Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Tag en pause fra hverdagen i Paris

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Paris
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.239,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med på storbyferie i Paris! I har 2 eller 3 overnatninger på Apogia Paris ved Seinen inkl. morgenmad, og vi tilbyder fly tur-retur fra København eller Billund

Man forstår godt, at franskmændene er stolte af deres hovedstad, for hvad end man er til shopping, finere kogekunst, museer, natteliv eller romantik, ja så er Paris bare fantastisk. Her er croissanterne bare dét sprødere, seværdighederne dét større og den lette, frie stemning i de gamle gader gør det umuligt ikke at blive helt forelsket i byen. I flyver hertil og indlogeres på Apogia Paris ved Seinen med morgenmad. Resten af ferien er helt op til jer, så det er bare om at komme ud i gaderne og nyde en af verdens smukkeste byer!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Apogia Paris***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Paris
 • Håndbagage
Paris

Den franske hovedstad er en by, der altid fortjener et besøg. Ikke kun på grund af de verdenskendte seværdigheder som Eiffeltårnet og Triumfbuen, for blot at nævne nogle få, men i lige så høj grad for verdens bedste køkken, for romantikken og for at give hverdagen et skud fransk elegance.

Her i Paris er der altid et sted at tage hen og en bid at smage. Besøg f.eks. det tidligere kunstnerkvarter Montparnasse, som er fyldt med autentisk parisisk charme, eller tag en gåtur på kirkegården Père Lachaise, hvor man både finder ro og tidligere tiders store berømtheder. Når mørket falder på, findes de bedste oplevelser i de dybrøde vine og en mør Boeuf Bourguignon.

Hôtel Apogia Paris

 • Hotel
 • Ivry-sur-Seine, Frankrig
Property

Hotellet er beliggende lige ved Seinen udenfor storbyens travle centrum. I har ca. 15 minutters gang til nærmeste togstation. Hotellet tilbyder fitnessfaciliteter, sauna og gratis parkering. Desuden er der en bar samt en fransk-italiensk restaurant.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De lydisolerede værelser er udstyret med aircondition, værdiboks, skrivebord, satellit-TV, gratis WiFi, en dobbeltseng og et privat badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Besøg en af ​​de mange asiatiske restauranter i det 13. arrondissement! Nyd af retter som peking duck eller vietnamesisk banh mi, shop på Tang Frères, eller nyd en skål dampende nudler på Pho 14.
 • Oplev det historiske kvarter med sin autentiske landsbyatmosfære i Butte-aux-Cailles. Gå rundt blandt de hyggelige restauranter, brostensbelagte gader og hippe gadekunst. Snup en drink på Batofar eller besøg National Library of France, som ligger lige overfor.
 • Forkæl jer selv med en wellness-oplevelse på Piscine Joséphine Baker. Dette er et flydende wellnesssted midt på Seinen og har også en restaurant, bar og et koncertsted.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 1,65 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset og hotellets fællesområder

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Apogia Paris ligger i Paris-forstaden Ivry-sur-Seine i gåafstand fra metro- og togstation. Paris-Orly Lufthavn ligger ca. 15 km fra hotellet. Lufthavnen Charles de Gaulle er 40 km herfra.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice