Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Madrid med udflugt til Toledo

 • Oplevelse
 • 3 eller 4 overnatninger
 • Madrid
Pris fra kr. 3.029,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i det dejlige Madrid! 3, 4 eller 5 overnatninger på det centrale Hotel Principe Pio inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller Hamborg og udflugt til Toledo med entré til byens største seværdigheder

Den spanske hovedstad er et en storby, der har det hele: Fodboldfans, livlige restauranter, et dansende natteliv og summende shoppinggader. Det er en by, der bare svinger, og vi har sørget for, at ferien bare spiller. I flyver nemlig hertil og bor på hotel midt i centrum, og med i opholdet følger også morgenmad og en udflugt til den berømte by Toledo inkl. entré til de største seværdigheder. Vamos, amigos!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (Maks. 3 voksne og 1 baby på 0-2 år) på Hotel Principe Pio***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Madrid
 • Håndbagage
 • Udflugt til Toledo inkl. Toledo turistkort
Madrid

Spaniens pulserende hjerte og hovedstad giver jer alt, hvad I kan ønske jer på en storbyferie! Her kan I mæske jer i serranoskinke og forfriskende sangria, shoppe til I segner, og gå på opdagelse i et væld af seværdigheder.
På jeres tur kan I f.eks. besøge Reina Sofia, et gammelt hospital, som nu er blevet kunstmuseum og indehaver af Picassos mest berømte maleri, Guernica. I kan også tage på kæmpemarkedet El Rastro, hvor 3.500 boder sælger ud af guld og ligegyldigheder i en livlig markedsstemning. Et afbræk dertil kan findes i den stille park Buen Retiro, og hvis dagen skal gøres storladen endnu engang, kan I opleve kongefamiliens rigdomme på paladset Palacio Real. Madrids ægte konger findes dog et helt andet sted, nemlig på stadionet Santiago Bernabéu. Det er Real Madrids hjemmebane og et paradis for fodboldentusiaster!

Hotel Príncipe Pío

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
Property

Jeres hotel er beliggende på den centrale Plaza de España ca. 10 minutters gang fra Madrids royale palads. I befinder jer i gåafstand fra flere seværdigheder, gode restauranter og fra byens shoppingmuligheder. Hotellet er klassisk og elegant indrettet og byder bl.a. på døgnåben reception og morgenmadsbuffet.

 • +2
Læs mere

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Værelserne er nydelige og har alle skrivebord, aircondition, TV, telefon og privat badeværelse. De er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Udflugt til Toledo

Med i tilbuddet hører også en udflugt til Toledo, som finder sted på dag 2 af jeres ferie. Toledo ligger 75 km fra Madrid. Bymidten, som ligger på en halvø, er på UNESCOs verdensarvsliste, og her er, udover masser af kunst og kultur, mange store attraktioner.

 • Udflugten inkluderer togbilletter tur-retur, et Toledo turistkort, der giver jer gratis adgang til 4 af byens største seværdigheder, samt billetter til byens turistbus med audio-guide.
 • I afhenter selv togbilletter og turistkort på Madrids togstation Madrid Puerta de Atocha (det specifikke sted vil fremgå af jeres rejsedokumenter). Jeres tog vil afgå fra stationen.
 • Toledo turistkortet giver adgang til Saint Marys katedral inkl. guidet tur, Santo Tome kirken, synagogen Santa Maria la Blanca og klosteret San Juan de los Reyes.
 • Turistbussen kører igennem det historiske centrum og tilbyder audio-guides på 6 sprog.
 • I bestemmer selv tempoet for jeres udflugt og kan tage toget tilbage til Madrid, når I ønsker.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavn og hotel
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne og 1 baby på 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-17 år: Får rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser.

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Rejsedokumenter og værdibeviser

Jeres rejsedokumenter (inkl. værdibeviser til udflugten) vil blive tilsendt senest 5 dage før afrejse

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet er beliggende i det centrale Madrid knap. 25 km fra lufthavnen. Med offentlig transport tager turen hertil knap 50 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice