Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Campingferie i Spanien ved Costa Dorada

 • Solferie
 • 7 eller 10 overnatninger
Pris fra kr. 10.779,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Pak kufferten og tag børnene med til den spanske solkyst: Tilbring 7 eller 10 overnatninger i en fuldt udstyret 4-stjernet bungalow på den spanske kyst i Tamarit med lejebil og fly fra Billund, Aalborg eller København

Har I altid drømt om at prøve det søde campingliv? Så er dette tilbud lige noget for jer! I bor nemlig i en rummelig og moderne bungalow til 4 eller 5 personer i Tamarit ved spanske Costa Dorada. Når I lander i Barcelona, henter I jeres lejebil, som I har til rådighed hele ferien. Glæd jer til en smuk køretur til jeres 4-stjernede campingresort, hvor der venter jer strand, afslapning og masser af aktiviteter for små og store. I får slutrengøring, sengelinned og adgang til udendørs pool med i opholdet, så det er bare med at skrive ferie i kalenderen og komme afsted!

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i bungalow (maks. 4 eller 5 personer) i Tamarit Park Resort****
 • Fri afbenyttelse af udendørs pool (afhængigt af sæson)
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Barcelona
 • Lejebil
 • Slutrengøring
 • Sengelinned
 • Håndbagage
Tamarit ved Costa Dorada

Kystbyen Tamarit har 1½ kilometer strande og ligger kun 90 km fra Barcelona, så der er gode vilkår for en masse sightseeing. Og så er I omgivet af naturskønhed i fuld flor: Med sit azurblå hav og gyldne sandstrande er Tamarit nemlig et vaskeægte paradis på Costa Dorada. Udover sine smukke strande, byder området også på majestætiske bjerge, frodige nationalparker og en kulturarv uden lige. Tag for eksempel til Tarragona, hvor I kan opleve en tusindårgammel historie, imponerende ruiner og et amfiteater fra romertiden. Costa Dorada har alt, hvad man kan ønske sig af årets sommerferie! Med jeres inkluderede lejebil har I desuden mulighed for at udforske den spanske østkyst i jeres helt eget tempo.

Tamarit Beach Resort

 • Hotel
 • Tarragona, Spanien
Camping/Lavanda

Tamarit Park Resort er et 4-stjernet campingresort i Tamarit på Costa Dorada. Med en beliggenhed kun 500 meter fra stranden er I havnet i paradis for badeglade familier. Resortet har desuden sæsonåben swimmingpool, 3 restauranter, 2 barer og en snackbar med takeaway samt solterrasse.

I har mulighed for at tilkøbe et hav af udflugter og aktiviteter, for resortet byder på leje af: kanoer, padler, dykker- og snorkeludstyr, vandcykler- og scootere og deltagelse i seagym (havvandsaerobic). Skulle det ikke være nok, kan I tilkøbe adgang til fitnesscenter, tennis-, basket-, beachvolley- og fodboldbaner, deltage i yoga, vandreture eller spille mini-golf.

I bør desuden aflægge tapasrestauranten La Mar de Tape et besøg - her finder I en fantastisk udsigt, venlig beværtning og lækre tapas kun 2 km fra campingresortet i Altafulla. I er tæt på butikker og supermarkeder, så I let kan få fyldt køleskabet op med spanske delikatesser.

 • +7
Læs mere
Bungalow 4 personnes/Aloe

Bungalow til 4 personer

4 voksne per hytte

Jeres hyggelige bungalow med plads til 4 personer har et areal på ca. 30 m². Bungalowen har 2 soveværelser (et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge). I har eget badeværelse, aircondition og TV. Alle bungalower ligger centralt i campingresortet nær grønne haver, hvor børnene kan lege, mens forældrene kan nyde synet af deres glade børn fra bungalowens terrasse.

Bungalow 5 personnes/Lavanda

Bungalow til 5 personer

5 voksne per hytte

Jeres rummelige bungalow med plads til 5 personer fylder mellem 32 m² og 42 m² i størrelsen. Bungalowen blev bygget i 2016 og er indrettet med alle moderne faciliteter. Der er to værelser, et med dobbeltseng og et med tre enkeltsenge. I har en stor stue med lænestol, sofabord, klimaanlæg, TV og terrasse. Køkkenet er udstyret med køleskab, keramisk kogeplade, opvaskemaskine og mikrobølgeovn samt eget badeværelse. Alle bungalower ligger centralt i campingresortet nær grønne haver, hvor børnene kan lege, mens forældrene kan nyde synet af deres glade børn fra bungalowens terrasse.

Vi anbefaler

Nyd jeres lejebil og tag på opdagelse i Tamarit og omegn:

 • Kør til Tarragona kun 15 km fra campingresortet: Byen, som optræder på UNESCO's verdensarvsliste, er berømt for sine romerske ruiner. Den gamle bydel i Tarragona har sine rødder i Middelalderen, og katedralen stammer helt tilbage fra det 12. århundrede. Brug en dag blandt ruinerne og få en fornemmelse af byens utrolige historie.
 • Har I lyst til at se nærmere på kystbyerne, kan vi anbefale en tur til fiskerbyen Sitges, som ligger omkring 50 km fra jeres campingresort. Den charmerende fiskerby er kendt for sin lange strandpromenade, hvide sandstrande, en pulserende atmosfære og utallige sportsaktiviteter.
 • Hvis der er tid til en dagsudflugt, skal I sætte kursen mod den spanske kystby Girona omkring 90 km fra jeres campingresort. Byen er blevet et flittigt besøgt tilløbsstykke de senere år, og det er med god grund, for den katalanske storby er enormt charmerende med sine kanaler, middelalderstemning og farverige huse.
Vejret i Tamarit

Laveste og højeste temperaturer i Tamarit:

Januar: 4°C - 14°C
Februar: 5°C - 15°C
Marts: 7°C - 17°C
April: 8°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 19°C - 29°C
September: 16°C - 26°C
Oktober: 12°C - 22°C
November: 8°C - 17°C
December: 5°C - 15°C

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat fra 17 år
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 17:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per bungalow

Kapacitet

Bungalow til 4 personer: Maks. 4 personer
Bungalow til 5 personer: Maks. 5 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for bungalowen (prisen er per bungalow)

Tilgængelighed

Bugalowerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Lit bébé

Det er muligt at låne en babyseng. Kontakt venligst vores kundeservice. I kan også medbringe jeres egen babyseng

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på resortets fællesområder

Parkering

1 gratis parkeringsplads per bungalow

Udendørs pool

Resortets udendørs pool er åben mellem 5. april og 8. oktober hver dag fra kl. 10.00 til kl. 19.00

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres campingresort ligger 500 meter fra stranden og knap 90 km fra Barcelona i på Spaniens østkyst.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice