Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familieferie i spansk forlystelsespark

 • Solferie
Pris fra kr. 2.649,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Den mest populære forlystelsespark i Spanien ligger for jeres fødder! Tilbring 4, 5 eller 8 dage på det 4-stjernede Hotel Port Aventura med direkte ubegrænset adgang til forlystelsesparken Port Aventura Park og halvpension

Skal der være fart over feltet på årets familieferie? Så sæt kursen mod Spaniens mest populære forlystelsespark Port Aventura Park på Costa Dorada, hvor der venter jer dagevis af rutsjebaner, karruseller og skøn underholdning for store og små. I bor på det 4-stjernede Hotel Port Aventura, hvor der er plads til hele familien og direkte ubegrænset adgang til forlystelsesparken. Her bliver I forkælet med morgenmad og aftensmad, og trænger I til at blive kølet ned efter en sjov og spændende dag under den spanske sol, kan I hoppe i hotellets pool, før den står på mere sjov i forlystelsesparken. I Port Aventura Park er der skæg og ballade for hele familien, så skynd jer afsted!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 4 voksne + 1 baby 0-2 år) på Hotel Port Aventura****
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer) med mulighed for at opgradere til helpension
 • Ubegrænset adgang til Port Aventura Park
 • 30% rabat på billetter til Port Aventura Caribe Aquatic Park (åben fra den 27. maj til 17. september og ved henvendelse i receptionen)
 • 1 dags adgang til Ferrari Land
 • Transport af jeres indkøb i butikkerne i parken til hotellet
 • 1. prioritet ved bestilling af bord på parkens restauranter
Velkommen til Port Aventura!

Den populære forlystelsespark i Spanien ligger lige uden for Tarragona på skønne Costa Dorada. Her venter der familien ikke kun dagevis af underholdning i den sjove forlystelsespark og fantastiske underholdningsshows, men også den dejlige middelhavsvarme og det lækre spanske køkken. Port Aventura er en forlystelsespark på hele 34.000 m² og er inddelt i seks forskellige verdener: Kina, Mediterrania, Polynesien, Mexico, FarWest og SésamoAventura. Her er I garanteret fantastiske dage for unge og gamle, hvad end I er til fart over feltet eller afslapning i den spanske sol!

PortAventura® Hotel

 • Hotel
 • Tarragona, Spanien
pool 5

Fra jeres 4-stjernede hotel har I direkte og ubegrænset adgang til forlystelsesparken. Efter nogle sjove timer i parken kan I vende tilbage til jeres hotel, hvor I kan slappe af ved den udendørs pool, nyde godt af den inkluderede halvpension i hotellets restauranter eller komme ned i gear i spaområdet. Hotellet råder over en 24-timers reception, en giftshop samt gratis WiFi, og der arrangeres i ny og næ aktiviteter for hele familien.

 • +7
Læs mere
room 2

Dobbeltværelse

4 voksne per værelse

På jeres 27 m² store dobbeltværelse bliver I mødt af store vinduer og behagelige, lyse farver. Værelset er indrettet med en værdiboks, aircondition, badeværelse med hårtørrer, en telefon og et skrivebord.

Hvad venter jer i Port Aventura?

 • Spektakulære attraktioner for unge og gamle: Fuld fart over feltet på El Diablo og Dragon Khan, en forfriskende dukkert i Tutuki Splash og frit fald fra det tårnhøje Hurakan Condor. Skal der mere ro på, kan I gå på opdagelse i Maya Mysteries El Secreto de los Mayas eller finde vejen ud af Laberinto Blacksmith.
 • Prisbelønnede liveshows: Port Aventura har hver dag sjove familieshows, som er blevet hyldet med internationale priser. Kinesisk akrobatik, musik fra det sydlige Mexico og børn i Sésamoaventura: Få en oversigt over showtiderne, når I ankommer og udvælg jeres favoritter!
 • Vandsjov: I sommermånederne fra den 27. maj indtil den 17 september kan familiens vandhunde slå sig løs i den sjove vandpark Port Aventura Caribe Aquatic Park, hvor der venter jer alverdens pools for hele store og små og vilde vandrutsjebaner (adgang til Port Aventura Caribe Aquatic Park er ikke inkluderet – ved henvendelse i receptionen får I 30 % rabat på entréen).
 • Ferrari Land: I 2017 åbner Port Aventura dørene op for det splinternye Ferrari Land, og I vil være blandt de første til at opleve det! Her venter jer den ultimative Ferrari-oplevelse med de nyeste teknologiske fremskridt, virtual reality og hæsblæsende forlystelser. En drøm for de motorglade i familien!
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 0,99 € per person per nat fra 17 år
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 4 voksne + 1 baby 0-2 år

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 2-12 år og 3. til 4. deltager over 12 år får en rabat på hotellet afhængigt af rejsedatoen

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Billetter til forlystelsesparken

Nøglekortet til jeres hotelværelse fungerer også som adgangsbillet til forlystelsesparken

Åbningstider

Parkens åbningstider afhænger af rejsedatoen. Vi henviser jer derfor til forlystelsesparkens hjemmeside

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension og helpension

Halvpension: Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad eksklusive drikkevarer
Helpension: Helpension omfatter morgenmad, frokost og aftensmad eksklusive drikkevarer

Sted

Jeres 4-stjernede hotel er beliggende tæt på Port Aventura Park og med direkte adgang til parken. Afstanden fra Reus lufthavn er omkring 17 km, mens der er 11 km til centrum af Tarragona.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice