Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Livsnyderi på Costa del Sol

 • Solferie
 • 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Benalmádena
Pris fra kr. 4.249,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd solen på Costa del Sol: Tilbring 5, 7 eller 10 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. halvpension, adgang til vandland samt fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

Med 320 solskinsdage om året er der god grund til, at området omkring Malaga har fået navnet Costa del Sol — Solkysten. Glæd jer til en strandferie ved middelhavskysten med alt, hvad det indebærer af ren afslapning og forfriskende svømmeture. I bor på det 4-stjernede Hotel los Patos Park, hvor I kan læne jer tilbage og nyde livet ved det store badeland og med den inkluderede halvpension. Kombinér daseferien med et besøg til charmerende Malaga og udforsk de mange små perler langs kysten — Costa del Sol har masser at byde på!

Inklusive
 • 5, 7 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse eller 3-personersværelse på Hotel los Patos Park****
 • Halvpension (Morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer)
 • Adgang til hotellets vandland
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Malaga
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
Benalmádena og Costa del Sol

Kun en halv times køretur fra charmerende Malaga og helt ud til middelhavskysten ligger Benalmádena, en livlig og populær ferieby med en afslappet stemning og et dejligt klima. Byen og området er kendt for sine prisbelønnede strande og for turistattraktioner som Colomares Slot og den hyggelige marina og er også hjemsted for det 33 meter høje buddhistiske monument "Enlightenment Stupa". På en bakke et stykke fra centrum af byen ligger Benalmádena Pueblo, en typisk, spansk landsby med hvidvaskede huse og farverige blomsterkrukker, og ved kysten finder I nogle af Costa del Sols mest populære strande. Vil I have smukke panoramaudsigter over Sierra Nevada, Gibraltar og — på en klar dag — Marokko, kan I tage kabelbilen 770 meter op ad bjerget Calamorro.

Hotel Los Patos Park

9 Anmeldelser
 • Hotel
 • Benalmádena, Spanien
hotel1

Det 4-stjernede Hotel Los Patos Park ligger 250 meter fra stranden og mindre end en kilometer fra en 18-hullers golfbane. Her finder I et vandland på 3000 m², der består af fire pools (herunder et til børn), flere rutsjebaner, et piratskib, en lille sandstrand og en poolbar. I kan nyde godt af buffeten i restauranten, snuppe en drink eller en snack på terrassen eller i cafeteriet, og trænger I til mere underholdning, kan I lægge vejen forbi hotellets spillelokale eller TV-stue.

 • +2
Læs mere
room2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det komfortable dobbeltværelse er udstyret med aircondition, kabel-TV, værdiboks, telefon, minibar (mod betaling) samt badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

hotel1

3-personersværelse

3 voksne per værelse

På 3-personersværelset har I aircondition, kabel-TV, værdiboks, telefon og minibar (mod betaling). Værelset er desuden udstyret med eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

Vejret på Costa del sol

Laveste og højeste temperaturer på Costa del Sol:
Januar: 7°C - 16°C
Februar: 8°C - 16°C
Marts: 9°C - 18°C
April: 10°C - 20°C
Maj: 13°C - 23°C
Juni: 17°C - 26°C
juli: 20°C - 28°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 27°C
Oktober: 14°C - 23°C
November: 11°C - 19°C
December : 8°C - 17°C

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Min. 2 personer og maks. 3 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: 50% rabat på hotelværelset
Personer over 12 år: 25% rabat på hotelværelset

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

Parkering koster 9,50 € per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Sted

Hotel Los Patos Park ligger 250 meter fra stranden og cirka 25 kilometer fra Malaga. Malaga lufthavn er cirka 15 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice