• Med indkvartering

Enestående Groningen med dagsudflugt

 • Storbyferie
 • 2 overnatninger
 • Groningen
kr. 1.158,39 -50%
Pris fra kr. 589,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 20 gange

Opdag nordhollandske Haren i 3 dage på hotel med morgenmad, 3-retters middag, velkomstdrink og en valgfri heldagsudflugt til Groningen

Oplev ægte hollandsk idyl midt i blomstrende Haren! I bor i hjertet af byen tæt på den smukke sø, Paterswoldsemeer og nationalparken på øen Schiermonnikoog i Haren, en betagende lille by kun 10 km fra Groningen. På jeres ankomstdag sørger jeres Postillion Haren Hotel for at forkæle jer med velkomstdrinks og en 3-retters middag, og så er der naturligvis også daglig morgenmad inkluderet. Men herlighederne stopper ikke her, for på opholdets 2. dag skal I på jeres selvvalgte dagsudflugt: I kan enten komme på byvandring i Groningen med en billet til Martinitoren eller en sejltur til Schiermonnikoog. Glæd jer til en miniferie i Nordholland med masser af oplevelser!

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Postillion Hotel Haren***
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag på ankomstdagen efter kokkens valg
 • Dagsudflugt i Groningen: Byvandring med billet til Martinitoren eller sejltur til øen Schiermonnikoog
 • Velkomstdrink
 • 10% rabat 1x middag i hotelrestauranten
 • Parkering
Velkommen til Groningen

Hotellet ligger i hjertet af Haren, hvor I bare kan slappe af og nyde den skønne hollandske natur. Dog er I ikke langt fra den nærmeste by. Med kun få minutters kørsel og cirka 10 kilometer kommer I til Groningen, hvor I kan besøge pladsen Grote Markt, kirken Martinitoren fra det 13. århundrede eller gå på museum i Noordelijk Scheepvaartmuseum (skibsfartsmuseet) eller Groninger Museum (museum for moderne kunst). Groningen er fyldt med fornøjelser hvad enten I er til sightseeing, historiske museer, charmerende spise- og spillesteder eller kanalrundfart i de maleriske kanaler.

Hotel Haren Groningen

156 Anmeldelser
 • Hotel
 • Haren, Holland
Outside hotel

Jeres elegante hotel ligger midt i Haren, og I befinder jer dermed i fredelige omgivelser. Her kan I i ro og mag nyde jeres morgenmad og 3-retters middag hver dag. På hotellet kan I leje cykler og få tips til gode cykel- og vandreruter i området.

 • +1
Læs mere
Standard room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De pæne og rummelige værelser er udstyret med TV, WiFi, skrivebord, eget badeværelse og en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Comfort room

Dobbeltværelse med ekstra seng

2 voksne per værelse

De pæne og rummelige værelser er udstyret med TV, WiFi, skrivebord, eget badeværelse og en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset har desuden en ekstra seng, badekar på badeværelset, en flaske mineralvand, en Illy-kaffemaskine, badekåber- og tøfler og magasiner.

Valgfri dagsudflugt til Groningen

På dag 2 af ferien er det tid til jeres selvvalgte heldagsudflugt, hvor I enten kan tage en bådtur tur-retur til den smukke ø Schiermonnikoog eller tage på byvandring i Groningen med en inkluderet billet til Martinitoren:

 • Kom på heldagstur til Schiermonnikoog-øen! I finder kajen ca. 51 km fra hotellet, hvorfra I sejler til den idylliske ø, som I har en god dags tid til at udforske. Nyd roen, gå tur langs stranden og snup en dukkert, hvis vejret er til det. Glæd jer til at opleve nationalparken Schiermonnikoog, der ligesom øen selv byder på et varieret landskab af strand, klitter, søer og vadehav. Bymidten byder på traditionelle huse, nationalmonumenter og spisesteder.
 • Har I mere lyst til en dag i Groningen? Med byvandring og entré til Martinitouren er der lagt op til en dag fuld af sightseeing: Tag en stemningsfuld bådtur i kanalerne, besøg Groninger Museum og sug til jer af historisk stemning, når I bevæger jer rundt mellem de majestætiske bygninger. Efter en god byvandring skal I bestige de 310 trin i Martinitour, hvor I bliver belønnet med en helt fantastisk udsigt over den frodigt indrammede storby.
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 3,15 € per person per nat
 • Drikkevarer til middagen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Postillion Hotel Haren Groningen. Du indgår derfor direkte aftale med Postillion Hotel Haren Groningen. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år
Dobbeltværelse med ekstra seng: Maks. 2 voksne, 1 barn 0-11 år og 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-11 år betaler 42 € per person per nat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der 29 € per person per nat

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 20 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Bar

Bemærk venligst, at hotelbaren er lukket om søndagen

Babyseng

Det er muligt gratis at låne eller medbringe egen babyseng

Valgfri heldagsudflugt

Under bookingprocessen angiver I, om I ønsker at deltage i byturen i Groningen inkl. billet til Martini eller sejltur til Schiermonnikoog. Billetterne udleveres ved check-ind

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres hotel ligger kun små 10 km fra den nærmeste by, Groningen og tæt på søen Paterswoldsemeer i den nordlige del af Holland.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice