Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Nyd Kretas sol i egen villa ved havet

 • Solferie
Pris fra kr. 14.669,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sommerferie for hele familien i skønne Grækenland: 7 eller 14 overnatninger i feriehuset Kirvas Villa på Kreta inkl. en flaske vin og snacks ved ankomst, lejebil og fly tur-retur fra København eller Hamborg. En 3.-6. person bor gratis i villaen!

Skal ferien byde på både afslapning, solbadning og historiske seværdigheder? Så er det Kreta, I skal sætte kursen mod! Denne smukke, græske ferieø byder på et sandt paradis af azurblåt vand, smuk natur, ældgamle ruiner og et formidabelt køkken. I bor 7 eller 14 overnatninger i eget feriehus i Kirvas Villa blot 50 meter fra havet. I denne skønne villa er der plads til hele familien, og det er den perfekte base for en hyggelig ferie. Med i prisen er også en bådtur til øen Chrissy samt en lejebil, så I nemt kan komme rundt og opleve øen. Så find feriehumøret og solcremen frem, Kreta venter på jer!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i eget feriehus (maks. 6 personer) i Kirvas Villa
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Kreta
 • Lejebil (Renault Twingo eller tilsvarende)
 • Bådtur til øen Chrissy
 • En flaske vin og snacks ved ankomst
 • Gratis parkering
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Opgradering til en VW Polo (eller tilsvarende) - ved 3 personer
 • Opgradering til en Renault Clio (eller tilsvarende) - ved 4 personer
 • Opgradering til en VW Passat (eller tilsvarende) ved 5 personer
Kulinariske Kreta

Kreta er Grækenlands største ø og byder på en imponerende natur med sandstrande, blå laguner, olivenmarker, skyggefulde palmer og smukke klipper. Øen rummer mange små byer med charmerende smalle gader og ikke mindst en spændende kulturhistorie. Men intet slår øens kulinariske scene, hvor kokke og vinproducenter i alle tider har ladet sig inspirere og fascinere af øens oldgamle mad- og vinkultur. Kreta er fødestedet for det græske køkken — kendt for alt fra fremragende olivenolie og lam, til tomater samt fåre- og koost. Prøv for eksempel 'kalitsounia', den traditionelle, kretensiske spinattærte fyldt med urter og mizithra-ost i en rustik dej. Som bonusinfo findes 'kalitsounia' også i en sød version med ost og honning på toppen. På Kreta siges det, at "at smage sig vej gennem øens gastronomiske fortid er måden at forstå øens historie på!"

Kirvas Villa

 • Hotel
 • Scherpenheuvel-Zichem, Belgien
Terrasse 2

Nyd live på Kreta i eget feriehus for hele familien. Kivas Villa ligger i skønne omgivelser blot 50 meter fra havet og stranden, og villaen har plads til helt op til 6 voksne. Udenfor finder I havemøbler og en grill, så I kan fyre op for en god middag under åben himmel i det gode vejr.

 • +-2
Læs mere
Soveværelse 1

Kirvas Villa

3 voksne per værelse

Villaen har plads til helt op til 6 voksne og er indrettet med 2 soveværelser (med dobbeltsenge), 1 stue (med to sofasenge til en person), et badeværelse med håndklæder og hårtørrer samt et seperat toilet. Huset har et køkken med alle nødvendigheder, som service, køleskab, ovn og grill. Villaen har også en telefon, aircondition, vaskemaskine og havemøbler.

Vejret på Kreta

Laveste og højeste temperaturer på Kreta:

Januar: 8°C - 14°C
Februar: 8°C - 15°C
Marts: 9°C - 17°C
April: 12°C - 20°C
Maj: 15°C - 24°C
Juni: 19°C - 28°C
Juli: 21°C - 30°C
August: 21°C - 30°C
September: 19°C - 27°C
Oktober: 16°C - 23°C
November: 13°C - 20°C
December: 10°C - 16°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Depositum for lejebil: 450 € eller 650 € afhængigt af, om I vælger at opgradere lejebilen (betales ved afhentning)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Kirvas Villa: Maks. 6 personer

Rabat

Der kan være op til 6 personer i huset. En 3.-6. person bor gratis i huset. Alle personer betaler flybiletter

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du den fulde pris for villaen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Villaen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi i villaen

Parkering

Gratis parkering

Kirvas Villa

Sengelinned og håndklæder er til rådighed i villaen

Bådtur

I modtager jeres billetter og de nødvendige informationer vedrørende bådturen omkring 2 uger før afrejse

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Lejebil

Der er en lejebil (Renault Twingo eller tilsvarende) inkluderet i tilbudet. I afhenter jeres lejebil i lufthavnen ved Sixt Rental Station.

Vi anbefaler, at I opgraderer til en større bil, hvis I rejser mere end 2 personer sammen.
Hvis I rejser 6 personer sammen, bliver der bestilt 2 små biler til jer

Depositum for lejebil kategori C: 450 €, kategori D: 650 €
Ekstra primærchauffør: 3,50 € + moms per dag (betales på destinationen)
OBS! Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositummet på 450 € eller 650 €. Bemærk at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
Barnestol: 3 € + moms per dag (betales på destinationen)
Afhentning eller aflevering af lejebil udenfor åbningstiden fra kl. 7.00 til 23.30: 20 € per time
Ved ung chauffør i alderen 21 til 22 år vil der pålægges et gebyr på 22 € per dag
Lejebilen afhentes med fuld tank og skal afleveres med fuld tank
Inklusive: forsikring (ekskl. dæk, spejle, bilruder, undervogn og skader indeni bilen), tyveriforsikring, fri kilometer og vejhjælp

Sted

Kirvas Villa ligger i skønne omgivelser på Kreta blot 50 meter fra havet og stranden. Villaen ligger ca. 100 km fra Kreta Heraklion Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice