Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Tag på opdagelse på Sardinien i lejebil

 • Rundrejse
 • 11 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 4.439,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev smukke Sardinien i lejebil. 11 overnatninger i 2 ferielejligheder med plads til op til 4 personer inkl. lejebil og fly tur-retur fra københavn eller Hamborg

Flyv med til smukke Sardinien, hvor der venter jer en skøn rundrejse med 11 overnatninger i ferielejligheder ved kysten — og I kommer nemt rundt på øen i jeres lejebil! Denne italienske ferieø har nogle af Europas fineste sandstrande med turkisblåt vand, der er så klart, at I kan hilse på alle fiskene. I kan gå på opdagelse i øens imponerende bjergkæder, pastelfarvede kystbyer og ældgamle monumenter. Glem ikke at smage på alle Sardiniens delikatesser: Fisk og skaldyr, saftige oliven og lækre vine. Dette er ikke mindre end opskriften på den perfekte ferie med plads til både eventyr og livsnyderi. God tur til Sardinien!

Inklusive
 • Rundrejse på Sardinien:
 • 5 overnatninger i egen ferievilla (maks. 4 personer) i Sea Villas Country Village
 • 6 overnatninger i ferielejlighed (maks. 4 personer) i Residence Mirti Bianchi
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Sardinien
 • Lejebil (VW Golf eller tilsvarende)
 • Håndbagage
 1. Dag 1 - 5: Velkommen til Sardinien!

  Første stop på turen er på den nordvestlige del af øen, i Sassari-provinsen. Glæd jer til en ferie med masser af italiensk idyl, hvide sandstrande, krystalklart vand og hyggelige byer. I starter ud med hele 5 dage i egen ferievilla i Sea Villas Country Village, så der er godt med tid til at udforske området, og i jeres lejebil kommer i nemt omkring. I kan tage på opdagelse i regionens hyggelige byer, der byder på hyggelige caféer, restauranter, kirker og spændende historiske bygningsværker. I kan afprøve alverdens lækre italienske specialiteter og nyde et godt glas lokalproduceret vin. Området har en fantastisk natur og vidunderlige strande, så der er rig mulighed for at lade batterierne op under solens stråler og hoppe en tur i de indbydende bølger. I kan f.eks. besøge kystbyen Stintino der ligger ca. 10 km fra Sea Villas Country Village, her finder I en hyggelig havn, det spændende lokale museum Museo della Tonnara di Stintino og alverdens lækre restauranter. For de eventyrlystne er der også mulighed for at tage på bådtur eller dykke i det klare vand.

  Olbia Airport -> Sea Villas Country Village 142.4 km

  villa

  Sea Villas Country Village

  2 Anmeldelser
  • Hotel
  • Punta de Su Turrione, Italien
  villa

  Sea Villas Country Village ligger udenfor byen Stintino blot få meter fra stranden og La Pelosa, en af Sardiniens bedste strande, ligger 8 km væk. Villaen har plads til op til 4 personer og tæt ved huset finder I en fælles swimmingpool, indkøbsmuligheder samt en restaurant.

  Læs mere
 2. Dag 6 - 11: Det nordlige Sardinien

  Efter nogle dage med skønne oplevelser på den nordvestlige del af øen går turen nu endnu mere nord på til toppen af Sardinien. På vej til jeres ferielejlighed kunne I passende holde stop ved Costa Paradiso — her finder I helt fantastiske landskaber, gode vandrestier og vidunderlige badestrande.
  I bor i den lille by Santa Teresa Gallura tæt ved vandet. Her fortsætter livsnyderiet på Sardinien med yderligere 6 overnatninger. Området her byder også på massevis af skønne badestrande og fantastiske naturoplevelser. Derudover finder I i byen flere hyggelige barer og restauranter. I kan også pakke en madkurv og tage til Cala Spinosa, der ligger omkring 5 km fra jeres lejlighed. Området her gemmer på nogle af øens dejligste sandstrande, der ligger omgivet af klipper og grøn natur. Hvis I vil opleve lidt mere storby stemning kan I f.eks. tage på tur til kystbyen Palau, der ligger omkring 25 km fra hvor I bor.

  Efter 11 overnatninger på denne skønne ø går turen tilbage til lufthavnen — forhåbenligt med opladte batterier og en masse dejlige oplevelser i kufferten!

  Sea Villas Country Village -> Residence I Mirti Bianchi 127.2 km

  Lejlighed

  Mirti Bianchi

  2 Anmeldelser
  • Hotel
  • Santa Teresa Gallura, Italien
  Lejlighed

  I bor i egen ferielejlighed Mirti Bianchi der ligger midt i den lille by Santa Teresa Gallura ved Sardiniens nordlige kyst. Lejligheden, med plads til op til 4 personer, ligger blot 800 meter fra stranden Rena Bianca så der er rig mulighed for at nyde Sardiniens skønne natur og slappe af om aftenen.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Sea Villas Country Village:
 • Slutrengøring 60 € (betales på destinationen - OBS det forvæntes at gæster rydder op, ellers pålægges et gebyr på 50€)
 • Depositum på 200 € (betales på destinationen og bliver returneret ved check-ud)
 • Residence Mirti Bianchi:
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Ferielejlighed/villa: Min. 2 personer og Maks. 4 personer

Tilgængelighed

Ferielejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejlighederne og lejebilen (prisen er baseret på 2 voksne)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er begrænset WiFi-signal i ferielejlighederne

Parkering

Der er gratis parkering ved ferielejlighederne

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice