Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Bo i hjertet af fantastiske Rom

 • Storbyferie
 • Rom
Pris fra kr. 1.489,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo 250 meter fra Trevi-fontænen i dejlige Rom: 2, 3 eller 4 nætter på Hotel Regno inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Rom er bare noget helt specielt — og på denne ferie bor I lige i hjertet af denne fantastiske storby. Rom er rig på kultur, historie og traditioner, og mellem moderne bygninger og alverdens modebutikker skyder monumenter fra Romerrigets højtid op i landskabet. Rom inviterer jer til at gå på opdagelse i byens finurlige arkitektur og kulturelle perler og til at nyde italienske specialiteter på en af de mange piazzas. I bor på Hotel Regno blot 250 meter fra Trevi-fontænen. Så tag en pause fra hverdagen og glæd jer til at nyde livet i Rom!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Regno***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Rom
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Byvandring i Rom
Gå på opdagelse i Rom

Velkommen til skønne Rom! Her kan I lade tiden stå stille et par dage, mens I går på opdagelse i byens mange tilbud. Der er masser at se i Rom, og byen emmer af ægte italiensk stemning. Blandt butikker og hyggelige caféer springer fantastiske monumenter frem — Colosseum, Vatikanet, Trevi-fontænen, Pantheon — og ind mellem det hele ligger hyggelige pladser, hvor I kan tage en pause og nyde byens summen. Byens centrum er præget af pulserende liv blandt spændende modebutikker og lækre spisesteder. Smag på Italiens mange specialiteter, og oplev landets traditionsrige og stolte madkultur. I Rom er der noget for enhver smag!

Hotel Regno

 • Hotel
 • Rom, Italien
Hotel

Hotel Regno ligger i hjertet af Rom i gåafstand til flere af byens berømte seværdigheder såsom Trevi-fontænen og den Spanske Trappe. Hotellet har til huse i en smuk bygning fra det 16. århundrede, og i toppen af bygningen finder I en terrasse med udsigt over byens tage.

 • +1
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset et TV, en minibar (mod betaling), telefon og værdiboks.

TravelBirds tips til Rom

 • Hvis I har lyst til en ægte italiensk frokost, kan I besøge restauranten Al Biondo Tevere. Her serveres klassiske retter som pizza, pasta og skaldyr i smukke omgivelser, og I kan nyde udsigten til Tiberen fra restaurantens hyggelige terrasse.
 • Vatikanstaten er uden tvivl et besøg værd, og når I er på disse kanter, bør I lægge vejen forbi Det Sixtinske Kapel. Det er i dette kapel, at der stemmes mellem kardinalerne, når en ny pave skal vælges. Udsmykningen af loftet i kapellet blev udført af kunstneren Michelangelo, og det tog ham ikke mindre end 6 år at færdigøre dette vidunderlige kunstværk. Kig op, og tag jer tid til at opleve de mange detaljer og fantastiske farver i maleriet.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Guidet byvandring i Rom

På denne tur til Rom har I mulighed for at komme med på en guidet byvandring med en lokal guide. Her kommer I forbi nogle af byens mest fantastiske monomunter — I vil besøge Nayads-springvandet på Piazza della Republica, Trevi-fontænen, la Colonna di Marco Aurelio, Piazza Navona, the Palazzo di Montecitorio og Pantheon, hvor I også vil besøge bygningen indenfor.
Turen begynder omkring kl. 08.00 og varer ca. 3-4 timer. I vil modtage mere information omkring turen samt billetter ved ankomst på hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilkøbes i bookingprocessen)
 • Turistskat: 4,00 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med booking er det muligt at tilkøbe privat transport mellem lufthavnen og hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Regno ligger i hjertet af Rom, kun 250 meter fra Trevi-fontænen. Hotellet ligger ca. 15 km fra Ciampino Airport og omkring 30 km fra Leonardo da Vinci International Airport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice