Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Miniferie i Belgien med heldagsudflugt

 • Storbyferie
 • Bruxelles
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 5.819,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2 eller 3 overnatninger på 4* hotel i Bruxelles inkl. morgenmad og heldagsudflugt til de billedskønne flamske byer Gent og Brugge. Opdag Belgien med 3 storbyer på én ferie! I kan flyve fra København eller Billund

Tag med på en oplevelsesrig rejse gennem Belgiens smukkeste byer, og oplev et par af UNESCO's verdensarvsbyer. Tilbring 2 eller 3 overnatninger på det trendy Hotel Bloom i hjertet af Bruxelles med morgenmad og få en fantastisk heldagsudflugt til Gent og Brugge med i købet. Her får I lov til at stifte bekendtskab med de flamske storbyer og når I vender tilbage til Bruxelles, kan I hvile de trætte fødder i 4-stjernede omgivelser. Har I lyst til at spise aftensmad i hotelrestauranten, får I 2 cocktails med, når I køber en 2-eller 3-retters menu. Pak rejseglæden og flyv med på jeres helt eget belgiske eventyr!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år) på Hotel Bloom****
 • Morgenmad
 • Heldagsudflugt til Gent og Brugge (dag 2)
 • Vand og kaffe på værelset
 • Bykort
 • 2 gratis cocktails ved køb af 2- eller 3-retters middag i hotelrestauranten
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Bruxelles
 • Håndbagage
Bruxelles, Gent & Brugge

Belgiens hovedstad Bruxelles er hjemsted for det berømte springvand Manneken Pis, Europa-Parlamentet og den smukke plads Grand-Place, som ikke uden grund er på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er dog ikke kun kulturinteresserede, der vil føle sig hjemme i Bruxelles. Shoppegenet kan få frit løb med alt fra designerbutikker på Rue Royale til hyggelige loppemarkeder samt de over 400 forskellige varianter af belgiske øl, som kan nydes overalt i den smukke stad.

Men det er ikke det eneste, I vil opleve på ferien, for på dag 2 skal I nemlig på en heldagstur til to af Belgiens mest maleriske byer: Gent og Brugge. Gent er i folkemunde kaldt for Belgiens smukkeste by, og her vil I møde en magisk middelalderlig atmosfære i en skøn kombination med et pulserende byliv. I Brugge finder I til gengæld romantik i ægte Romeo & Julie-stil. Bliv forelsket i byens brede kanaler, middelalderstenhuse og brostensbelagte gader.

Turen varer godt 10 timer og giver jer en god fornemmelse for Belgiens særlige tosprogede kultur og historie.

NH Bloom

 • Hotel
 • Saint-Josse-ten-Noode, Belgien
hotel bloom restaurant

Dette elegante 4-stjernede hotel har et moderne, innovativt design og er indrettet i smukke farver. Hotellet ligger i hjertet af Bruxelles blot 20 minutters gang fra den berømte Grand Place. I står op til en stor morgenmadsbuffet, hvor I både kan nyde en vaffel og frisk frugt. Trænger I til lidt motion, er der mulighed for at benytte hotellets fitnesscenter. Skal I have en kold drink efter en dag på benene, kan I købe drinks i hotelbaren, hvor I desuden kan logge på hotellets gratis WiFi og dele feriebilleder til venner og familie i Danmark.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
hotel bloom room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er rummeligt og lyst med et moderne islæt. Værelset har en skøn udsigt over byen, og der er gratis WiFi, fladskærms-TV, iPod-dockingstation til at afspille jeres egne spillelister samt et skrivebord. Alle værelser er udstyret med minibar (mod gebyr), kaffemaskine, værdiboks og eget badeværelse.

Dagsutflugt til Gent & Brugge

På denne kombinerede storbyferie får I en inkluderet dagsudflugt på 2. dag af rejsen til belgiske Gent og Brugge, hvor I får lært byerne bedre at kende samt oplever kulturen og historien bag de flamske perler

 • Udflugten finder sted på dag 2: I bliver hentet på hotellet af jeres guide og føres til jeres første destination, Gent, som ligger godt og vel en times kørsel fra Bruxelles.
 • Jeres guidede bytur i Gent begynder med et besøg i den imponerende gotiske domkirke St. Bavo, hvor I kan beundre de smukke dekorationer og malerier, som daterer tilbage til den sene middelalder (entré er ikke inkluderet og koster ca. 4 € per person).
 • Efter et besøg i domkirken begynder jeres vandretur gennem det historiske centrum og forbi byens største seværdigheder: Det middelalderlige klokketårn, en af ​​byens ældste bygninger St. Nicolai Kirke, det majestætiske slot Gravensteen og den middelalderlige port på den historiske gade Graslei.
 • Rejsen fortsætter herefter til næste stop på turen, nemlig til maleriske Brugge, som ligger godt 50 minutters kørsel fra Gent.
 • Jeres guide vil føre jer gennem de hyggelige brostensbelagte gader langs den atmosfæriske Minnewater-kanal, som også kendes som "Love Sea". Sug til jer af den fredelige stemning, og find et hyggeligt spot at nyde en god frokost - og vil I have den fulde flamske oplevelse, så skal I næsten bestille en omgang blåmuslinger med et glas Brugse Zot, en af Brugges mest berømte øl.
 • Efter et lille hvil og en tiltrængt frokostpause er det tid til en smuk vandretur forbi Brugges gotiske Notre-Dame-katedral, Skt. John-hospitalet, rådhuset, torvet og det middelalderlige kapel i Det Hellige Blods Basilika.
 • Afslut dagen efter eget ønske. I kan tage på souvenirshopping, nyde en dejlig sejltur eller smage et par gode øl på en af ​​byens charmerende gamle caféer. Aftenen foregår for egen regning.
 • I bliver kørt tilbage til jeres hotel i Bruxelles efter en herlig dag, hvor Flandern har fundet plads i jeres hjerte og ferieminder. Hjemturen tager omkring 1 time og 30 minutter.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 7,50 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Entré til St. Bayo domkirke i Gent: Ca. 4 € per person (betales på stedet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (0-11 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Bor gratis på hotellet i forældres seng
Personer fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Hotellet har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Parkering

Privat parkering hos hotellet koster 27 € per nat

Hotelrestaurant og bar

Hotellet har en restaurant og bar. Hvis I bestiller en 2 eller 3-retters middag for 2 i hotellets restaurant, får I 2 komplimentære cocktails. Bemærk venligst, at hotellets restaurant er lukket om søndagen

Fitnessrum

Hotellet råder over et fitnessrum, som I kan benytte gratis

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres hotel ligger i hjertet af Belgiens hovedstad Bruxelles blot 20 minutters gang fra den berømte Grand Place. I er kun 800 meter fra hovedbanegården Bruxelles Nord Station, hvorfra I let kommer til Bruxelles' lufthavne samt Brugge.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice