Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Mobilehome i fransk 5-stjernet feriepark

 • Feriepark
 • 7 overnatninger
 • Belvès
kr. 3.011,- -51%
Pris fra kr. 1.489,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på den ultimative familieferie i Sydvestfrankrig med 8 dage i en 5-stjernet feriepark. I bor i et mobilehome med plads til 6 personer inkl. fri adgang til badeland. Prisen er per mobilehome

Drømmer I om en ferie for hele familien med solskin, swimmingpool og skøn natur? I sydfranske Dordogne finder I det hele. I bor i en lækker 5-stjernet feriepark, der byder på massevis af aktiviteter for både børn og voksne! Hyg jer ved poolen, tag ungerne med på kanotur, snup et slag badminton, gå på opdagelse i de nærliggende landsbyer, eller slap af med et glas vin på terrassen – her er noget for enhver smag!

Inklusive
 • 7 overnatninger i 6-personers mobilehome i Le Moulin de la Pique*****
 • Fri adgang til badeland
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Dordogne

Dordogne har et uovertruffent landskab og en fascinerende kulturarv, og en sejltur langs floden af samme navn er den bedste måde at udforske området på. Floden fører jer forbi smukke bakketoppe, stejle klipper, hyggelige landsbyer og storslåede slotte som Château de Beynac, Castelnaud og Milandes. Besøg også den spændende fæstningsby Belvès, hvis historie går helt tilbage til kelterne, og som ligger i gåafstand fra ferieparken. Byen har syv klokketårne, et væld af historiske bygninger, og skjult under torvepladsen ligger de underjordiske grotter. Gå heller ikke glip af de forhistoriske Lascaux-grotter eller den middelalderlige by Sarlat.

Moulin de la Pique

 • Camping
 • Belvès, Frankrig
Parc aquatique

Se frem til en uges sjov og spas med familien. Denne 5-stjernede feriepark tilbyder en lang række aktiviteter hele året rundt, såsom minigolf, tennis og volleyball, samt et kæmpe badeland med 4 swimmingpools og 3 store vandrutsjebaner. Fra maj til september planlægger aktivitetsholdet sjove spil og aktiviteter for alle aldre. I den smukke hovedbygning finder I receptionen og et lille supermarked, og fra juli måned afholdes der grillfester på hovedtorvet. Ferieparken ligger i idylliske omgivelser, og ved den store sø i nærheden er der mulighed for at svømme, tage på fisketur og sole sig på bredden.

Læs mere
Caravan 2 rooms

6-personers mobilehome med 2 rum

6 voksne per Autocamper

Jeres 6-personers mobilehome har et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med enten køjeseng eller to enkeltsenge. I stuen kan sofaen forvandles til ekstra soveplads for to personer. I køkkenet er der køleskab med fryser og en mikroovn, og badeværelset er udstyret med bruser og vask. Der er mulighed for at spise indenfor ved spisebordet eller udenfor på terrassen, hvor der også kan grilles. Alle mobilehomes har en have med masser af plads til leg og afslapning.

Caravan 3 rooms

6-personers mobilehome med 3 rum

6 voksne per Autocamper

Jeres 6-personers mobilehome har et soveværelse med dobbeltseng samt to soveværelser med enten køjeseng eller to enkeltsenge. I har en stue med sofa, et køkken med køleskab med fryser og en mikroovn, og badeværelset er udstyret med bruser og vask. Der er mulighed for at spise indenfor ved spisebordet eller udenfor på terrassen, hvor der også kan grilles. Alle mobilehomes har en have med masser af plads til leg og afslapning.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat (fra 18 år)
 • Slutrengøring: 35 € (kan fravælges hvis I vælger selv at rengøre jeres mobilehome ved afrejse)
 • Sengetøj: 11 € for enkelseng, 19,50 € per dobbeltseng (I kan vælge at medbringe jeres eget sengetøj)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Moulin de la Pique. Du indgår derfor direkte aftale med Moulin de la Pique. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Dette tilbud kan ikke refunderes.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per mobilehome

Kapacitet

Mobilehome: Maks. 6 voksne

Internet

WiFi er gratis i ferieparken for én enhed per mobilehome. WiFi til flere enheder kan tilkøbes for 1,50 € per time

Tilgængelighed

Ferieparken er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes mod et gebyr på 8 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering i ferieparken (afhængigt af tilgængelighed)

Flere mobilehomes

I bookingprocessen er det muligt at booke flere mobilehomes ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Pools

I ferieparken finder I 4 pools, som har åbent mellem den 23. april og den 24. september mellem kl. 08.00 og 20.00

Sengetøj og slutrengøring

Slutrengøring: 35 € (kan fravælges hvis I vælger selv at rengøre jeres mobilehome ved afrejse)
Sengetøj: 11 € for enkelseng, 19,50 € per dobbeltseng

Sted

Ferieparken Le Moulin de la Piquee er belliggende i en lille landsby ved navn Belvès i den sydfranske region Dordogne.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice