Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* miniferie i henrivende Hamborg

 • Storbyferie
 • Hamborg
Pris fra kr. 1.029,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på 4-stjernet miniferie til Hamborg: 3 dage på det 4-stjernede The Rilano Hotel Hamburg inkl. morgenmad og adgang til hotellets fitnessområde

Tag på miniferie til den charmerende havneby Hamborg, der er fyldt med både broer og hyggelige kanaler, en afslappet atmosfære og summende storbystemning på én og samme tid. Tag på morgenindkøb på det over 100 år gamle fiskemarked, dyk ned i Hamborgs spændende historie på et af de mange museer og nyd en afslappende stund i de grønne parker. I Hamborg kan I det hele, og med 3 dage på et 4-stjernet hotel, der ligger ud til Elben, har I det perfekte udgangspunkt for jeres storbytur!

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på The Rilano Hotel Hamburg****
 • Morgenmad
 • 1 glas hjemmelavet lemonade per person
 • 4 gratis sodavand fra minibaren hver dag
 • Adgang til hotellets fitnessområde
 • Gratis parkering
Hamborg

I Hamborg, der er Tysklands 2. største by, er der skruet godt op for den maritime charme. Byen ligger ved floden Elben og er kendt for sit store havneområde og sine tusindvis af broer. Derfor er det oplagt at beundre byen fra vandet, og hvorfor ikke snuppe en havnerundfart eller en bådtur på den 160 hektar store Alster-sø, der ligger midt i byen. Er I her på en søndag, kan det anbefales at stå tidligt op og besøge det populære og livlige Skt. Pauli Fischmarkt, hvor der bliver solgt alverdens forskellige fisk, og hvor I kan sætte tænderne i en Fischbrötchen. Langs byen og hele vejen ned til havnen finder I et stort grønt område, Planten un Blomen Park, med bl.a. en japansk have, søer og et tropisk drivhus

The Rilano Hotel Hamburg

 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
 © Rilano Hotel Hamburg

Det 4-stjernede The Rilano Hotel Hamburg ligger i rolige omgivelser lige ved floden Elben og cirka 20 km fra byens centrum. I hotelrestauranten River View kan I om aftenen nyde regionale og internationale specialiteter og så den fine udsigt over Elben naturligvis. I har fri adgang til hotellets fitnessområdet, så har I stadig et skud energi tilbage ovenpå en dag med sightseeing, kan I få det brugt her. I kan også slutte dagen af med at nyde en drink i den hyggelige bar. Det er nemt at komme ind til centrum, eksempelvis med færgen, der afgår lige ved hotellet.

Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne har en dobbeltseng, fladskærms-TV, minibar, gratis WiFi, værdiboks samt et badeværelse med toilet badekar eller brusekabine og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Speicherstadt: Udforsk det gamle lagerkvarter Speicherstadt, der består af en lang række pakhuse, de fleste fra 1880'erne og bygget i nygotisk stil, og som med sit særprægede miljø og mange udstillinger i dag er en populær destination for turister.
 • Internationales Maritimes Museum Hamburg: Dyk ned i 3000 års søfartshistorie fordelt på intet mindre end ti etager. I skibssimulatoren kan I lege kaptajn for en dag, og I kan også tage på guidede ture rundt blandt de mange udstillinger og modelskibe.
 • Loppemarked: Er I her på en lørdag, kan det anbefales at besøge de hippe Karolinenviertel- og Schanzenviertel-kvarterer, hvor loppemarkedet Flohschanze oser af liv og gemmer på alverdens fantastiske fund.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Rilano Group GmbH - Rilano Hotel Hamburg. Du indgår derfor direkte aftale med Rilano Group GmbH - Rilano Hotel Hamburg. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes for 15 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Der er gratis WiFi på værelserne og i hotellets lobby

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Flere værelser

I forbindelse med booking er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

The Rilano Hotel Hamburg ligger 20 km fra Hamborgs historiske centrum. Med offentlig transport tager det ca. 50 minutter at nå centrum. 300 meter fra hotellet ligger Rüschpark, hvorfra I kan tage en færge til Finkenwerder og derfra skifte til færgen mod Landungsbrücken. Ved Landungsbrücken kan I komme videre rundt i byen med S- eller U-Bahn. The Rilano Hotel Hamburg ligger 170 km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice