• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Opdag Apulien med lejebil og smagninger

 • Solferie
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Province of Brindisi
Pris fra kr. 5.979,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Udforsk Italiens 'hæl' i Apulien inkl. lejebil, morgenmad, olivenoliesmagning, rabatter, velkomstkurv og fly tur-retur

Flyv med til Apulien og gå på opdagelse i Syditaliens endnu forholdsvis ukendte "hæl". Når I lander, holder jeres lejebil klar, så I kan komme rundt i det fantastiske landskab med de hundredevis af olivenlunde, vinmarker og det funklende hav mod både øst, vest og syd. Glæd jer til at tilbringe 5, 7 10 eller 14 overnatninger i egen lejlighed og til at smage på lokale specialiteter samt olivenolie. Vil I slappe af, kan I gøre det i hotellets smukke have, ved poolen, ved regionens smukke strande eller med sightseeing i de romantiske syditalienske landsbyer. Ci vediamo in Puglia!

Inklusive
 • Masseria San Martino: 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Guidet rundtur i Alberobello
 • Velkomstkurv med lokale specialiteter
 • Olivenoliesmagning
 • 10 % rabat på massagebehandlinger i kalkstenshulen eller jeres lejlighed
 • 10 % rabat på strandpakke i Lido Sabbia d'Oro
 • Madkursus
 • Værelsesopgradering (afhængigt af tilgængelighed)
 • 20 % rabat på cykelleje
 • Lejebil
 • Fly fra København til Brindisi tur-retur
Apulien & Pezze di Greco

Når man taler om Italien, tænker de fleste straks på kendisserne Toscana, Rom og Venedig, men i støvlelandets mindre kendte hæl får ordene autentisk, charmerende og ægte italiensk en helt ny betydning. Helt hernede mod syd er tempoet nemlig for alvor helt i bund, naturen aldeles uspoleret og vandet krystalklart. Olivenlunde med rød jord og sølvgrønne træer fylder godt i landskabet, der dog også gør god plads til de hvide sandstrande, fiskerlandsbyerne og de smukke, historiske byer. Apulien-regionen kaldes gerne "Europas vinkælder", som I forstår, når I nyder et glas fyldig Primotivo, og I kan glæde jer til at nyde godt af regionens kendte vine og delikatesser. Apulien er så heldig at være beriget med ikke bare varmende sol, men også med en kølig brise, der gør klimaet yderst behageligt. Med kun 6 km til Adriaterhavskysten er der garanti for en vidunderlig solferie.

Masseria San Martino

 • Hotel
 • Province of Brindisi, Italien
terrace suite

Gemt godt mellem omkring 2.600 træer finder I hotel Masseria San Martino. I bliver mødt af duften af olivenlunde og saltvand, når I tjekker ind på den traditionelle landgård, som er ombygget til dette charmerende hotel. Hvide vægge, en historie der daterer tilbage til det 18. århundrede og pool med udsigt er hvad der venter jer på hotel Masseria San Martino. Grunden råder desuden over en historisk kirke fra 1826.

 • +5
Læs mere
room

Lejlighed med køkken

Jeres rummelige og komfortable lejlighed er indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa, spiseplads, et fuldt udstyret køkken (køleskab, komfur, ovn og service), og så har lejligheden udsigt til haven. Alle lejligheder har aircondition, TV, myggenet, garderobeskab og eget badeværelse med hårtørrer.

room

Dobbeltværelse

Jeres komfortable dobbeltværelse har dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Værelset er udstyret med minikøleskab, TV, aircondition, skab, gratis WiFi og eget badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

Glæd jer til at smage på Apuliens køkken! På restauranterne disker kokkene nemlig op med alverdens lækkerier, der altid serveres med et glimt i øjet og et smil på læben. Smag blandt andet på den lokale pastaspecialitet, "orecchiette" (små ører), på mini-pizzaerne "pizzette" og på "baccalà alla salentina", der er tørret og saltet torsk drysset med brødkrummer, pecorino-ost og frisk tomat og bagt i ovnen. Og mens I venter, får I med garanti serveret "taralli", som er små cirkelformede kiks, der går overordentligt godt til den kraftige, lokale rødvin.

Da I har lejebil til rådighed, kan I nemt komme rundt omkring, og vi har samlet en liste over steder at besøge:

 • Otranto: Besøg den charmerende by med den imponerende romanske katedral og den lille byzantiske kirke Chiesa di San Pietro, der kan fremvise smukke kalkmalerier. Snyd heller ikke jer selv for en tur til stranden
 • Santa Maria di Leuca: Kør helt mod syd til det punkt, hvor Adriaterhavet og Det Ioniske Hav mødes. Her er utroligt smukke sandstrande og afslappet feriestemning
 • Lecce: Lecce er takket være sine mange fine monumenter kendt som Sydens Firenze, og I kan bl.a. besøge Madonna Assunta Katedralen fra år 1144 og det romerske amfiteater
 • Alberobello: Er I friske på en lidt længere køretur, kan det på det varmeste anbefales at køre en tur op langs kysten mod den helt fantastiske by Alberobello, der vrimler med Apuliens varemærke: Trulli-husene, der er små hvidkalkede huse med kegleformede tage. Når I er i området kan I også slå et smut forbi charmerende Locorotondo, elegante Martina Franca og smukke Ostuni
Vejret i Pezze di Greco

Laveste og højeste temperaturer i Pezze di Greco:

Januar: 4°C - 13°C
Februar: 5°C - 13°C
Marts: 6°C - 15°C
April: 9°C - 19°C
Maj: 12°C - 24°C
Juni: 16°C - 28°C
Juli: 18°C - 31°C
August: 19°C - 31°C
September: 16°C - 28°C
Oktober: 12°C - 22°C
November: 8°C - 17°C
December: 6°C - 14°C

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en VW Polo, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Eventuelle told-, vej- og broafgifter
 • Brændstof til lejebil
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 3 voksne og 1 barn op til 10 år og 1 baby op til 2 år per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Børn mellem 3-10 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Swimmingpool

Den udendørs swimmingpool er åben hver dag fra maj til oktober mellem kl. 09.00 og kl. 18.00. Der er liggestole og parasoller til fri afbenyttelse

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Valgfrie tilkøb via hotellet

Flere valgfrie aktiviteter kan bookes ved ankomst på hotellet:

- Vinsmagning på vinbar i Alberobello: Enkelt glas (5 €), lokale specialiteter (20 €) eller fuld vinsmagning med 7 forskellige vine og lokale specialiteter med ønolog (30 €).
- Middag af lokale specialiteter (30 €): Vælg mellem en 3-retters middag på strandrestaurant i Torre Canne i Cistemino (ekskl. drikkevarer) eller en middag på pizzeria i Pezze di Greco med menu + 1/2 flaske husets vin eller en øl.
- Wellness: Massage efter eget valg (mellem 20 € og 40 €).
- Skønhedspleje: Mudder- eller anti-cellulite massage i spa ca. 100 meter fra hotellet eller på eget hotel (40 €).
- Cykeltur af anbefalet rute på dag 1 (20 €).
- Cykeltur med guide i 4-5 timer (80 €).

Alle priser er per person. Bemærk venligst, at aktiviteterne kan være udsolgte. Vil I derfor forespørge en booking, kan I kontakte vores kundeservice for at reservere på forhånd

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Masseria San Martino ligger i udkanten af landsbyen Pezze di Greco kun 6 km fra Adriaterhavskysten. Der er ca. 55 km til Brindisi-Salento lufthavn og ca. 70 km til Apuliens hovedstad Bari.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice