Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet wellnessophold i Toscana

 • Solferie
 • 3 eller 7 overnatninger
 • Montecatini Terme
8 Anmeldelser
kr. 3.356,- -62%
Pris fra kr. 1.289,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gør jer klar til nogle dejlige dage: 4 eller 8 dage på 4-stjernet hotel med morgenmad, 3-retters middag hver dag og fri adgang til stort wellnessområde og udendørs swimmingpool

I Toscana er det nemt at få en god ferie: Her er gyldne marker, et mildt klima, masser af kultur og så naturligvis det italienske køkken. På denne tur til den dejlige italienske region har I 4 eller 8 dage på hotel med stort wellnessområde, og morgenmad og aftensmad er inkluderet i opholdet. I bor i køreafstand fra flere spændende byer, så mon ikke jeres ferie bliver fyldt med store oplevelser!

Inklusive
 • Hotel Adua & Regina di Saba: 3 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension (morgenmad og 3-retters middag, ekskl. drikkevarer)
 • Fri adgang til wellnessområdet
 • Fri adgang til den udendørs swimmingpool (hvis vejret tillader det)
 • 1x vinsmagning i vinkælder i området (gælder kun på fredage og lørdage)
 • WiFi
Toscana

Dette kan meget vel være et af de mest perfekte feriemål – skøn natur, fantastisk italiensk gastronomi, kulturelle skatte og total afslapning i den populære kurby Montecatini Terme. Stedet er kendt for sin fremragende vandkvalitet og de mange termiske bade, hvoraf de første blev bygget i 1540. Tag en slentretur gennem de smalle gader i byens centrum, besøg de små hyggelige butikker, og nyd stilheden i parkerne. Den romantiske by Montecatini Terme ligger i nærheden af de historiske middelalderlige byer Siena og Lucca, og I kan også nå at tage forbi Pisa og tage et billede af det verdensberømte skæve tårn eller tage en dag til smukke Firenze. Skønne Toscana venter på jer!

Hotel Adua & Regina di Saba

 • Hotel
 • Montecatini Terme, Italien
Hotel - pool

Hotel Adua & Regina di Saba ligger i kurbyen Montecatini Terme, mindre end 500 meter fra byens termiske kilder. Hotellet har både en udendørs og en indendørs swimmingpool samt et wellnessområde, hvor I blandt andet finder forskellige aromatiske og sanselige bade, afslapningsområde og fitnessrum. Det er samtidigt muligt at bestille diverse massage- og skønhedsbehandlinger (mod gebyr). Desuden har hotellet en bar, have, terrasse, konferencerum samt en restaurant, hvor I kan nyde italienske retter og en kontinental morgenmad. Charmerende Firenze ligger blot 40 km fra hotellet, og den berømte by Pisa ligger 50 km væk.

 • +9
Læs mere
Hotel - double room

Dobbeltværelse

Jeres dobbeltværelse er komfortabelt indrettet og udstyret med telefon, minibar, TV, WiFi, pengeskab, aircondition og badeværelse med hårtørrer.

3-personersværelse

På 3-personersværelset finder I en værdiboks, minibar, telefon, TV, WiFi og aircondition. Værelset har desuden eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,40 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer under måltiderne
 • Parkering 8 € per døgn (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 3 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år per 3-personersværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 13-17 år: får 10% rabat per overnatning
Børn mellem 7-12 år: får 50% rabat per overnatning

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 1.282,- - kr. 2.579,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes gratis på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på værelset

Parkering

Parkering koster 8 € per døgn (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Adua & Regina di Saba er et 4-stjernet hotel beliggende i centrum af Montecatini Terme. Charmerende Firenze ligger blot 40 km fra jeres hotel, og den berømte by Pisa ligger 50 km væk. Kører I fra Danmark, har I ca. 1.655 km fra København og ca. 1.610 km fra Tønder.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice