Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Golf og halvpension i Sverige

 • Miniferie
 • Karlshamn
Pris fra kr. 629,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sving golfkøllen på den svenske golfkyst: 2 eller 3 dage på Best Western Hotel Karlshamn inkl. halvpension, wellness og greenfee til Karlshamns golfklubb.

Tag en pause fra hverdagen med en afslappende golfferie i svenske Blekinge. I får 1 eller 2 dages greenfee på Karlshamns Golfklubbs smukke baner, så det er bare med at finde golfkøllerne frem. Hver dag bliver I sendt godt afsted på greenen med en omgang morgenmad. Når I vender tilbage til hotellet igen, kan I nyde en 2-retters middag lavet med lokale råvarer, mens batterierne kan blive ladet op med en tur i saunaen. Välkommen till Sverige!

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse eller superior dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn på 0-12 år) på Best Western Hotel Karlshamn***
 • 1 eller 2 dages greenfee til Karlshamns Golfklubb (afhængigt af opholdets længde)
 • Halvpension (morgenmad og 2-retters middag)
 • Adgang til wellness-område (sauna, indendørs swimmingpool og fitness-rum)
Golf i Karlshamn

Karlshamn ligger i Blekinge, hvor der er gode muligheder for at nyde den svenske natur. Byen ligger nemlig tæt på den smukke skærgård, der indbyder til lange gåture, og i floden Mieån kan I prøve kræfter med fiskeri.

Blot 10 minutters kørsel fra jeres hotel ligger Karlshamns Golfklubb, der byder på to 18-huls baner. De frodige golfbaner er omgivet af nåle- og løvskov, og ved hul nr. 15 kan I nyde udsynet til den rislende Mørrum Å. Den gamle bane er den mest udfordrende, mens den nye bane er smallere, hvilket gør det sjovt for golfspilleren, der gerne vil finde genveje. Der er også åbent for Pay & Play (hul 1-9). I har 1 eller 2 dages greenfee til golfklubben afhængigt af længden på jeres ophold.

Best Western Hotel Karlshamn

 • Hotel
 • Karlshamn, Sverige
wellness

Det familieejede Best Western Hotel Karlshamn ligger ca. 3 km fra centrum af Karlshamn og er grundet sin placering nær E22 nem at komme til. Hotellet byder på et interiør, der er inspireret af Blekinges skærgård og har en bar og restaurant, hvor I får serveret retter lavet med lokale råvarer. I wellness-området kan I koble af med en tur i indendørs poolen og saunaen, og hvis I trænger til at få pulsen op, kan I besøge fitness-rummet. Der er desuden gratis Wifi på hele hotellet.

 • +-2
Læs mere
Double room standard

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er 18 m² store og er indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, TV, gratis WiFi, skrivebord. lænestol samt eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Double room superior

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelserne har en unik indretning med design fra lokale virksomheder og har gratis WiFi, LCD-TV, en Dolce Gusto kapsel-kaffemaskine samt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Sengen er fra svenske Youbed, og I kan selv styre sengens hårdhed og justere madrassen til at have den optimale pasform.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Best Western Hotell Karlshamn. Du indgår derfor direkte aftale med Best Western Hotell Karlshamn. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-12 år
Superior dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-12 år

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Børnerabat

Børnerabat i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-1 år: Gratis
Børn 2-12 år: Får rabat på hotellet
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes mod et gebyr på omkring 200 DKK per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Wellness

Adgang til wellness-område med pool, fintessrum og sauna

Greenfee

I skal bestille tid til jeres greenfee hos Karlshamn Golfklubb enten ved at ringe til hotellet eller golfklubben. I modtager billetten til greenfee i hotellets reception

Karlshamn Golfklubb er åben på følgende tidspunkter:
Mandag-torsdag: kl. 09.00-17.00
Fredag: kl. 09.00-16.00
Lørdag-søndag: kl. 09.00-15.00

Sted

Best Western Hotel Karlshamn ligger ca. 3 km fra centrum af Karlshamn og er grundet sin placering nær E22 nem at komme til. Hotellet ligger ca. 45 km fra Kristianstad.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice