Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Se tulipanerne blomstre nær Amsterdam

 • Storbyferie
 • Amsterdam
Pris fra kr. 3.249,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg Holland til foråret: 2, 3 eller 4 nætter i Amsterdam, morgenmad, fly fra København, Billund eller Aalborg og entré til blomsterparken Keukenhof

Amsterdam er smuk og romantisk på alle årstider, men om foråret er denne charmerende hovedstad bare lidt ekstra farverig! Under denne tur skal I på besøg i verdens største blomsterpark, Keukenhof, der er et årligt højdepunkt for alle blomsterelskere. Her kan I se foråret blomstre i en farverig palette, da parken har over 7 millioner blomster, bl.a. tulipaner, hyacinter og påskeliljer. Vi har desuden sørget for 2, 3 eller 4 overnatninger i Amsterdam, så I får god mulighed for at shoppe, tage på kunstmuseum og slentre hånd i hånd langs kanalerne.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Citiez Hotel Amsterdam***
 • Morgenmad
 • Halvdagsudflugt til blomsterparken Keukenhof inkl. transport (på dag 2)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Amsterdam
 • Håndbagage
Keukenhof

Keukenhof er verdens største blomsterpark og et eventyr af tulipaner i alle regnbuens farver. Med hele syv millioner blomster og over 800 forskellige tulipansorter kan I være sikre på en blomsteroplevelse for alle sanserne. De 15 kilometer lange vandrestier tager jer rundt omkring fine små prydhaver, spektakulære blomstershows, store blomstermosaikker og en særlig insekthave, hvor der er plantet sommerfuglevenlige blomsterarter. Parken tilbyder flere forskellige festival-temaer i løbet af sæsonen, blandt andet kan I opleve eventyr-festivalen eller all you need is love-festivalen.

Citiez Hotel Amsterdam

 • Hotel
 • Amsterdam, Holland
Citiez Hotel Amsterdam 2

Citiez Hotel Amsterdam befinder sig i bydelen Nieuw-West og slog for første gang dørene op den 5. juni 2016. Hotellet er lyst og byder på et moderne interiør med et bytema. Hver morgen står I op til morgenbuffet i hotellets Alldaycafé, og som navnet antyder, serveres der her også snacks og drinks dagen igennem. 50 meter fra hotellet finder I stoppet Osdorpplein, hvorfra I kan tage sporvognen ind til Amsterdams centrum og byens mange muligheder. Med sporvognen når I Amsterdams centrum på omtrent 30 minutter.

 • +5
Læs mere
Urban Twin 2

Dobbeltværelse

De rummelige og lyse dobbeltværelser er på ca. 22 m². De er indrettet med to enkeltsenge, værdiboks, aircondition, et smart-TV, Nespresso-maskine samt badeværelse.

Halvdagsudflugt til Keukenhof

 • På feriens 2. dag skal I på besøg til den berømte og populære blomsterpark, Keukenhof, der ligger udenfor Amsterdam. På turen ud til parken fortæller jeres guide om områdets lange historie indenfor bl.a. blomsterhandel mens I kigger på de mange blomsterløgsmarker, der suser forbi. I har 3 timer til fri disposition i parken, hvor I kan nyde synet (og duften) af de mange blomster og få jer nogle forfriskninger og snacks i de hyggelige boder (ikke inkluderet). Parken er åben fra 22. marts til 13. maj i 2018.
 • Turen tager ca. 5 timer i alt inkl. transport i bus til og fra Keukenhof. Der er afgang mod parken kl. 09.30 fra et mødested i det centrale Amsterdam. Det vil fremgå af jeres billetter, som I modtager med jeres øvrige rejsedokumenter, hvor mødestedet er.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Vi anbefaler

- Brouwerij de Prael: Hos De Prael bliver der fremstillet lækre specialøl, og det lille foretagende har både bryggeri, butik og en bar, hvor man kan smage på de forskellige udgaver af den lokale øl. Baren serverer også mad og har forskellige arrangementer som for eksempel live musik.

- Waterloopleinmarkt: Det udendørs loppemarked på Waterlooplein er byens ældste marked og byder med 300 stande på en underholdende verden af nyttige og unyttige ting, hyggelig stemning og gode handler.

- De Pannenkoekenboot: De traditionelle hollandske pandekager er dem med ahornsirup eller flormelis, men i Amsterdam fås de i både søde og salte variationer. Stig ombord på den berømte Pannenkoekenboot, som starter sit krydstogt i den nordlige del af byen, og hvor I kan spise pandekager, til I segner.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavn og hotellet
 • Turistskat: 5% af den totale pris for hotelværelset (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Citiez Hotel Amsterdam ligger i bydelen Nieuw-West i det vestlige Amsterdam. Blot 50 meter fra hotellet kan I tage sporvogn nr. 17 ind til centrum, hvilket tager ca. 30 minutter. Fra lufthavnen kan hotellet nås på omkring 15 minutter i taxa eller på ca. 25 minutter med offentlig transport. Buslinje 69 kører fra lufthavnen til busstoppestedet Ruimzicht, der ligger 350 meter fra hotellet. Alternativt kan I tage toget fra lufthavnen til stationen Lelylaan (7 minutter) og derfra tage sporvogn nr. 17 til stoppet Osdorpplein (ca. 7 minutter).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice