Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Rundrejse på Malta

Rundrejse 7 eller 8 overnatninger Malta

per person fra kr. 4.399,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Maltas fantastiske ø-liv: 7 overnatninger fordelt på to hoteller på hovedøen Malta og den mindre ø Gozo inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg

Eksotisk skærgård, et himmelsk middelhavskøkken, kulturelle perler og ikke mindst lækre, solbeskinnede strande. Lyder det ikke som alle ingredienserne til en herlig ferie? På denne tur får I lejlighed til at opleve alle Maltas højdepunkter med 7 overnatninger fordelt på hovedøen og den henrivende søsterø Gozo. Med jeres egen lejebil kan I se frem til at udforske Malta i jeres eget tempo, beundre de mange historiske skatte og smukke kystbyer og ikke mindst til at opdage de skjulte strande, som de store horder af turister ikke har fundet vej til!

Inklusive
 • Rundrejse med 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år):
 • 4 overnatninger på Hotel Topaz*** på Malta
 • 3 overnatninger på St. Patrick's Hotel**** på Gozo
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg til Malta
 • Lejebil (Chevrolet Spark eller tilsvarende)
 • Morgenmad
 • Håndbagage
 1. Dag 1 - 4: Velkommen til Malta

  Velkommen til denne dejlige østat i Middelhavet! I lander i Maltas lufthavn, hvor I afhenter jeres lejebil og sætter kursen mod jeres første hotel, som ligger centralt i badebyen Bugibba ved St. Pauls's Bay. Her finder I et væld af dejlige sandstrande, hyggelige restauranter, barer og cafeer. Om aftenen er der livligt på torvet Pjazza tal-Bajja, hvor både lokale og besøgende samles under palmerne, før de tager på restaurant eller diskotek. Er I til dykning, skal I tage til sydsiden af St. Paul’s Bay, hvor I kan få en helt speciel oplevelse. På 30 meters dybde står en tre meter høj statue af Jesus, som er sænket og velsignet af pave Johannes Paul II, og som beskytter Maltas fiskere.

  Snyd heller ikke jer selv for en tur til Maltas maleriske hovedstad Valletta, der både er optaget på UNESCO's Verdensarvliste og udråbt til europæisk kulturhovedstad i 2018. Her finder I et væld af attraktioner som byens stolthed St. Johns Co-Katedral, det flotte operahus samt spændende museer som nationalmuseet for arkæologi og krigsmuseet.

  Malta er også berømt for sine forhistoriske megalittempler, der stammer fra år 3600 til 700 f.v.t. Nogle af disse enestående megalittempler kan opleves ikke langt fra Valetta i form af det flotte Tarxien-tempelkompleks. Komplekset er det største og bedst bevarede på Malta og er især kendt for sine detaljerede udsmykninger.

  Malta International Airport -> The Topaz Hotel 17.0 km

  Outdoor pool

  Hotel Topaz

  Hotel San Pawl il-Baħar, Malta

  Hotel Topaz ligger i den dejlige badeby Bugibba, mindre end 10 minutters gang fra stranden. Det hyggelige og familievenlige hotel tilbyder både en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med børnebassin og liggestole, hvor I kan nyde livet og en lille forfriskning fra baren. I starter dagen med morgenmad i hotellets restaurant, og trænger I til forkælelse, kan I tilkøbe massagebehandlinger i hotellets wellness-område.

  Læs mere
 2. Dag 5 - 8: På opdagelse på Gozo

  Maltas grønne søsterø Gozo er turens næste stop. På den fredelige lille ø er tempoet langsomt, badestrandene er mange og vandet er turkisblåt, så I kan godt glæde jer til nogle skønne dage. I kommer hertil med færgen, der fra Malta tager jer på den 30 minutter lange tur til Gozo (bemærk venligst, at billetter til færgen ikke er med i tilbuddet). På Gozo kan I sejle gennem Den Blå Lagune, der med sit rolige og krystalklare vand er et af Malta og omegns allersmukkeste steder. Der er dog også mange andre steder, I kan udforske med jeres lejebil. Oplev blandt andet smukke grotter, klipper, hovedbyen Victorias fæstningsværk, Citadellet, og stranden Ramla l-Hamra, der med sit røde sand mod det changerende dybblå hav i den grad er en ferieselfie værdig.

  The Topaz Hotel -> St. Patrick's Hotel 28.6 km

  hotel

  St Patricks

  (82 anmeldelser)
  Hotel Munxar, Malta

  St. Patrick's Hotel har en fortryllende placering lige ved Xlendi Bay, blot 100 meter fra stranden. Hotellet byder på døgnåben reception, gratis WiFi i fællesområder samt en restaurant med en skøn terrasse, hvor I kan beundre udsigten over havet. På tagterrassen kan I slå jer ned på en solstol med en god bog og nyde solens varme. I sommermånederne er hotellets lille swimmingpool desuden åben, så her er der mulighed for en kølende dukkert. I området omkring hotellet findes adskillige barer, restauranter og butikker.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport med færge mellem hovedøen Malta og Gozo
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat (betales på hotellerne)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellerne
Børn i alderen 2-12 år: 50% rabat på hotelophold
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelophold og lejebil (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på begge hoteller

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem Malta og Gozo

Bemærk venligst, at transporten mellem Malta og Gozo ikke er inkluderet. Færgen afgår hvert 45. minut året rundt, og sejlturen tager omtrent 30 minutter. Priserne for en enkeltbillet er som følger (der tages forbehold for ændringer):
- Personbil inkl. chauffør: 15,70 €
- Voksen (fra 13 år): 4,65 €
- Barn 3-12 år: 1,15 €
- Barn 0-2 år: Gratis