Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Nyd livet på 4* spahotel i Østrig

Solferie 2 overnatninger

kr. 1.502,65 -12%
per person fra kr. 1.329,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Afslapning i Østrig: Tilbring 3 eller 4 dage på det 4-stjernede spahotel Falkensteiner Hotel Bad & Spa Leonfelden inkl. halvpension og adgang til hotellets 2.500 m² store Acquapura SPA

Forkæl jer selv med 3 eller 4 afslappende dage for to i den smukke østrigske region Mühlviertel. I bor på det 4-stjernede Falkensteiner Hotel Bad & Spa Leonfelden, hvor I bliver forkælet med halvpension, et omfattende sports- og aktivitetsprogram og adgang til det 2.500 m² spaområde Acquapura SPA. Start for eksempel dagen ud med en omgang yoga eller vandring i den omkringliggende natur, køl af i hotellets pool og sved alle bekymringerne ud i en af de mange saunaer, som I finder i spaområdet. Så stik af fra hverdagens trummerum og glæd jer til et par afslappende dage midt i den vidunderlige østrigske natur!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Falkensteiner Hotel Bad & Spa Leonfelden****
 • Halvpension (morgenmad og 5-retters middag)
 • Adgang til 2.500 m² stort Acquapura SPA
 • Badekåbe
 • Håndklæde
 • Omfattende sports- og aktivitetsprogram med blandt andet stavgang, yoga, vandring med mere
Velkommen til Mühlviertel!

Nær grænsen til Tjekket i det nordlige Østrig finder I regionen Mühlviertel, hvor jeres skønne spahotel ligger. Her kan I bruge jeres dage på at udforske det grønne bakkede landskab enten til fods eller ved at leje en cykel. Nyd de betagende udsigter, idylliske landsbyer og gårde med de typiske Mühlviertel-facader. Øst for jeres hotel finder I den 4 kilometer lange rute Erlebnisweg Moorwald, der er en spændende vandrerute, som ikke blot byder på skøn natur, men også et rigt dyreliv og forhindringsbaner undervejs. Trænger I til et afbræk fra naturen, kan I opleve en af regionens skønne storbyer, Linz, som kun ligger 30 kilometer væk fra jeres hotel. Byen var i 2009 udnævnt som kulturhovedstaden i Europa, og her kan I sagtens få adskillige timer til at gå med at udforske byens smukke arkitektur, hyggelige butikker og fantastiske museer. Linz har desuden siden 2014 været på UNESCO's liste for City of Media Arts, da byen er hjem for alverdens elektroniske kunsttiltag, hvor byens mange sociale lag og kulturer bliver inkluderet.

Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden

(73 anmeldelser)
Hotel Urfahr-Umgebung District, Østrig
Hotel

Det 4-stjernede Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden er beliggende i en 4 hektar stor park i regionen Mühlviertel i det nordlige Østrig. På hotellet har I adgang til det 2.500 m² store Acquapura SPA, som byder på en indendørs og udendørs opvarmet pool, en sauna med dampbad, infrarød sauna, bio-sauna, finsk sauna, koldtvandskanal, afslapningsrum, Barefoot Adventure Trail, privat spa for to, Spa bistro med terrasse, cardio fitness og et omfattende sports- og aktivitetsprogram samt en række massage- og skønhedsbehandlinger (mod betaling). I hotellets restaurant serveres der traditionelle alperetter med friske krydderurter fra urtehaven samt gedeost og honning fra en nærliggende gård.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres 30 m² store dobbeltværelse er indrettet med minibar, gratis WiFi, satellit-TV, telefon, skrivebord og altan. På badeværelset finder I en bruser og et badekar, toiletartikler, badekåber og håndklæder, et makeupspejl og en hårtørrer.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,65 € per person over 16 år per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Falk Tours AT GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Falk Tours AT GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension: Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Sted

Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden er beliggende i en 4 hektar stor park i regionen Mühlviertel i det nordlige Østrig. Linz ligger cirka 30 kilometer fra hotellet mens Wien er cirka 220 kilometer væk.