• Med indkvartering

Slotsophold i tyske Mecklenburg

Miniferie 2 overnatninger Neustadt-Glewe

(5 Anmeldelser)
kr. 849,- -28%
per person fra kr. 619,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 24 gange

Tilbring 3 dage i Mecklenburgs smukke sø-landskab: 2 overnatninger på 4-stjernede Mercure Hotel Schloss Neustadt-Glewe inkl. morgenmad, velkomstdrink og en 3-retters middag

Glæd jer til en lækker miniferie på et fyrsteligt slot i smukke omgivelser i det nordlige Tyskland. Sæt hverdagen på pause og tag ud i naturen — gå ture i skoven og ved de mange søer, nyd den tyske landidyl og de gamle bindingsværkshuse, middelalderborge og ikke mindst jeres imponerende 4-stjernede slotshotel, hvor I bare kan læne jer tilbage og nyde både velkomstdrink og 3-retters middag. Det er bare om at komme afsted!

Inklusive
  • 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 3-17 år + 1 baby 0-2 år) på Mercure Hotel Schloss Neustadt-Glewe****
  • Morgenmad
  • Velkomstdrink
  • 1x 3-retters middag
  • Gratis parkering
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
Neustadt-Glewe og Mecklenburg

Den lille by Neustadt-Glewe bliver også kaldt 'Porten til Lewitz', fordi den støder op til det store fredede naturområde af samme navn. Her er der masser af mulighed for lange gåture i maleriske omgivelser, og hvis I er heldige, kan det være, I fanger et glimt af et rådyr, en grævling eller måske en stork eller — hvis I er rigtig heldige — en ørn. I centrum af byen ligger Alte Burg, en gammel middelalderborg, der betragtes som den ældste militærborg i Mecklenburg, og godt 10 km herfra kan I besøge slottet Ludwigslust, der går under tilnavnet 'Mecklenburgs lille Versailles' (åbent tirsdag til søndag). Mecklenburg bliver af god grund kaldt landet med de 1000 søer, og tæt på hotellet finder i bl.a den flotte Neustädter Sø. Har I lyst til en lidt længere tur, er det er bestemt også anbefalelsesværdigt at tage bilen og køre en times tid mod øst, hvor endnu mere af det store sølandskab ligger for jeres fødder.

Mercure Hotel Schloss Neustadt Glewe

(34 anmeldelser)
Hotel Neustadt-Glewe, Tyskland
hotel

Glæd jer til et romantisk ophold på dette 400 år gamle barokslot på hele 1.600 m². Der er lagt op til afslapning, hvor den klassiske indretning er kombineret med moderne faciliteter. Jeres middag serveres i hotellets hyggelige restaurant i kælderen, og i skønhedssalonen Sans Soucis kan I forkæle jer selv med en dejlig afstressende behandling.

  • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af slottets moderne dobbeltværelser, der er udstyret med hårtørrer, skrivebord, telefon, TV, radio, minibar (mod betaling) samt bad og toilet. Værelserne ligger enten på slottet eller i den tilstødende kontorbygning.

Vælg ankomstdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotels by HR Neustadt-Glewe GmbH, Mercure Hotel Schloss Neustadt-Glewe. Du indgår derfor direkte aftale med Hotels by HR Neustadt-Glewe GmbH, Mercure Hotel Schloss Neustadt-Glewe. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 3-17 år + 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Gratis
Børn i alderen 12-17 år: 30% rabat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i hovedbygningen

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres slotshotel ligger i Neustadt-Glewe midt i de 1000 søers land, Mecklenburg, omkring halvvejs mellem Berlin og Hamburg. I kan køre til slottet fra den dansk-tyske grænse på knap 3 timer, og kommer I fra København, tager turen godt 5 timer.