Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet
 • Med oplevelse

Oplev Krakow og Wieliczka Saltmine

 • Storbyferie
 • Krakow
Pris fra kr. 1.509,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gå på opdagelse i Krakow: 2, 3 eller 4 overnatninger i hjertet af Krakow inkl. morgenmad, udflugt til Wieliczka Saltminen samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

Hop på flyet, og tilbring et par dage i Polens smukke perle: Krakow! Den skønne by byder på et herligt sammensurium af historiske omgivelser, imponerende arkitektur, charmerende butikker og trendy restauranter. Med dette tilbud har I 2, 3 eller 4 overnatninger på det centrale hotel Aparthotel Leone, der ligger i hjertet af byen, og hvorfra I kan nå flere af byens seværdigheder til fods. Under opholdet skal I på udflugt til Wieliczka Saltmine, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Gå rundt i de underjordiske miner og oplev de unikke saltskulpturer og labyrintlignende gange og vend tilbage til storbyen, hvor I kan skylle dagens indtryk ned med en slurk lokal vodka på en af de hyggelige barer!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger på Aparthotel Leone***
 • Morgenmad
 • Heldagsudflugt til Wieliczka Saltmine
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Krakow
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Lad jer betage af Krakow

Polens tidligere hovedstad er en betagende middelalderby, der begejstrer med et pulserende byliv og en rig historie. Markedspladsen Rynek Glówny, er én af Europas største og er omgivet af smukke bygninger. Mariakirken fra det 14. århundrede er én af dem, og klatrer I til toppen, har I en fantastisk udsigt over byen. Pladsen huser også markedshallen Sukieniece, hvor I kan nyde den herlige stemning og købe klassiske polske varer, håndlavede figurer, ravsmykker, tøj og souvenirs. Sørg for at besøge Wavel-slottet, den kongelige residens indtil det 17. århundrede, der ligger på en bakke ved breden af Wisła-floden og byder på fascinerende arkitektur og spændende historiske udstillinger.

Aparthotel Leone

 • Hotel
 • Krakow, Polen
Bathroom

Aparthotel Leone har en central placering i Krakow, kun 800 meter fra byens markedsplads og på grænsen mellem den gamle bydel og det trendy jødiske kvarter Kazimierz. Hotellet ligger i en rolig sidegade i en smuk bygning fra 1906, som engang var ejet af en af de mest berømte familier i Krakow, familien Rubenstein. Indretningen er elegant og hyggelig med elementer fra det 19. århundrede. Om morgenen står I op til en morgenmadsbuffet med blandt andet polske specialiteter. Hotellets reception er døgnåben.

 • +3
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng og har fladskærms-TV, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, værdiboks samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Besøg Wawel bakke, hvorfra I kan kigge ud over Vistula-floden og byens hovedattraktioner som katedralen og det kongelige palads.
 • Gå en tur rundt i den gamle bydel, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Se den gotiske Mariakirke eller gå en tur i det jødiske kvarter, hvor I kan opleve den jødiske kultur og historie.
 • På kunstmuseet Czartoryski kan I opleve Leonardo da Vincis "Lady med en Hermelin" og Rembrandts "Landskab med den barmhjertige samaritaner".
Udflugt til Wieliczka Saltmine

Wieliczka Saltmine er en underjordisk labyrint, der har 9 niveauer og går hele 327 meter ned under jorden. De næsten 2.400 kamre i labyrinten er forbundet med fortov på en samlet længde på 245 km. Wieliczka Saltmine er en af de mest værdifulde og fascinerende polske monumenter og blev af samme grund optaget på UNESCOs verdensarvliste i 1978. De underjordiske spor løber gennem floder, broer og kamre, hvor spor af minedrift såvel som religiøs kunst er blevet bevaret. Udover at være et imponerende syn, siges det, at det unikke klima i minen have en positiv indvirkning på sundheden, især for dem med allergi eller astma.
Jeres udflugt begynder med, at I går 380 trin ned til en dybde på 64 meter. I føres derefter gennem et antal kamre, hvor I kan se underjordiske søer, helligdomme og saltmonumenter. Turen slutter 800 trin senere 135 meter under jorden, og I vil derefter vende tilbage til overfladen med elevatoren.

Udflugten varer cirka 7 timer og er inkl. transport i bus med aircondition og engelsktalende guide. Det anbefales at medbringe varmt tøj i saltminen, da temperaturen altid er omkring 14°C. Derudover anbefales det at medbringe gode sko. Udflugten er ekskl. frokost.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,60 PLN per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-3 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn fra 4 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Jeres chauffør vil vente på jer i ankomsthallen med et skilt med enten jeres navne, TravelBird eller hotellets navn på

Udflugt til Wieliczka Saltmine

Udflugten varer cirka 7 timer og er inkl. transport i bus med aircondition og engelsktalende guide. Det anbefales at medbringe varmt tøj i saltminen, da temperaturen altid er omkring 14°C. Derudover anbefales det at medbringe gode sko. Udflugten er ekskl. frokost

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Aparthotel Leone ligger i centrum af Krakow, blot 1,2 km fra Krakow Hovedbanegård og 800 meter fra Krakows markedsplads, Rynek Glowny. Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 16 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice