliver automatisk primær chauffør på lejebilen
OBS! Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositummet på 600 €. Bemærk at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
Chaufførens kørekort skal have været gyldigt i mindst 1 år og skal være gyldigt i mindst 1 år efter lejeperioden
Lejebilen afhentes med fuld tank og skal afleveres med fuld tank
Inklusive: Forsikring (SCDW), ansvarsforsikring ekskl. dæk, spejle, bilruder, undervogn og skader indeni bilen), tyveriforsikring, fri kilometer og vejhjælp
Bemærk: Afhentes lejebilen efter kl. 21.00 betaler I et gebyr på 20 € + moms for sen afhentning

Tilvalg ved billeje

Kan bookes ved ankomst:

Ekstra chauffør: 3,50 € per dag
GPS: 5 € per dag
Barnestol: 4 € per dag

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice