Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Nyd solen i lejlighed på Costa del Sol

 • Solferie
 • Torremolinos
Pris fra kr. 3.209,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sommer og sol: Tilbring 7 eller 14 overnatninger i ferielejlighed på Apartamentos Ecuador Park i Torremolinos inkl. fly tur-retur fra København eller Billund og transport mellem lufthavnen og hotellet

Trænger I til sol og strand? Så flyv med til sydens varme og nyd sommeren på Costa del Sol! Her får I 7 eller 14 overnatninger i Torremolinos med plasken i bølgerne, lækre, spanske delikatesser og lange slentreture på strandpromenaden ved solnedgang. I bor I en lejlighed på Apartamentos Ecuador Park lige ved stranden, og her er tænkt på det hele: Kølige lejligheder med plads til op til 4 personer, swimmingpool og et køkken med mulighed for at lave jeres egen mad! Så nyd sommerens sidste dasedage med det bedste fra den spanske kyst – fine sandstrande, et formidabelt køkken og charmerende kystbyer.

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i studiolejlighed (maks. 2 voksne) på Apartamentos Ecuador Park**
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Costa del Sol
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
Torremolinos og Costa del Sol

Velkommen til Torremolinos! Denne charmerende badeby har alt, hvad I behøver for at få en dejlig solferie. Den familievenlige strand Playamar har et udvalg af gode strandbarer, og her er desuden mulighed for at leje strandstole og parasoller. På strandpromenaden ligger der flere butikker, barer og restauranter, der serverer lækre, friske skaldyrs- og fiskeretter.

Den nærliggende by, Benalmádena, byder også på masser af sjove aktiviteter. Der er god stemning på havnen, hvor I kan shoppe eller få jer en kold drink, mens I kigger ud over bådene. I kan også tage på Sea Life-akvariet, som huser et stort antal middelhavsdyr, og hvor I kan fodre hajer! Endeligt kan I se Europas største buddhistiske stupa, som ligger lige udenfor Benalmádena, og som bestemt er et besøg værd.

Apartamentos Ecuador Park

 • Apartment
 • Torremolinos, Spanien
pool

Velkommen til Apartamentos Ecuador Park, der ligger kun 150 meter fra stranden i Torremolinos.
På lejlighedshotellet finder I en pool og en døgnåben reception, mens I i nærområdet finder alverdens barer og hoteller.

 • +-2
Læs mere
room 1

Lejlighed med separat soveværelse

4 voksne per lejlighed

Jeres Lejlighed med separat soveværelse kan rumme op til 4 voksne og er udstyret med en dobbeltseng og en sovesofa, tekøkken, spisebord, TV og eget badeværelse med bruser, toilet og en hårtørrer.

studio

Studiolejlighed

2 voksne per studio

Jeres studiolejlighed kan rumme maks. 2 voksne og er udstyret med en sovesofa, tekøkken, spisebord, TV og eget badeværelse med bruser, toilet og en hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Lejlighedskapacitet

Studiolejlighed: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over 1 lejlighed egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i lejlighederne og på hotellets fællesområder

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på højst 1 time. Køretiden er cirka 45 minutter

Sted

Hotellet ligger 150 meter fra stranden, 10 minutters gang fra lystbådehavnen og cirka 16 kilometer fra Malaga lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice