Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Vanedannende velvære i Norditalien

 • Wellness
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Montegrotto Terme
16 Anmeldelser
kr. 2.857,- -44%
Pris fra kr. 1.609,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag en velfortjent pause fra hverdagen og nyd en forkælelsesferie i den norditalienske region Veneto! Tilbring 4, 5 eller 8 dage på det 4-stjernede Hotel Bellavista Terme inkl. omfattende wellnessfaciliteter, mudderbehandling og helpension

Med et ophold på Hotel Bellavista Terme får I ro og rendyrket velvære til både krop og sjæl. Tag en du holder af med på en afslappende ferie til Veneto i Norditalien på det 4-stjernede hotel i 4, 5 eller 8 dage. I får fri adgang til det store wellness-område, hvor I bliver forkælet med 3 termiske pools, tyrkisk bad, sauna og afslappende mudderbehandling. Hver morgen vågner I op til morgenmadsbuffet, og hver dag er der både 4-retters frokost og 4-retters middag til jer i restauranten.

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse eller 3-personersværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-14 år) på Hotel Bellavista Terme****
 • Helpension (morgenmadsbuffet, 4-retters frokost med salatbuffet og 4-retters middag med salatbuffet)
 • Adgang til 3 termiske pools og boblebad
 • Fri afbenyttelse af tyrkisk bad, sansebrusere og fitnessfaciliteter
 • 1x termisk mudderbad per voksen
 • 1x tur i sauna med Himalayasalt per voksen
 • 1x aquagym-træning
 • 1x yogatime (kun gældende ved 7 overnatninger)
 • 1x danseaften med gallamiddag
 • Gratis leje af cykler (afhængigt af tilgængelighed)
 • Fri afbenyttelse af tennisbanen
 • 10% rabat på øvrige spa-behandlinger
Veneto

I Veneto-regionen omkring Montegrotto Terme var de traditionelle badeanstalter særligt populære blandt de gamle romere. Squarcina-familien har drevet traditionen videre på Hotel Bellavista Terme, hvor afslapning vægtes højere end noget andet. Brug tiden på hotellet med at nyde en mudderbehandling eller en anden skønhedsbehandling. Herefter venter en 4-retters frokost, og resten af dagen kan gå med en dukkert i en af de tre pools eller en tur i det tyrkiske bad. Dagen afsluttes på hotellet med endnu en 4-retters middag, og I kan kravle i seng efter en afslappende dag. Får I tid til andet end hotelhygge, kan I tage på cykeltur ud i det naturskønne område Veneto. Snup en dag i smukke Venedig ca. 60 kilometer væk og sejl en romantisk tur på kanalerne i gondol eller se på storslåede renæssance-paladser.

Hotel Bellavista Terme

 • Hotel
 • Montegrotto Terme, Italien
Hotel Bellavista

I Veneto-regionen omkring Montegrotto Terme var de traditionelle badeanstalter særligt populære blandt de gamle romere. Squarcina-familien har drevet traditionen videre på Hotel Bellavista Terme, hvor afslapning vægtes højere end noget andet. Det 4-stjernede hotel ligger i rolige omgivelser i hjertet af Colli Euganei, ikke langt fra byen Montegrotto Terme. Familien Squarcina, som har drevet dette hotel i generationer, gør alt for, at I vil få en uforglemmelig ferie i stilfulde og hyggelige omgivelser. Hotellet råder over en smuk have med terrasse, 3 termiske bade og et moderne og omfattende spa-område. Bellavista Park Thermal Spa tilbyder en bred vifte af massage- og skønhedsbehandlinger, hvoraf visse er inkluderede i dette tilbud og andre kan tilkøbes. Morgenmaden serveres som buffet, mens restauranten serverer traditionelle italienske retter som 4-retters menu samt salatbuffet til frokost og aftensmad.

 • +1
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er 16 m² store og indrettet i klassisk og elegant stil med træmøbler og parketgulve. Værelserne har aircondition, fladskærms-TV, minibar, værdiboks, skrivebord samt eget badeværelse med bad og hårtørrer.

Zimmer

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Hotellets 3-personersværelser indeholder de samme faciliteter som dobbeltværelserne, men er 20 m² store. På alle værelser er der gratis WiFi.

Wellness

Hotel Bellavista Terme råder over tre termiske pools (indendørs og udendørs), boblebad og moderne wellness-faciliteter. Her finder I tyrkisk bad, sansebrusere, sauna med Himalayasalte samt et stort udvalg af massager og skønhedsbehandlinger (disse bestilles og betales på hotellet). Mudderet, som benyttes til mudderbehandlingen, har terapeutiske egenskaber og er smertestillende, muskelafslappende og anti-inflammatorisk. Efter påføring sidder mudderet på huden i 15 minutter, hvorefter det skylles af under spa-bruseren. Som afslutning på behandlingen følger en dukkert i det 38 grader varme spabad, som øger den beroligende effekt på musklerne. I vil føle jer som født på ny!

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2 € per person per nat (børn under 13 år gratis)
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-14 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis
Børn i alderen 7-14 år: 50% rabat
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Restaurant

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at bære shorts i hotellets restaurant

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Bellavista Terme ligger i Abano Terme i regionen Veneto i Norditalien. Togstationen Terme Euganee ligger ca. 800 meter fra hotellet. Hotellet ligger ca. 110 km fra Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice