Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Tog inkluderet

Italien for livsnydere: Rom og Napoli

 • Rundrejse
 • 5 eller 7 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 3.289,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kom på rundrejse til Rom og Napoli: 5 eller 7 overnatninger i de italienske storbyer med fly og tog tur-retur. Flyv fra København eller Hamborg!

Oplev to af Italiens mest legendariske destinationer på én pragtfuld rejse! I bliver fløjet til Rom, hvor I nyder et par dage blandt verdensberømte monumenter, historiske bygninger og et køkken så smagfuldt, at I hører englene synge. Herfra hopper I på toget til Napoli, hvor I har tid til at udforske den farverige havneby — her er gastronomien mindst lige så imponerende, så dyk lykkeligt ned i egnsretter. Efter at have udforsket Napolis kulturelle og historiske seværdigheder, tager I toget retur til Rom, hvor I nyder jeres sidste feriedage i hovedstaden. Buona vacanza!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelser:
 • 4 overnatninger på hotel WRH Termini (2 første og 2 sidste overnatninger)
 • 1 eller 3 overnatninger på Hotel Europeo
 • Tog tur-retur fra Rom til Napoli
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Rom
 • Håndbagage
 1. Dag 1 & 2: Roma, bella Roma

  Velkommen til Rom! Nu starter jeres italienske eventyr. Efter I har tjekket ind på jeres hotel WHR Termini i Roms centrum kan I bevæge jer ud i de livlige gader og lære denne smukke storby at kende. Med 2 overnatninger har I rig mulighed for at få set alle Roms spændende seværdigheder. Besøg Vatikanstaten, gå turen fra Pantheon til Trevi-fontænen og slå jer så ned med en gelato på Den Spanske Trappe. Her er også flere spændende museer, og selvfølgelig må I ikke gå glip af de travle shoppinggader. I kan også tage en dagstur med offentlig transport ud i landskabet og besøge det arkæologiske område Ostia Antica, ruinerne af Roms ældgamle havn, eller gå en tur gennem det grønne nekropolis udenfor byen Cerveteri.

  double room

  WRH Termini

  • Hotel
  • Rom, Italien
  double room

  WRH Termini tilbyder moderne, nyrenoverede omgivelser og er med sin placering blot 400 meter fra Roms allermest centrale punkt, hovedbanegården Termini, den oplagte base for jeres storbyferie i den italienske hovedstad! I har gratis WiFi til rådighed over det hele, og i fælleskøkkenet kan I selv tilberede lette retter eller morgenmad. WRH Termini har ingen reception, men en medarbejder vil tage imod jer, når I ankommer.

  Læs mere
 2. Dag 3: Buongiorno Napoli!

  Nu går turen videre til Napoli, som er Italiens tredjestørste by og en af de ældste. I står op, spiser en god omgang morgenmad, tjekker ud og går til togstationen Roma Termini, som ligger under 200 meter fra hotellet. Herfra tager I toget mod Napoli Centrale. I kører med Trentialia i ca. 2½ time. Fra Napoli Centrale går eller tager I et tog til Napoli Piazza Garibaldi, som ligger 1,5 km fra Hotel Europeo. Efter et hvil og et kort kig på jeres nye omgivelser på Hotel Europeo, kan I udforske den gamle bymidte, som gemmer på et utal af spændende og historiske seværdigheder. Gå ikke glip af det imponerende arkæologiske museum, domkirken eller det smukke barokkapel Capella Sansevero. Napoli er velsignet med et frodigt landskab, som forsyner byen med nogle af landets lækreste og friskeste råvarer. Spis jer mætte i pizza, pasta og søde sager, og skyl det hele ned med de udsøgte vine fra Campania-regionen.

  I har 2 ekstra overnatninger i Napoli, hvis I har booket 7 overnatninger, hvilket betyder, at I har meget mere tid til at udforske den historiske havneby. I bør absolut tage en dagsudflugt til den ældgamle by Pompeji, der mødte sin tragiske undergang, da vulkanen Vesuv gik i udbrud i år 79. I kan også tage en dagstur til Sorrento eller måske hele vejen ned til Amalfikysten, hvor I kan se de farverige huse og de dramatiske kystlinjer.

  WRH Termini -> Hotel Europeo 226.3 km

  double room

  Hotel Europeo

  • Hotel
  • Napoli, Italien
  double room

  Hotel Europeo ligger på 4. sal i en bygning midt i Napolis historiske gamle bydel kun 100 meter fra Piazza San Domenico Maggiore. Området omkring hotellet er fuldt af liv og spændende italienske restauranter og fungerer som den ideelle base til at udforske Napoli.

  Læs mere
  • +2
 3. Dag 4 - 6: Arrivederci Roma

  I tilbringer jeres sidste overnatninger i Rom på jeres velkendte første hotel WHR Termini. Denne dag kan passende bruges til at nå at købe de sidste souvenirs, smutte forbi det gelateria, som I ikke nåede første gang, eller tilbringe nogle timer på et af de fine museer, før turen igen går hjemad. Hvil de trætte kroppe i den panoramiske togtur på vej tilbage mod Rom og nyd en stille stund til at fordøje nogle oplevelsesrige dage i storbyen.

  På dag 6 (ved 5 overnatninger) eller dag 8 (ved 7 overnatninger) er det tid til at tage afsked med Romerrigets stolteste arv, bella Roma! I går de knap 200 meter til Roma Termini togstation og tager et tog til lufthavnen. Sæt jer ind i flyet og lad minderne danse på nethinden, mens I læner jer tilbage i flysædet og drømmer om næste gensyn med la dolce vita.

  Hotel Europeo -> WRH Termini 227.3 km

  double room

  WRH Termini

  • Hotel
  • Rom, Italien
  double room

  WRH Termini tilbyder moderne, nyrenoverede omgivelser og er med sin placering blot 400 meter fra Roms allermest centrale punkt, hovedbanegården Termini, den oplagte base for jeres storbyferie i den italienske hovedstad! I har gratis WiFi til rådighed over det hele, og i fælleskøkkenet kan I selv tilberede lette retter eller morgenmad. WRH Termini har ingen reception, men en medarbejder vil tage imod jer, når I ankommer.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat på WRH Termini: 3,50 € per person per nat (betales på hotellerne)
 • Turistskat på Hotel Europeo: 1 € per person per nat (betales på hotellerne)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind

Kl. 14.00 på begge hoteller

Bemærk venligst, at WHR Termini påkræver et gebyr på 15 € for ankomst efter kl. 23.00

Check-ud

Kl. 11.00 på WHR Termini
Kl. 12.00 på Hotel Europeo

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks. 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelserne (prisen er baseret på 2 voksne)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Parkering hos WHR Termini koster 25 € per nat
Parkering hos Hotel Europeo koster 20 € per nat

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Tog tur-retur fra Rom til Napoli

Jeres tog fra Rom til Napoli og retur igen afgår fra Roma Termini og Napoli Centrale. I kører med Trentialia. Turen tager ca. 2½ time. I vil modtage togbilletter og rejseplan sammen med jeres øvrige rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice