Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Italiensk rundrejse i Emilia-Romagna

 • Rundrejse
 • 5 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 2.249,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Pak bilen og tag på en gastronomisk rundrejse i den italienske region Emilia-Romagna: Tilbring 6 dage på 3 forskellige hoteller med morgenmad, vin- og delikatessesmagninger samt 1 egnstraditionel frokost

Kom med på en smagfuld rundrejse til den enestående vinregion Emilia-Romagna! I jeres egen bil kører I rundt i regionen med la dolce vita i bakspejlet. Lad den italienske sol guide jer gennem maleriske landskaber, endeløse vinmarker og gør holdt ved lokale vinproducenter undervejs - for på denne ferie sætter I selv dagsordnen mellem hotelopholdene. Emilia-Romagna er berømt for sin legendariske vinproduktion samt nogle helt særlige delikatesser. I får lov til at smage på lækkerierne med 2 smagninger og 1 frokost. Benvenuti in Italia!

Inklusive
 • Rundrejse i dobbeltværelser med morgenmad:
 • 2 overnatninger på Millenn Hotel*** (eller tilsvarende) i Bologna
 • 2 overnatninger på Grand Hotel Mattei**** (eller tilsvarende) i Ravenna
 • 1 overnatning på Hotel Duca di Montefeltro**** (eller tilsvarende) i Pennabili
 • Prøvesmagning af lokale produkter (1 glas vin & Mortadella-pølse) i Tamburini i Bologna
 • Smagning af lokale produkter (2 glas DOC vin, piadina-brød, salamier) i Mariani i Ravenna
 • Frokost på restaurant Passatore i Santarcangelo
 1. Dag 1 & 2: Bologna

  Emilia-Romagna er det Italien, vi kender fra filmene – maleriske landsbyer, historiske byer og en uovertruffen natur. Hovedstaden i denne region er Bologna, som er berømt for sin pasta bolognese og sine smukke kirker.

  I tjekker ind på jeres første hotel på dag 1, hvor I får udleveret jeres rejse- og tidsplan. Pak kufferterne ud, og kom så afsted på eventyr i beundringsværdige Bologna! Glæd jer til at udforske hovedstadens køkken, og fejr ankomsten i Italien med en god middag på en af Bolognas uovertrufne restauranter.

  På dag 2 vågner I op til la dolce vita, nyder en omgang morgenmad på hotellet, og så er det ellers ud af vagten, for Bolognas indbydende gader kalder på jer! Tag for eksempel på en 2-timers guidet cykeltur gennem byen, som I kan tilkøbe i bookingprocessen. Fra jernhestens sadel passerer I let byens vigtigste attraktioner såsom det næsten 1000 år gamle Bologna Universitet, Piazza Maggiore, de to tårne Torri di Bologna samt de mange majestætiske kirker.
  Det er også i dag, at I får smagt på både vin og mortadella i Tamburini. Emilia-Romagna er især kendt for sine pastaretter (såsom tortellini, lasagne og tagliatelle), balsamicoeddike, parmesanost og charcuteri (såsom prosciutto, culatello og pancetta).

  Glæd jer til et par spændende dage, hvor I vil lære, hvorfor Bologna også kendes under navnene:
  - Den fede (overflodskøkken af egnsretter og delikatesser!)
  - Den røde (unikke arkader og husmure i rød-gule farver samt byens historisk røde politiske holdning)
  - Den lærde (historisk videns- og universitetsby).

  Millenn hotel 3 stelle superior Bologna centro -> Grand Hotel Mattei 82.1 km

  Hotel Millenn - façade

  Milenn Hotel eller tilsvarende

  7 Anmeldelser
  • Hotel
  • Bologna, Italien
  Hotel Millenn - façade

  Millenn Hotel ligger fint placeret kun 4 km fra Bolognas historiske centrum og 350 meter fra banegården Bologna Centrale. Hotellet har til huse i en elegant bygning tæt på parken Parco della Montagnola. Hotellet byder på gratis WiFi, morgenmadssal, døgnåben reception og en god placering tæt på butikker, spille- og spisesteder. Hotellet har 60 værelser, som alle er indrettet med fokus på komfort. Værelserne er udstyret med CD-TV, minibar (mod gebyr), eget badeværelse og gratis WiFi.

  Læs mere
 2. Dag 3 & 4: Ravenna

  Efter morgenmaden på dag 3 fortsætter turen til Ravenna! Ravenna er en af de mest imponerende byer i Emilia-Romagna, hvilket byen kan takke den 30 km lange kyststrækning for. Ravenna byder på et mosaisk og maritimt bybillede, og allerede i 1996 blev byen optaget på UNESCO's verdensarvliste for sine monumenter fra tidlig kristen tid.

  På dag 4 kører I mod Adriaterhavskysten og gør holdt ved den smukke by Santarcangelo, hvis idylliske atmosfære omfavner byens charmerende gader, pladser og det imponerende middelalderslot La Rocca Malatesta. Udover de kulturelle højdepunkter I finder i Santarcangelo, byder staden ligeledes på kulinariske glæder fra regionen. I spiser jeres inkluderede egnstraditionelle frokost på restaurant Passatore, hvorefter I skal smage på DOC vin, piadina brød og salamier i Mariani.

  Grand Hotel Mattei -> Hotel il Duca 91.5 km

  Grand Hotel Mattei

  Grand Hotel Mattei eller tilsvarende

  • Hotel
  • Emilia-Romagna, Italien
  Grand Hotel Mattei

  Det 4-stjernede Grand Hotel Mattei blev i 2014 tildelt TripAdvisors Certificate of Excellence. Dette skyldes hotellets gode service, moderne design og de traditionelle italienske retter, der serveres i hotelrestauranten "Nonna Zina" (Bedstemor Zina). Hotellet har også et wellnessområde med boblebad, sauna og dampbad. Mirabilandia ligger 15 km fra hotellet og kun 4 km Ravennas bymidte. De klassiske dobbeltværelser er udstyret med fladskærms-TV, aircondition, værdiboks, eget badeværelse, gratis WiFi samt en kingsize dobbeltseng eller 2 sammenstillede enkeltsenge 2x 110x200).

  Læs mere
 3. Dag 5: Pennabilli

  På dag 5 går turen til den charmerende landsby Pennabili. Den idylliske stad har en imponerende liste af store personligheder indskrevet i sin historie såsom Lord Byron, Oscar Wilde, Sigmund Freund og Gustav Klimt. Kunstnere har alle tider været tiltrukket af Pennabillis typisk italienske romantik. Lad jer fortrylle af Pennabillis simple skønhed, og nyd den henrivende udsigt over bakkerne. Efter en overnatning i den lille men alligevel storslåede landsby er jeres rundrejse nået sin ende.

  I vågner på jeres sidste og 6. dag, spiser morgenmad og sætter kurs mod nord. Start bilen, vink farvel til enestående Emilia-Romagna og kør hjem med bagagerummet spækket med delikatesser og hjertet fyldt med varme minder fra en af Italiens bedste gastronomiske regioner.

  Hotel il Duca di Montefeltro

  Hotel il Duca del Montefeltro eller tilsvarende

  • Hotel
  • Pennabilli, Italien
  Hotel il Duca di Montefeltro

  Det 4-stjernede Hotel il Duca del Montefeltro ligger i centrum af Pennabilli. Hotelejeren, som er kunstner, har udsmykket hotellet med flere af sine malerier, hvilket giver en særlig personlig stemning. Hotellet har en restaurant, et wellnessområde med sauna og solarium samt udendørs pool. Værelserne er udstyret med fjernsyn, telefon, gratis WiFi, aircondition og eget badeværelse.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat
 • Måltider som ikke er nævnt i tilbuddet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-1 år)

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Babyseng

Det er gratis at låne en babyseng. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Hotellerne tilbyder parkering mod gebyr (betales på stedet)

Forplejning

I får udleveret information, adresser og tidsplan for smagninger og frokoster, når I tjekker ind på jeres første hotel i Bologna

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice