Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Solskin i Puerto de la Cruz på Tenerife

 • Solferie
 • Puerto de la Cruz
Pris fra kr. 2.969,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Skønne Puerto de la Cruz på Tenerife: Tilbring 7, 10 eller 14 overnatninger i studiolejlighed inkl. fly tur-retur fra København eller Hamborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Sorte vulkanske strande og stejle klipper er indbegrebet af Tenerife, der er den største af De Kanariske Øer. Øen er det rene paradis for solhungrende feriegæster, dykkere, vandsportentusiaster og de, der blot ønsker at nyde den unikke natur. I tilbringer 7, 10 eller 14 overnatninger i egen studiolejlighed på lejlighedshotellet Be Smart Florida Plaza Apartments midt i Puerto de la Cruz' hyggelige gamle bydel og med kun 12 minutters gang til stranden. Så pak solhatten og kondiskoene og glæd jer til årets solferie, der kommer til at stå på sol, strand og fantastisk natur!

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger i studiolejlighed (maks. 2 voksne) på Be Smart Florida Plaza Apartments***
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Tenerife og Puerto de la Cruz

Tenerife er den største af De Kanariske Øer, som ligger i Atlanterhavet. Dette betyder dog ikke, at I ikke kan finde masser af ro og et naturskønt landskab her. Ligesom de andre Kanariske Øer har Tenerife en vulkansk oprindelse. Den største vulkan på øen (og også en af ​​de højeste bjerge i Spanien) er El Teide med sin højde på 3.718 meter. Beundr denne naturlige skønhed, besøg en af ​​de hyggelige byer eller nyd den kanariske sol på en af de mange fine sandstrande.

I bor i byen Puerto de la Cruz, der er Tenerifes tredjestørste by og den mest berømte ferieby på den nordlige del af Tenerife. Byen er omgivet af den grønne og frodige Orotava-dal og grundet sin høje placering, er der masser af muligheder for vandreture gennem en bred vifte af natur med en fantastisk udsigt over havet. Det krystalklare hav er oplagt til dykning og snorkling.

Be Smart Florida Plaza

 • Apartment
 • Puerto de la Cruz, Spanien
Hotel

I hjertet af den gamle bydel i Puerto de la Cruz og kun 200 m fra stranden Plaza del Charco finder I lejlighedshotellet Be Smart Florida Plaza. Lejlighedshotellet, der er bygget i traditionel kanarisk stil, tilbyder fuldt udstyrede lejligheder og en udendørs swimmingpool. I området omkring hotellet finder I alverdens restauranter og barer.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
room

Studiolejlighed med fransk altan

2 voksne per studio

Studiolejligheden har et kombineret soveværelse og stue, badeværelse med badekar, et fuldt udstyret køkken, spiseområde, telefon, TV og værdiboks. Denne lejlighed har også en fransk altan.

studio

Studiolejlighed med terrasse

2 voksne per studio

Lejligheden er udstyret med kombineret soveværelse og stue, et badeværelse med badekar, spiseområde, telefon, TV, værdiboks og et fuldt udstyret køkken. Denne lejlighed har også en terrasse.

studio 2

Studiolejlighed

2 voksne per studio

Denne studiolejlighed er indrettet med kombineret stue og soveværelse, et badeværelse med badekar, spiseområde, TV, værdiboks og et fuldt udstyret køkken.

Vi anbefaler

 • Tenerife er kendt for at være hjemsted for en lang række forskellige delfiner og hvaler, og fra Los Gigantes havn kan I finde en række firmaer, der udbyder bådudflugter med mulighed for at spotte dem.
 • Tenerife er efter Chile og Hawaii det tredje bedste sted i verden til stjernekiggeri. Tag til El Teide, der er højeste punkt på Tenerife og dermed øens absolut bedste sted til at se på stjerner.
Vejret i Puerto de la Cruz

Laveste og højeste temperaturer i Puerto de la Cruz:

Januar: 11°C - 16°C
Februar: 11°C - 17°C
Marts: 11°C - 18°C
April: 11°C - 18°C
Maj: 13°C - 19°C
Juni: 14°C - 21°C
Juli: 16°C - 24°C
August: 17°C - 25°C
September: 17°C - 24°C
Oktober: 15°C - 22°C
November: 14°C - 19°C
December: 12°C - 17°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Lejlighedskapacitet

Studiolejlighed: Maks. 2 voksne og 1 baby på 0-1 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et mindre gebyr for lejligheden

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er et kabelinternet-hjørne på hotellet samt WiFi mod et gebyr på hotellets offentlige områder

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er cirka 90 minutter. I vil modtage flere oplysninger omkring transporten med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Be Smart Florida Plaza er beliggende i Puerto de la Cruz' gamle bydel. Lejlighedshotellet ligger 200 meter fra stranden Plaza del Charco og 600 meter fra den berømte strand Playa Jardin. Tenerife Syd Lufthavn ligger ca. 70 km fra Be Smart Florida Plaza.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice