Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Kør på eventyr: Fra Napoli til Sabaudia

 • Rundrejse
 • 4 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 3.349,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i Napoli og solbadning i Sabaudia: 4 eller 7 overnatninger i de to italienske byer inkl. lejebil og morgenmad eller halvpension samt fly fra København. Jeres italienske drømmeferie er lige om hjørnet!

Kom på en vidunderlig italiensk rundrejse i jeres helt egen lejebil fra Napoli til Sabaudia. Læg ruten langs kysten og nyd synet af la dolce vita glide forbi bilruden, mens I nynner med på Eros Ramazzotti. I starter rejsen i pulserende Napoli, hvor I får 2 eller 3 overnatninger til at nyde den majestætiske storby med en gåtur i den labyrintiske gamle bydel og spise autentiske napolitanske pizza, mens I beundrer udsigten over bjergtagende Vesus. Efter en god omgang byliv sætter I jer godt til rette med kurs mod Sabaudia, hvor der venter 2 eller 4 nætters indlogering på et 4-stjernet hotel midt i nationalparken Circeo tæt på stranden. Glæd jer til nedrullede vinduer og varm vind i håret - Bella Italia aspetta!

Inklusive
 • 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelser (maks. 3 personer):
 • 2 eller 3 overnatninger på Grand Hotel Europa*** i Napoli inkl. velkomstdrink
 • 2 eller 4 overnatninger på Il San Francesco Charming Hotel**** i Sabaudia
 • Daglig morgenmad (mulighed for at opgradere til halvpension)
 • Fly tur-retur fra København til Napoli
 • Håndbagage
 • Lejebil (VW Polo eller tilsvarende model)
 1. Dag 1 - 3: Kultur og sightseeing i Napoli

  Velkommen til Italiens tredjestørste by, Napoli! Når I ankommer til Napoli lufthavn, er det tid til at hente jeres lejebil - og så er det ellers bare afsted på eventyr! Napoli er blandt verdens ældste byer og er kendt for sit store havneområde og sin historiske bymidte, som er at finde på UNESCO's verdensarvsliste. Gå en tur langs Piazza del Plebiscito og hør englene synge med en traditionel napolitansk pizza på et af de mange spisesteder gemt væk i romantiske gyder. Og vigtigst af alt, find en velplaceret fortovscafe, bestil en af landets angiveligt bedste cappuccinoer og nyd synet af Napolis livlige skønhed! I bør absolut også aflægge Castel Nuovo et besøg - det gamle middelalderslot er dekoreret med beundringsværdige vægmalerier, som er svære at slippe igen.

  Napoli har en helt særlig charme, der gør det svært ikke at falde pladask for den autentiske by. På gadehjørnerne sidder de lokale og snakker og spiller kort, og vil I have kunst, kultur og arkitektur er Napoli stedet.

  Har I booket 3 overnatninger i Napoli i stedet for 2, skal I gøre brug af lejebilen og køre til enestående Pompeji, hvor ruiner og udgravninger fortæller historien om, hvordan byen mødte sit endeligt, da vulkanen Vesuv gik i udbrud i år 79 og dækkede byen i et flere meter tykt lag aske. I kan også tage på dagstur til øen Capri, og jeres lejebil kan også tage jer med til den betagende Amalfi-kyst, som mange betragter som en af de smukkeste kyststrækninger i hele verden.

  Naples International Airport -> Grand Hotel Europa 5.3 km

  Room 2

  Grand Hotel Europa

  • Hotel
  • Napoli, Italien
  Room 2

  Hotellet er placeret i hjertet af Napoli i en elegant bygning fra 1800-tallet og er et ideelt udgangspunkt for at udforske byen. Hotellet er løbende blevet renoveret og er udsmykket med blomster, skulpturer og malerier. Hotellet har restauranten "The Moth", hvor I indtager jeres morgenmad, og om aftenen serveres der både internationale retter og traditionelle italienske retter fra Napoli. Hotellet har desuden gratis WiFi.

  Læs mere
 2. Dag 4 - 7: Strandliv og naturskønhed i Sabaudia

  Sabaudia er et populært sted for rejsende, der søger ro, solbadning og havvand i frodige, naturskønne omgivelser. I kan godt glæde jer til at tjekke ind på jeres næste hotel Il San Francesco Charming Hotel, for det romantiske 4-stjernede hotel ligger i nationalparken kun 500 meter fra vandet. Parken byder på tårnhøje bjerge, smukke klitter, lange kyststrækninger, vandreruter for både begyndere og rutinerede og mange andre udendørsaktiviteter.

  Nyd jeres ophold i Sabaudia, udforsk naturen og tag en tur til den maleriske landsby Terracina, som ligger omkring 26 km fra Sabaudia. Her kan I spadsere langs de farverige og rustikke gader og beundre Terracinas historiske domkirke. I bør også aflægge et visit til også museet Piana delle Orme og lær lokalhistorien at kende. Sidst men ikke mindst skal I afsætte tid i dagsordnen til at udforske de smukke kystlandskaber og nyde strandlivet i Sabaudia! Gå heller ikke glip af de utrolige udsigtspunkter i Punta Rossa (ca. 22 km fra Sabaudia) eller Torre Paola (16 km fra Sabaudia), hvor I får lov at opleve la Bella Italia fra hendes kærligeste side.

  Efter 2 eller 4 overnatninger i Sabaudia er det tid til at sætte kurs mod Napoli lufthavn, aflevere lejebilen og flyve hjem til Danmark. Men fortvivl ikke - I bestemmer selv køreturen fra Sabaudia til Napoli, så tegn den smukkeste rute på landkortet og få de sidste italienske indtryk med på køreturen.

  Grand Hotel Europa -> Il San Francesco Charming Hotel 190.2 km

  front

  Il San Francesco Charming Hotel

  • Hotel
  • Sabaudia, Italien
  front

  Jeres 4-stjernede hotel ligger i den populære badeby Sabaudia i nationalparken Circeo National Park kun 8 minutters gang fra stranden. I sommermånederne kan I tage en gratis shuttlebus mellem hotellet og stranden. Hotelrestauranten byder på traditionelle italienske retter med mulighed for at nyde en god omgang spaghetti på den udendørs terrasse. Hotellet har også bar, privat have og et wellnessområde med pool og hamam. Sidst men ikke mindst er der en skøn udsigt over den smukke Paola-sø fra hotellet.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat på Grand Hotel Europa: 2,50 € per person per dag (fra 18 år)
 • Turistskat på Il San Francesco Charming Hotel: 2 € per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-12 år: 25 € per person per nat på hotellet
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellerne råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelserne (prisen er baseret på 2 voksne)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på begge hoteller

Parkering

Parkering ved Grand Hotel Europa i Napoli: 15 € per nat
Parkering ved Il San Francesco Charming Hotel: Gratis

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Halvpension

Tilbuddet inkluderer morgenmad, men det er muligt at opgradere til halvpension i forbindelse med bookingen

Halvpension omfatter typisk morgenmad og aftensmad

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice