Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

La dolce vita på 4* hotel i Rom

 • Storbyferie
 • Rom
Pris fra kr. 1.739,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i Rom: Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Oxford inkl. morgenmad samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

En tur til Rom er nærmest som at træde ind i en svunden tid. Hver en gade og stræde oser af romantik, og de utallige imponerende bygningsværker vidner om tusindårig historie. I tilbringer 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Oxford, der ligger i kort gåafstand til Villa Borghese. Efter morgenmad på hotellet står det jer frit for, om I vil besøge de utallige kulturskatte i Peterskirken, mærke historiens vingesus i Colosseum, lave et ønske ved Trevi-fontænen eller spise jer mætte i pasta og gelato!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Oxford****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Rom
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Byvandring i Rom
Rom

Rom er en vaskeægte livsnyderby! Her flyder gaderne ikke blot med de dejligste delikatesser, men også med historier fra antikken og en afslappet, flirtende stemning. Her kan I synde i knassprøde pizzaer, cremede pastaretter, tiramisu og den friske gelato, og I kan søge om tilgivelse i Peterskirken, eller forbrænde det hele med et par ture op og ned ad Den Spanske Trappe. I det tidligere arbejderkvarter Trastevere hersker boheme-mentaliteten, og her er der gode muligheder for både at spise og handle med de lokale.

Hotel Oxford

 • Hotel
 • Rom, Italien
Hotel Oxford

Velkommen til det 4-stjernede Hotel Oxford, der ligger i gåafstand til ​​Villa Borghese, Den Spanske Trappe og Trevi-fontænen. Restauranten på hotellet serverer morgenmad hver morgen og om aftenen har I mulighed for at spise klassiske italienske retter.

 • +-4
Læs mere
room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Efter en spændende dag i byen kan I slappe af på jeres værelse med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne er udstyret med aircondition, minibar, værdiboks, TV, hårtørrer og et privat badeværelse med badekar eller brusebad og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Forum Romanum tager jer tilbage til en svunden tid, og I får et unikt indblik i hvordan verden engang så ud.
 • Colle del Gianicolo ligger i området Trastevere og er den højeste bakke i Rom. Udsigten er fænomenal og viser alle Roms farvede facader, pinjetræer, monumenter og det omkringliggende bakkede landskab. I kan tage en bus herop, men har I spist rigeligt af den gode italienske mad, kan I med fordel snøre skoene og tage turen til fods.
 • Centrale Montemartini er et ganske unikt museum, hvor antikken møder det industrielle. Her kan I nemlig beundre antikke græske og romerske statuer på et tidligere elkraftværk.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Guidet byvandring

På denne tur til Rom har I mulighed for at komme med på en guidet byvandring med en lokal guide. Her kommer I forbi nogle af byens mest fantastiske monomunter — I vil besøge Nayads-springvandet på Piazza della Republica, Trevi-fontænen, la Colonna di Marco Aurelio, Piazza Navona, the Palazzo di Montecitorio og Pantheon, hvor I også vil besøge bygningen indenfor.
Turen begynder omkring kl. 08.00 og varer ca. 3-4 timer. I vil modtage mere information omkring turen samt billetter ved ankomst på hotellet

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 6,00 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 og maks. 3 voksne

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Rom-Ciampino lufthavn ligger cirka 30 kilometer væk fra hotellet. Villa Borghese ligger 750 meter fra hotellet, mens Den Spanske Trappe og Trevi-fontænen ligger cirka 1,7 kilometer væk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice